Bebeğime bakıcı bulma sorunu

Belki kizacaksiniz ama gunde 7.5 saat calismaya asgari ucret az diyoruz.

Gunde 11.5 calismaya verdiginiz para buysa cok normal bir bahane bulup yan cizmesi.

Tabi ki yalan dolan hos degil buna ne deseniz haklisiniz.

Sigorta ve yaptirimlari olan sozlesme yapmaksizin anlasmayin derim yeni bulacaginiz kisiyle. Yoksa bu senaryo çok basa doner durur.

Kızmam canım niye kızayım farkındayım az ama imkanım bu dedim kabul etti madem kabul etti e zahmet olacak düzgün baksın zaten 2 ayın yarısı çocuk ev sahibime verdim. Hastalığı bitmedi bir türlü .aynen öyle yapacağım .sgk ister misin dedim istemiyorum dedi kendisi ama tabi ağzı m yandı artık daha tedbirli olacağım inşallah

Yok o zaten haksız. Eski konularınıza da baktım ne kocanız koca gibi davranmış ne aileniz sahip çıkmış. Siz 2-2.5 yaşına kadar bakıcıyla götürün. Sonra da bir kreşe verin. Umarım bu sırada para biriktirebilirsiniz.

Eskiyi deşiyorum kizmayin ama sizi aldatip darp eden esinizden,asiri mantiksiz bulsam da bosanamiyormussunuz. E o zaman isten ayrilin cocugunuzu kendiniz buyutun,o pislik de bir yolunu bulsun essek gibi evi gecindirsin
Canım üzerimde 30 40 bin borç varken ayrılsam yiyecek ekmek bulamam oğlumla sığınacak bir ailem de yok zaten şu an değil borçlar bitmeden hiç bi şey yapamam ki

Canım üzerimde 30 40 bin borç varken ayrılsam yiyecek ekmek bulamam oğlumla sığınacak bir ailem de yok zaten şu an değil borçlar bitmeden hiç bi şey yapamam ki
Borcu da ailen çektirmişti sanırım. Şuborç harç bitsin ailenle de mesafe koy. Bu kadar sıkıntının 2. sebebi de onlar. Boşansan destek değiller,kredi çektirip ödemiyorlar. Aile olmak bu mu?

Merhaba arkadaşlar benim 1.5 yıldır yanımda çalışan Türkmen yabancı bakıcım var 650$ artı hafta sonları25 tl izin parası veriyorum dolar aldı başını gitti ne yapacağımı bilemiyorum bakıcıdanda memnunum çocuğumda alışmış çok tlye sabitlesem kaçarmı performansı düşermi bilmiyorum evim 2 katlı dubleks 3+1 evimin tüm işini yapıyor yemek ütü temizlik çocuk gündüz 3 e kadar kreşte valla kafam çok bulanık ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim ben 2500 tlye sabitlemek istiyorum ama Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum gerçekten bir başkasını asla düşünmek istemiyorum

Eskiyi deşiyorum kizmayin ama sizi aldatip darp eden esinizden,asiri mantiksiz bulsam da bosanamiyormussunuz. E o zaman isten ayrilin cocugunuzu kendiniz buyutun,o pislik de bir yolunu bulsun essek gibi evi gecindirsin

ŞİMDİ öyle sorarsan hemen biz o konuları kapattık onlar eskide kaldı derler...
ama bence de eşi bu kadar düşünüyor mu acaba?
aileden biri bakacak. oda ilçeden oturan kv . nedenide oğlunun yaptığı bu hareketler yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…