- 30 Mart 2022
- 5.927
- 3.627
- 103
Kediniz mi soracakBenim bebeğim bir kere bir yaşına giriyor kedimde öyle onlara özel mutlu bir an ani yaşatmak istedim ilerde bana sormasınlar bir yaş doğum günümüz oldu mu olduysa neden bu kadar sade basit oldu demesinler istedim. Onlar benim bebeklerim en iyisini en güzellini istemek hakkım değil mi yani bu neden bu kadar yadırgandi anlayamadım şimdi.
Tatil meselesini neden ikide bir açıyorsunuz ailem zaten geçen sene hamileyim diye beni tatile götürmedi ama kendileri gitti hiç düşünmeden beni tatilde gülüp eğlendiler ben yazın o sıcağında karnım burnumda uyuyamazken onlar güldü eğlendi anlıyormusunuz ama benim biricik yiğenim sadace telefonda bana dedıkı teyze keşke sende burda olsaydın ben otobüsle de gelirdim atlada yeterki sen yanımda olsaydın yani o böyle fedakar cengaver bir çocuk anladınız mı kendisi böyle bir teklifi de O sene O etmişti bana çok düşkün teyzesine bende ona
Ne fedakar ne cefakar bir yeğeniniz var. Daha sokağa çıktığında başına bir şey gelse ailesine dava açılacak yaşta, karar verme yetisi ve cezai ehliyeti bile olmayan bir çocuğun otobüsle tek başına şehirler arası yolculuk yapması normal ama siz prensesin o otobüse binmesi normal değil, hay cengaver yeğenBenim bebeğim bir kere bir yaşına giriyor kedimde öyle onlara özel mutlu bir an ani yaşatmak istedim ilerde bana sormasınlar bir yaş doğum günümüz oldu mu olduysa neden bu kadar sade basit oldu demesinler istedim. Onlar benim bebeklerim en iyisini en güzellini istemek hakkım değil mi yani bu neden bu kadar yadırgandi anlayamadım şimdi.
Tatil meselesini neden ikide bir açıyorsunuz ailem zaten geçen sene hamileyim diye beni tatile götürmedi ama kendileri gitti hiç düşünmeden beni tatilde gülüp eğlendiler ben yazın o sıcağında karnım burnumda uyuyamazken onlar güldü eğlendi anlıyormusunuz ama benim biricik yiğenim sadace telefonda bana dedıkı teyze keşke sende burda olsaydın ben otobüsle de gelirdim atlada yeterki sen yanımda olsaydın yani o böyle fedakar cengaver bir çocuk anladınız mı kendisi böyle bir teklifi de O sene O etmişti bana çok düşkün teyzesine bende ona
Kesinlikle bu kadar mı aynı tadı verirSen bu forumun bahar candanısın nur.
Bence Doğa’nın yeni hali desek daha iyiKızılcık Şerbeti Nilaaayyy sen misin ahahahah
Psikoloğum: başkalarının fikirlerine saygi duymalısın
Başkalarının fikirleri:
Hergün yeni yeni icatlar ... Ben de menopoz partisi yapmak istemiştim ama tam pandemiye denk geldi, içimde kaldı :)))Diş partısı ne Allah askına ne kadar gereksiz şeyler buluyorsunuz. Hem sizin çocuğunuzun dişinden millete ne bırden altın beklentınız var. Eşiniz ve anneniz haklı.
Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Anladığım kadarıyla çok şey istiyorsunuz.Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?