Bebeğime dis partisi (herkesin karsi gelmesi)

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.129
2.667
133
28
Merhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?

Haksızsın....
Gereksiz masraf.
Oraya vereceğin masrafla git 3 gün 5 gün ülke gez yahu.
Bebek küçük daha birşey anlamaycak zaten.

Kim kimin çocuğuna dişi çıktı diye altın takar bu ekonomide? Fazla hayalperest bir düşünce. Diş partisini bende saçma buluyorum, 1 yaş doğum günü hadi neyse onda bile bebek birşey anlamıyor cafe tutmak vs yine gereksiz

Heveslerinizi anlayabilirim ama kafa yapınız çok değişik geldi. Çok kutlamak istiyorsanız evde küçük bir organizasyon yapabilirsiniz. İlla ki altın takarlar cümlenize çok güldüm kusura bakmayın. Bence instagramdaki saçmalıklardan fazla etkilenmişsiniz. Hatta ben konunun fake olduğuna inanmak istiyorum

Haksızsın....
Gereksiz masraf.
Oraya vereceğin masrafla git 3 gün 5 gün ülke gez yahu.
Bebek küçük daha birşey anlamaycak zaten.
Ama Ben bu tarz partileri kutlamaları çok seviyorum ve bu ayın sonuna doğru doğum günum eşimden oğlumdan sürpiz kutlama bekliyorum bakalım yapcaklar mu

Onun yerine evde ufak en yakın birkaç arkadaş çağırarak yapılabilir. Diş buğdayı yapılır genelde. Kafe tutarak bebeğimin diş partisini ben kutlamazdım, özellikle kimseden bir diş partisinde altın takmasını beklemezdim. Siz seviyorsunuz anladım ama gereksiz geldi bana da. Kedinizin doğum günü için de mi kafe tutacaktınız?

Hayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı

Keşke organize etseydiniz, kedinize kesin altın da takılırdı.

Birilerinin uykusu kaçmış heralde too much free time.

Kusura bakmayın ama bu bana tam bi görgüsüzlük gibi geliyor..bir arkadaşım yasa akrabam diş partisine çağırsa beni yillarca dalga gecip gülerim...
Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz bende esin gibi düşünüyorum...6 ay sonra dogum gunune organizasyon tutarsın , ic dis cekim yaparsin yeter yani..

Kedin iyiki doğmuş iyiki var diş partisine altın götüreni duymadım doğum günü olsa okey ama dişi çıktı ne altını bence eşiniz doğru söylüyor cinsiyet partisi yapmadıniz diye bebeğinizin cinsiyetini öğrenemediniz mi :) gerçekten Allah başka dert vermesin dertleriniz hep böyle küçük olsun :)

7-8 yıl önce, davet ettiğimin herkesin maddi gücü gayet yerindeyken, dışarıda yaptığım diş bugdayı ve doğum günü partilerinde ananane ve babane hariç hiç kimse altın takmadı. Benim zaten öyle bir beklentim yoktu. Ama o ekonomide, o altın fiyatında bile altın takılmadıysa, şu gün hiç takılmaz.

Evde yapabilirsiniz diş buğdayını. Amaç sevdiklerinde güzel vakit geçirmekse devasa masraf yapmaya gerek yok.

Haksızsınız. Sabancılardan değilseniz diş için kokteylli parti vermek nedir boşa masraf gerçekten. Çocuk zaten bunların hiçbirini hatırlamayacak, siz kendinize eğlence çevreye de hava atmak istiyorsunuz. Sosyal medyadaki saçmalıklara özenmeyin lütfen.
İnsanlar düğünlere zor altın takan oldu, kim niye diş partinize altın taksın?
Kedimin doğum gününü kendi doğum günüm olarak okudum bir an, allah için bu adam niye kedinizin doğum gününe para vermek istesin. Kedi çok mu anlıyor kendi doğum günü olduğunu. İyi misiniz siz anlayamadım

Kız bu arzu sabancı olmasın fake hesaptan soruyodur belki

gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben.
kim senin bebeğinin dişi cikti diye altin taksın ya ne sacma bir kafa yapin var.
"her hevesim kırıldı" diyorsun bu üzücü ama heveslerin sacma sapan şeyler.
keske kendin gibi gosteris seven bir erkek bulsaydin. bazi insanlar- bazi yöreler cok sever. tanidigim bazi arnavutlar mesela , bir sey olsun da kutlama yapalim cemiyet yapalım diye beklerler. davetlere şıkır şıkır katılmayı da severler kendileri davet duzenlemeyi de. Bir arkadasim var hastane sunneti istiyordu bebekken yapalim bitsin diye arnavut kocasi, kvsi hatta kpsi bile karşi cikti "düğünsüz olmaz" diye. ben gitmedim ama resimlerini gördüm kır düğünü gibi sunnet yaptilar cocuga, annesi gelinlik gibi beyaz elbise giydi babaannesi abiyeler giydi, taki toreni oldu:) aklina gelecek her seyi onlar da yapti ceyiz cikarma bile şölenleydi, diş bugdayinda parti yaptılar, her dogumgunu konsept bir yerde...
keske daha kafa yapiniza uyan bir adam secseydiniz de her isteklerinizi sacma bulmasaydi
ama seçtiğiniz koca bu. ustelik evde tek maaşsiniz, istediginiz pahali partiye bir kurus katkıniz olmayacak. haliyle biraz parayi veren düdüğü çalar hikayesi, esiniz aileniz hayir diyorsa hayir olur . ille de hevesim var derseniz düğün altinlarinizi bozun kiyabilirseniz:) ama kiyamazsiniz.

Son düzenleme:

Valla ben sizin yerinizde olsam Çırağan Sarayında kutlarım. Hem kedinizin hem çocuğunuzun doğum gününü kutlarsınız. Bence ilk yaş günü için kır düğünü çok hafif kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…