bebeğim kuvözde..

gözünaydın cnm Allah bi daha ayırmasın benımde bebegım kuvözde kaldı çok iyi anlıyorum yaşadıklarını

canım benim allaha sükürler olsun aldın kızını kucagına allahım küvezde kalan bbebklere doğum yapacak annelerin yardımcısı olur inşallah.bu son ayrılığınız olsun.sağlıklı hayırlı huzurlu bi şekilde annesinin babasının kollarında büyüsün sevgiyle kalın

caım bnm çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda yanında uyur bnm de var 8 aylık 4 günlük güle güle büyüt inşallah onlar bızım herşeyımız:ecrin_bebek:

canım hiç merak etme doktor amcaları ona cok iyi bakar sana teskim ederler sen kendini sakin ve huzurlu tutki sütün bol olsun buda gelir gecer hiç merak etme

canım çok geçmiş olsun bebegin evine gelmiş allah uzun ömürler versin bir daha ayrılık yaşatmasın

yazdıklarını okuyunca içim titredi. çünkü kendi yaşadıklarım aklıma geldi.. o yoğun bakım kapısısının önnü içeride bebeğin bırakıp gitmenin ne demek olduğunu.. allahım bi daha yaşatmasın.. benim bebeğim bir hafta kaldı.. çook şükürki atlattık o günleri..allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…