• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kuvözde..

seni sürekli takip ediyordum.38 hafta kritik bir dönem değil.herşey güzel olacak.aslanlar gibi yavrunu alıp çıkacaksın hastaneden emin ol.dualarım seninle.ama üzülmeki sütün kesilmesin...

ah canım benim yaa inşallah içimdeki yangını anlatamıyorum bi türlü nasıl yanıyor içim bi bilsen..akşam görmeye gidicem onu ağlamamam gerekiyo kendimi nasıl tutucam bilmiyorum..

Canım,olumlu düşün lütfen..öncelikle 38 .haftada doğum yapmışsınki..zaten sezeryanıda o haftalarda yapıyorlar.sonra kontrole gitmişsin ve bu terslik farkedilmiş ve zamanında müdahale edilmiş.
Bundan sonra da güzel kızın zamanla kendini toparlayacak ve annesinin kollarında evine gelecek canım...

cnm sarılık düzeyi neymiş? eğer ışın tedawisi uyguluyorlarsa bildiğim kadarıyla en cok 19 dur kanını deiştirmediklerine göre cok cok kötü bi durum deil. ışın tedawisi en cok 4 gün sürüyo. bende 38.haftada doğum yaptm 40 haftadan evvel doğum yapan annelerin bebeklerinde dha cok görülüomus sarılık.bizde cok korkmustuk merak etme en fazla 4gün snraya cıkar. bu arada bebeğin gözlerini kapatıyorlarmı ışın alırken kontrol et yada mutlaka sor cnm

dün akşam yavrumu görmeye gittim hastaneye..mavi ışık vardı kuvözde ve gözlerinde bant yüzükoyun yatırmışlar öyle uyuyodu ben kuvözün başına gidince kıpırdandı sonra yüzünü bana doğru çevirdi hemşire gözlerindeki bantı çıkardı göreyim diye gözlerini açmadı ama esnedi o minicik ağzıyla saçları simsiyah kuzum benim gözlerimi ayıramadım ondan sarılık sevisiyesini sormadım ama iyiye gidiyo solunumu düzeldi biberonla beslenmeyi kabul edince beslenmirken morarması olmazsa bu hafta çıkarabiliriz ama kesin değil bebeğe bağlı dedi sevindim tabi 3dk falan kaldım yanında giderken gözüm onda kaldı sizce geldiğimi onu özlediğimi hissediyomu oda beni özlüyomu?

dün akşam yavrumu görmeye gittim hastaneye..mavi ışık vardı kuvözde ve gözlerinde bant yüzükoyun yatırmışlar öyle uyuyodu ben kuvözün başına gidince kıpırdandı sonra yüzünü bana doğru çevirdi hemşire gözlerindeki bantı çıkardı göreyim diye gözlerini açmadı ama esnedi o minicik ağzıyla saçları simsiyah kuzum benim gözlerimi ayıramadım ondan sarılık sevisiyesini sormadım ama iyiye gidiyo solunumu düzeldi biberonla beslenmeyi kabul edince beslenmirken morarması olmazsa bu hafta çıkarabiliriz ama kesin değil bebeğe bağlı dedi sevindim tabi 3dk falan kaldım yanında giderken gözüm onda kaldı sizce geldiğimi onu özlediğimi hissediyomu oda beni özlüyomu?

ayy canımm inş tez zamanda bebişine kuzucuguna kavuşursun tabi saglıklı bi şekilde nasıl üzüldüm anlatamam bi anne olarak seni anlıyorum kız mı erkek mi bebişin? allah sabır versin inş.

altunhancım elbetteki hissediyordur bebekler anne karnında bile annesinin tüm duygularını hissedebiliyor. o yüzden sen moralli olacaksın güçlü olacaksın ki o da senden güç alsın en yakın zmnda iyi haberlerini bekliyorum canım:Saruboceq:

canım kıyamam ama kendini üzmemeye çalış sütün kesilir sonra, seni çok iyi anlıyorum, bak sen en azından kucağına almışsın görmüşsün bebişini benide acil doğuma aldılar ama benim bebişimin durumu ümitsizdi ve ben 3.gün bebeğimi görebilmiştim ve 6.gün emzirebildim 10.günde hastaneden çıktık ve şuan 3 aylık:emir_bebek:...emin ol bebeğin herşeyi hissediyor ve onlar çook güçlüler ,sen duanı et bebişini gör git yanına uyusa bile onunla konuş...kutayım küvezdeyken ben o yanındaki deliklerden ses gitsin diye oraya eğilir konuşurdum ve kaç kez o şekilde tepki verdi annesine;) sen güçlü olki bebişin senden ve dualarından güç alsın cnm

sağolun kızlar yazdıklarınız moral oluyo bana valla..kızım gamzem dün gözlerini açtı ilk kez gördüm o kara kara gözlerini bana bakıyodu sanki içim titredi o an..bugün öğleden sonra ne zaman hast çıkacağı belli olacak test sonuçlarını bekliyorlarmış ahh gelse keşke bugün..gece rüyamda gündüz dilimde her an aklımda...

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah kuzunuzu. Stres yapmayın ki sütünüz azalmasın. Evine gelince anne sütüne ihtiyacı olacak dimi ama. Hadi sıkmayın canınızı. İnşallah bugün güzel haberler alır bizi de mutlu edersiniz a.s.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edrim verdiğiniz moral için kızım yarın akşam eve geliyoooooooooooo :dance:
bügün emzirdim hast de biraz zorlandık ama becerdik yarın tahlilleri yapılacak bi sorun olmazsa taburcu ederiz dedi doktor ben bu gece uyuyamam :sm_cool:

cnmmmm gözünaydın kendi yawrumun hayırlı haberini almıs kdr sewindim inan. umarım artk senin we ailen için hersey cok dha güsel olur sana we kızına sağlıklı huzurlu bir yaşam diliorum a.s.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür edrim verdiğiniz moral için kızım yarın akşam eve geliyoooooooooooo :dance:
bügün emzirdim hast de biraz zorlandık ama becerdik yarın tahlilleri yapılacak bi sorun olmazsa taburcu ederiz dedi doktor ben bu gece uyuyamam :sm_cool:
cnm çok çok sevindim bir daha hiç ayrılmayın inşallah Allah bebeğine bol bol sağlık sıhhat versin cnm gözünaydın

yavrum kollarımda uyuyo çok şükür hemen size haber vereyim dedim
melekler kadar güzel biraz huysuz ama :)
sonra yazarım yine biraz hasret gidereyim kızımla

ayyyy cnm yaa sen meleğini öp kokla doya doya. Allah kollarından kucağından ayırmasın bidha yawrunu kaydirigubbakcemile5

Back