- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
seni sürekli takip ediyordum.38 hafta kritik bir dönem değil.herşey güzel olacak.aslanlar gibi yavrunu alıp çıkacaksın hastaneden emin ol.dualarım seninle.ama üzülmeki sütün kesilmesin...
dün akşam yavrumu görmeye gittim hastaneye..mavi ışık vardı kuvözde ve gözlerinde bant yüzükoyun yatırmışlar öyle uyuyodu ben kuvözün başına gidince kıpırdandı sonra yüzünü bana doğru çevirdi hemşire gözlerindeki bantı çıkardı göreyim diye gözlerini açmadı ama esnedi o minicik ağzıyla saçları simsiyah kuzum benim gözlerimi ayıramadım ondan sarılık sevisiyesini sormadım ama iyiye gidiyo solunumu düzeldi biberonla beslenmeyi kabul edince beslenmirken morarması olmazsa bu hafta çıkarabiliriz ama kesin değil bebeğe bağlı dedi sevindim tabi 3dk falan kaldım yanında giderken gözüm onda kaldı sizce geldiğimi onu özlediğimi hissediyomu oda beni özlüyomu?
dün akşam yavrumu görmeye gittim hastaneye..mavi ışık vardı kuvözde ve gözlerinde bant yüzükoyun yatırmışlar öyle uyuyodu ben kuvözün başına gidince kıpırdandı sonra yüzünü bana doğru çevirdi hemşire gözlerindeki bantı çıkardı göreyim diye gözlerini açmadı ama esnedi o minicik ağzıyla saçları simsiyah kuzum benim gözlerimi ayıramadım ondan sarılık sevisiyesini sormadım ama iyiye gidiyo solunumu düzeldi biberonla beslenmeyi kabul edince beslenmirken morarması olmazsa bu hafta çıkarabiliriz ama kesin değil bebeğe bağlı dedi sevindim tabi 3dk falan kaldım yanında giderken gözüm onda kaldı sizce geldiğimi onu özlediğimi hissediyomu oda beni özlüyomu?
cnm çok çok sevindim bir daha hiç ayrılmayın inşallah Allah bebeğine bol bol sağlık sıhhat versin cnm gözünaydınkızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edrim verdiğiniz moral için kızım yarın akşam eve geliyoooooooooooo :dance:
bügün emzirdim hast de biraz zorlandık ama becerdik yarın tahlilleri yapılacak bi sorun olmazsa taburcu ederiz dedi doktor ben bu gece uyuyamam :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?