- 11 Şubat 2023
- 10.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 24.681
- 328
Ahaah kahkaha attımKızaamm fakir ev konsepti o, kadın sosyete usülü yapcak, diş kostümlü entertainment grup karşılıycak milleti, kemanlar arkada canlı vıyvıy
Sizce diye sorduğunuz için umarım gerçekren eleştireye açıksınızdır. Diş partisi nedir anlam veremedim doğum günü değil bişeu değil yakınlarınız arasında yani aile içinde bir yemek verseniz onu anlarım gelenler belki hediye getirir ama altın ne alaka en fazla kıyafet gelir şu ekonomide kimseye güvenip masraf çıkarmayın kendinize onun yerine çocuğunuza oyuncak alın kıyafet alın bugüne değil ileriki seneler için koyun köşeye dursun beniö bebeğim yeni 1 yaşına girdi aile arasında evde pasta kestik foto çekindik bitti gitti böyle şeyleri çok büyütmeye gerek yok dediğim gibi çok hevesiniz varsa bir yemek yapın pasta alın ailenizi çağırın diş bahane oturup sohbet edip güzel vakit geçirmiş olursunuMerhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Ayy bu o üyemi. İncelenmesi gereken bir karakter ya hiç birşeyiyle normal değil. Birde anormal olan bizlermiş gibi davranmasıBu üyenin en top nokta konusu 7 yaşında yeğenini otobüsle tek başına gönderip onun yerine ailesiyle arabada kendisinin gitmesiydi tatile boş zamanı olan okusun ibret alsın
Yani siz de öyle bir yazmışsınız ki sanki çocuk gözetimsiz gidecek. Muavine 100-150 TL verecekti çocuğa baksın diye. Ayrıca kendisine de sorup fikrini almıştı. Kabul etmişti 7 yaşında çocuk. Bu üyenin değil bu forumun top nokta konusu. Bundan daha absürd saçma bir şey okumadım henüz.Bu üyenin en top nokta konusu 7 yaşında yeğenini otobüsle tek başına gönderip onun yerine ailesiyle arabada kendisinin gitmesiydi tatile boş zamanı olan okusun ibret alsın
kedinin sana hesap sormayacagina yemin edebilirimBenim bebeğim bir kere bir yaşına giriyor kedimde öyle onlara özel mutlu bir an ani yaşatmak istedim ilerde bana sormasınlar bir yaş doğum günümüz oldu mu olduysa neden bu kadar sade basit oldu demesinler istedim.
Yav bebeğiniz sorcak kedi de mi soracak ona niye yapmak istedinizBenim bebeğim bir kere bir yaşına giriyor kedimde öyle onlara özel mutlu bir an ani yaşatmak istedim ilerde bana sormasınlar bir yaş doğum günümüz oldu mu olduysa neden bu kadar sade basit oldu demesinler istedim. Onlar benim bebeklerim en iyisini en güzellini istemek hakkım değil mi yani bu neden bu kadar yadırgandi anlayamadım şimdi.
Tatil meselesini neden ikide bir açıyorsunuz ailem zaten geçen sene hamileyim diye beni tatile götürmedi ama kendileri gitti hiç düşünmeden beni tatilde gülüp eğlendiler ben yazın o sıcağında karnım burnumda uyuyamazken onlar güldü eğlendi anlıyormusunuz ama benim biricik yiğenim sadace telefonda bana dedıkı teyze keşke sende burda olsaydın ben otobüsle de gelirdim atlada yeterki sen yanımda olsaydın yani o böyle fedakar cengaver bir çocuk anladınız mı kendisi böyle bir teklifi de O sene O etmişti bana çok düşkün teyzesine bende ona
Ya ruhlarımız gerçekten hayatı tekrar tekrar yaşıyorsa ve kedi bir sonraki yaşamında gelip nur’a hesap sorarsa. Ya sen bana hiç özel bir gün yaşatmadın derse!! Ay yengenç ah çok yüzeysel düşünüyorsun, senden beklemezdimkedinin sana hesap sormayacagina yemin edebilirim
Değil 7, 17 yaşındaki bile söylemez bunu. Hiç tanımadığınız elin adamına para vermeyi düşündünüz çocuğa otobüste göz kulak olsun diye. Ya molada çocuğu istismar etselerdi veya fotoğraflarını çekselerdi veya biri alıp gitseydi?teyze keşke sende burda olsaydın ben otobüsle de gelirdim atlada yeterki sen yanımda olsaydın yani o böyle fedakar cengaver bir çocuk anladınız mı kendisi böyle bir teklifi de O sene O etmişti bana çok düşkün teyzesine bende ona
Bebek tamam da kedi nasıl soracak bunu yahu? Gerçi Nur senin kedin kesin konuşuyordur, öyle fantastik bir karaktersin.Benim bebeğim bir kere bir yaşına giriyor kedimde öyle onlara özel mutlu bir an ani yaşatmak istedim ilerde bana sormasınlar bir yaş doğum günümüz oldu mu olduysa neden bu kadar sade basit oldu demesinler
Ayy siz ciddisiniz sanırımBenim bebeğim bir kere bir yaşına giriyor kedimde öyle onlara özel mutlu bir an ani yaşatmak istedim ilerde bana sormasınlar bir yaş doğum günümüz oldu mu olduysa neden bu kadar sade basit oldu demesinler istedim. Onlar benim bebeklerim en iyisini en güzellini istemek hakkım değil mi yani bu neden bu kadar yadırgandi anlayamadım şimdi.
Bu konu ciddi mi yoksa kafa bulmaya mı açılmış anlamadım hani herşeyi ister insan da altın takan deyince orda koptu konu. Ekonomiyi takip etmiyorsunuz sanırım. İnsanlar evlenirken takmıyor diş çıktı diye takar mı ay hayret sinizMerhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
“Hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana”Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?