bebeğim kuvözde..

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar merhaba 3 gün önce kontrole diye gittiğimde acil sezeryana aldılar bebeğim doğdu ama bir kez dokunabildim sonra hemen yoğun bakıma alındı ben bugün eve geldim ama o orda ne kadar kalacağı belli değil dualarınızı bekliyorum biraz kendime gelince doğum hikayemi anlatırım dua edin kızıma...

Geçmiş olsun arkadaşım umarım tez zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar
Rabbim hepsini korusun işalah :Saruboceq:

38 haftamın içindeydim kontrole diye gittim bebeğe oksijen gitmediğini anladı bahar hn acil sezeryana aldı ciğerlerindeki su nedeniyle yoğun bakıma alındı şimdide sarılık başlamış ve yediğini mamayı ve sütü kusuyormuş böyle giderse serum vericez sütü mamayı kesicez dedi dr..
sağolun kızlar bi gelse eve bi kollarıma alsam daha ne isterimki....

cnm cok gecmıs olsun ınsalahh hayırlısyla bebgının kucagına alıp resımlerını gösterırsın bıze bıtanem

ahh ah duramıyorum evde beşiğe baktıkça içim gidiyo..bide ara sıra göğüslerim sızlıyo acıkıyo kızım demekki napıyodur şimdi çok özledim onu..

çok geçmiş olsuncnm
bir anönce bebeğin sağlığına kavuşur inşallah
iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun
38.hafta da bebek gelişimini nerdeyse tamamlamış oluyor üzme kendini
üzme ki bebeğin hastaneden çıktıktan sonra onu bol sütünle besleyebilesin

canım çok geçmiş olsun, stres yapmaki sütüne geçmesin... güzel şeyler düşünmeye çalış bebeğinle beraber geçireceğin zamanları düşün... çabucak kavuşursun bebeğine inşallah

ona bişey olmaz dimi kızlar.. öyle masum yatıyorki kuvözde her yerinde iğneler cihazlara bağlı o küçücük ellerinde bişeryler takılı ağzından midesine giden hortum nasıl içim eriyo anlatamam..bugün tam 4 gün oldu iyileşse artık biliyormusunuz doğumdan hemen sonra bir kez yanıma getirdiler bir defa emdi sonra solunumu bozuldu aldılar yanımdan daha bakmaya doyamamıştım bile bir kere kucağıma bile alamadım off Allahım şifa ver ona..
canım yanıyo...

altunhan canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına benim bebeğimde orda 18 gün kaldı çok güzel baktılar .
dua et bolbol onlar aslında o kadar dayanıklılılar ki aklın durur sen pozitif düşünmeye çalış herşeyin hayırlısı.inşallah en kısa zamanda alırsın meleğini kucağına .
seni merak ettim mesajlarına bakiim dedim görünce şaşırdım arkadaşım inşallah gönlünce olur herşey tesselli olmaz hiçbirşey seni çok iyi anlıyorum ama yanındayım sormak istediğin bişey olursa canım...

:çok üzgünüm: canım hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle sağlıkla kucaklayaksın yavrunu,
inşAllah yakın zamanda yuvasına gelecek minik kızın ..

cnm öncelikle çok çok geçmiş olsun bebeği hastanede yatan bir anne olarak neler hissettiğini anlayabiliorum.bnmde bebeim 2 gün snra yüksek sarılık ve enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma alınmıstı.gecelerce gittim geldim hastaneye bebeimi görmek için kapısında yattım. ama smdi bakıorum 3.5 ay gecmiş we oğlum su an yatagında mışıl mışıl yatıo.inanıorum ki sende bunları atlatıcak we bebeinle ewinde huzurlu bir şekilde yaşıcaksın. nasıl bir acı oldugunu biliorum fakat ne olur en azından kendini telkin etmeye calıs. sütün we moralin cok önemli bebeğin için unutma. sewgiyle kal hayırlı haberlerini beklioruz

çok sağol canım bebeğim bi gelse eve bi kere kucağıma alsam dünyalar benim olacak sarılık için tedavi başlatmışlar şimdi ışın tedavisi hala ne kadar kalacağı konusunda bi bilgi veremiyolar bugün 5 gün...

seni sürekli takip ediyordum.38 hafta kritik bir dönem değil.herşey güzel olacak.aslanlar gibi yavrunu alıp çıkacaksın hastaneden emin ol.dualarım seninle.ama üzülmeki sütün kesilmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…