- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
-
- Konu Sahibi elenaferrante
O zaman evliliginizi istemiyorlar baska bi aciklamasi yok bunun
eskidende boylemiydiler yoksa esinden sonrami boyle oldular,
eger oyleyse esini onaylamiyorlar ve sana tavir yapiyorlar diyebilirim.
Bir tane küçük minnak tırnak makası almış geçen babam, eve alacakmış da bir dükkana girmiş orda görüp almış. Sayılır mı?
Şaka değil, bir çorap bile almadılar derken çok ciddiyim. Tırnak makası aldılar ama
Aramız gayet iyi.
Kız erkek ayrımı yapıyor olabilirler gerçekten, inanırım, çünkü babam öyle birisi.
Millet kocasının ailesinden görmez, sizinki tam tersi olmuş. Ya evlat ayırıyorlar ya da eşinizi sevmiyor, evliliğinizi onaylamıyorlar. Gerçekten üzücü bir durum
Ailenızın yapmadıklarını yaptıgınız için belkide.. Boşverın yapmasınlar sızde bıraz gerı cekin kendınızı bnce boşverin size belliki cok deger vermıyorlar .
Çok şaşırdım hakikaten bu kadar üzülmekte haklısınız.. Hani takım yastık yorgan ne bileyim araba vs alır da başka bişey almasa hadi derim yine hediye almışlar.. Başka bişey düşünemedim kusura bakmayın :/
yani bunun nasıl bi sebebi olabilir ki? herkese karşı mı öyleler? hani adet, hediye, gönül alma vs huyları mı yok? gerçi annenizin olmasa babanızın olur kardeşinizin olur.
üzücü bi durum. canınızı sıkmayın ama napalım. onlar da öyle demek ki.
kardeşiniz erkek mi merak ettim.eşimin ailesinde kızın çocukları pek sevilmez oğlanların çocukları sevilir genelde.birde demişsiniz iyi işim iyi gelirim var diye seni pek önemsemiyorlarsa alsın kendi maaşıyla demişlerdir
Kabullenmekten başka yolu yok gibi cnm... Ama üzülmekte haklısın. Durumları olmasa anlarım, o çok ayrı bir konu ve kimse beklemez o zaman... Ama seninkilerde durum da iyiymiş. Yapacak birşey yok, üzülme...
Seni çok iyi anlıyorum, hamileyim ve kanamalı kistim var ve fazla hareket etmemem gerekiyor. Annem birkaç bina ötemde oturuyor, daha bir kere evime gelip de bir çorba yapmışlığı yok.
Hamileliğimden önce birkaç kez geldi ama ağrılarımdan dolayı açıkça yardım istememe rağmen gelemem kusura bakma dedi.. Üstelik bana yardım edecek eşimin akrabalarından da kimse oturmuyor yakınımızda ve benim de hiç akrabam yok burada. O gün bugündür arayıp sormadı bir kere bile. Ancak arkadaşlarıyla geziyor, yiyor, içiyor.
Bugüne kadar annem ve kardeşim uğruna kendi hayatımı hep hiçe saymıştım. Onların her kötü anlarında hep yanlarındaydım, anneme ev işi olsun, maddi destek olsun herşeyi her zaman yaptım. Ama bu son yaptığı çok koydu bana.
Bunca sene beni yedi bitirdi. Artık maddi manevi sorunları bitti ve bana da ihtiyaç kalmadı. Artık tamamen kestim görüşmeyi. Onu hayatımda istemiyorum. Eğer çok üzülüyorsan sana da uzaklaşmanı tavsiye ederim. İnan böyle kafam daha rahat. En azından hergün niye böyle yapiyor öz annem diye içlenip üzülmüyorum.
Bilemedimki o zaman ekonomik ozgurlugu var nasilsa diye rahat davraniyorlar sanirimBen okulu bitirip işe başladıktan sonra böyle oldu diyebilirim.
Eşimi çok severler. Annem hep onun sevdiği yemekleri yapar mesela, babam arar eşimi, sohbet ederler
Bilemedimki o zaman ekonomik ozgurlugu var nasilsa diye rahat davraniyorlar sanirim