- 21 Ocak 2018
- 8.432
- 20.792
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay güldüm kusura bakmayınMerhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Bir Allah'ın kulu yok mu alıp psikiyatriye götürecek. O çocuk daha çok üzülür, yazık.Eltim de böyle. Kızına her sene doğumgünü yapar. Bu senekinde artık kendini aşmış sadece kendi resimlerini paylaştı abartılı bir şekilde ben kendi doğumgünü sandım. Çocuk yan odada ağlamış istediği konsept vs olmamış. Kadın kendine göre yapmış herşeyi yine.
Kız kocaman yazmısım ya 6 ay 20 günlük oldu minnoş bebeğim maşallah deOğlun kaç aylıktı![]()
Saçma sapan şeylere takılıyorsun. Boşu boşuna huzurunu bozuyosun. Hamileyken yapabilirdin bişey demiyorum ona o okey şuan herkes cinsiyet partisi yapıyor nerdeyse. Ama kedinin ilk yaş günü nedir allah aşkına ? Diş partisi yerine hedik dediğimiz buğdayını pişir dağıt çay saati gibi yapabilirsin onun dışında ben olsam bişey yapmazdım yani başına iş arıyosun wallaMerhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Düğün müHayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı
Eşin,annen hiç anlamaz. Buradaki tüm kadınlar hiç anlamayız. Bir tek sen anlarsın, sen yap çocuğuna diş düğünüSize soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
SsdgxsazcKız aşkolsun sen kolundaki bileziği bozdurup kedine mekanda parti yapan üye değil misin? Milleti mi dinliyorsun çocuğun için? Yap gitsin
Haklısın aşkım çok haklısın ya ne anlar bunlar sen yap istediğini boşver takma kimseyiSize soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
Seni sadece ben anladım ama hiç ne bir takdir ne bir karşılıkSize soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
Esencılıs çık aradan mdnxnHaklısın aşkım çok haklısın ya ne anlar bunlar sen yap istediğini boşver takma kimseyi![]()
Yapamadı kocası izin vermedi, benimki de vermiyo ben de hep evde kutladım onun yüzündenSsdgxsazckedi napti mekanda onu merak ediyorum ben? Taht şeklinde box a kapatıp, bütün gün ödül maması mi verdiler hayvana?
![]()