Aynen öyle canım komşularla falan konuşmuş kendi evimde rahat bakarim yemek falan yaparım demiş .göndereyim de bütün gün kendi evinin yemeği temizliği ni rahat rahat yapıp çocukla ilgilenme sin walla çok tuhaf insanlar artık kimseye güvenilmememsi gerektiği bir kere daha görmüş oldumbiz nasıl ofis bilgisayarını alıp evde çalışamıyorsak bakıcı da o çocuğu evine götüremez. baştan anlaşma bu. en başında kabul etmiş, etmeseymiş. sürekli sorun çıkaran biriymiş zaten yalanı da var nasıl güveneceksiniz ki? ihtiyacı varsa adam gibi çalışsın, hayır işi yapmıyosunuz sonuçta. eşe dosta haber salın, mutlaka bulunur biri.
Allah yardımcımız olsun canım .iş olarak görmüyorlar mı anlamıyor um ki ben .ay sadece onlar olsa iyi .yok evime takmış kafayı bu ev güneş görmüyor deyip ev sahibine taşınan yokmu diye sormuş benim adıma ve benden habersiz ay patladım sabah sabah ya .yok ev çok gürültülü buradan taşın diyor bana sana ne be kadın çocuğa mi bakmaya geldin evime mi anlamadımbu evimde bakayım lafına da sinir oluyorum.Hem evimin işini yapayım hem gezmemi yapayım arada da cocuk bakarım kafasındalar. Eğer imkanın varsa cocuğuna en iyisi kendin bakmak.Maalesef benim de bakıcı sorunum var.İşe başlamadan önce herşeyi yaparım ihityacım var dyorlar sonra da vay onu yapamam vay o saate gelemem.
Şuan izin aldım başkasını arıyorum o kadar yeter dedim gerçekten ihtiyacı var diye çok yüz verdim ona ama haddini aştı .aynen öylr o benim problem im onu ilgilendirmiyor ki bahane aradı hanım efendiResmen size bana mecbur gözüyle bakmış. Ona neymiş eşinizle aranızda problemden??? Bi iş yerine girse patronların arasındakiler yüzünden işten mi çıkacakmış. Başkasına bakın. Olmadı en kötü ihtimal başkasını buluncaya kadar işten izin alın ya da çıkın.
Eşinin aldatma ve dayak huyları var kadın korkmuş olabilir adam yanında bir şey yaptıysa şiddet gösterdiysebiz nasıl ofis bilgisayarını alıp evde çalışamıyorsak bakıcı da o çocuğu evine götüremez. baştan anlaşma bu. en başında kabul etmiş, etmeseymiş. sürekli sorun çıkaran biriymiş zaten yalanı da var nasıl güveneceksiniz ki? ihtiyacı varsa adam gibi çalışsın, hayır işi yapmıyosunuz sonuçta. eşe dosta haber salın, mutlaka bulunur biri.
Eşinin aldatma ve dayak huyları var kadın korkmuş olabilir adam yanında bir şey yaptıysa şiddet gösterdiyse
Hayır işi bırakma nedeni eşimle sorunlarımı gösterdi yazdıgı için dedim. Belki ortamdan etkilenip bırkamış istemiş olabilir doğal hakkıolabilir ama bakamayacaksa bakamam desin. işe geç başlamış, devamlı izin istemiş sonra da kendi evimde bakayım demiş. tüm bunlar birleşince bakıcı haksız. durumun eşle alakası yok bence.
Kesinlikle haklısınız.Aynen öyle canım komşularla falan konuşmuş kendi evimde rahat bakarim yemek falan yaparım demiş .göndereyim de bütün gün kendi evinin yemeği temizliği ni rahat rahat yapıp çocukla ilgilenme sin walla çok tuhaf insanlar artık kimseye güvenilmememsi gerektiği bir kere daha görmüş oldum
Yanında asla birşey yapmadı.tamam aldattı da yani her önüne gelene de saldırmıyor yani o kadar değil canım:) o zaten bahane arıyorduEşinin aldatma ve dayak huyları var kadın korkmuş olabilir adam yanında bir şey yaptıysa şiddet gösterdiyse
İnşallah canım ya inşallhKesinlikle haklısınız.
Bu da bir iş ve karşılığını alıyor,hayrına bakmıyor yani kusura bakmasın.
Başka birini bulursunuz dilerim.
Yalan söylemeyecek,şartlarınıza uyup,bebeğinizi güvenerek emanet edebileceğiniz.
Aynen katılıyorum sana evimde keyif yapayım sen eşşek gibi çalış bana ver demek gibi birşey bu resmen .Kendi evi ne yaaaa. okadar çok çocuk istismarı varkı bunun akrabaları komsuları gelecek eve kımdır nedır sapıkmıdır ayyaşmıdır... nefret edıyorum kendı evımde bakayım lafından
Sağol canım komşum du ve kısmen biliyordu kabul etmeyebilir di en baştanolabilir ama bakamayacaksa bakamam desin. işe geç başlamış, devamlı izin istemiş sonra da kendi evimde bakayım demiş. tüm bunlar birleşince bakıcı haksız. durumun eşle alakası yok bence.
Sağol canım istanbul da haber saldım arıyorum bakalım bir kaç güne bulamazsam mecburen gidip istifa edeceğimMaaşı mı az buldu acaba ? Ya da ona muhtaç olduğunuzu bılıyor el mahkum benı kabul edecekler diye mi düşünüyor ki ?hangi sehırdesınız üzüldüm.Herkese haber gonderın, arkadaşlarınızın bakıcılarına da tanıdık iş arayan vs vardır belki .allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?