Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bütün sayfaları tek tek okudum.Bir umutla bu sayfada eve döndüğünü yazmıştır diye açtım.Beklemiyordum bunu gözyaşlarıma hakim olamadım yazdıklarını okuyunca.Bizler bu kadar sarsılmışken Allah sana sabırlar versin canım.En kısa zamanda tekrar anneliği tatmanı nasip etsin.Karnında tekrar bir minişin olsun inş. Başın sağolsun canım... Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın....

benimde bebeğm şuan küvezde 30+2 de doğum yaptım 5 aralıktan beri küvezde günde bir kere gidip görüyorum kızımı yoğun bakımda uzaktan dokunamıyorum bile 1650 gr doğdu şuanda 1250 gr solunuma bağlı dr durumunun ciddi olduğunu söylüyor 4. günde bebğim gözümün önünde komaya girdi nabzı durdu hemen müdahale ettiler dua etmekten başka çaremiz yok bebeğimin sorunu arter ile kapiller (temiz kan-kirli kan) deki karbondioksit oranını düşmemesi birbirine karışıp vücut oksijensiz kalıyor bir sürü tedavi şekli denendi oranlar düşmüyor yurtdışında uygulan bir tedavi yöntemini önerdi dr onu getirttik uygulatmaya başladılar her dakika bir aksilik birşey değişiyor ama umutlu olmak lazım pisikoljim çok bozuk her hastaneye gidişimde birşey olacak diye her telefon çalışında yüreğim ağızıma geliyor korkuyorum kendim evde ama aklım hastanede lohusalık nedir düşünemiyorsunuz bile çok zor bir süreç 2ay kalabilir diyor drları sabırlı olup dua etmekten başka bir çare gelmiyor bütün imkanlarımızı kullanıp istenilen ilaç ve cihazları tedarik ettik şuanda nitrik oksit cihazı ve gazı ile tedavisine başlandı gerisi yüce rabbime kalmış Allah kimseyi yavrusu ile sınamısın herkesin yavrusunu bağışlasın

benimde bebeğm şuan küvezde 30+2 de doğum yaptım 5 aralıktan beri küvezde günde bir kere gidip görüyorum kızımı yoğun bakımda uzaktan dokunamıyorum bile 1650 gr doğdu şuanda 1250 gr solunuma bağlı dr durumunun ciddi olduğunu söylüyor 4. günde bebğim gözümün önünde komaya girdi nabzı durdu hemen müdahale ettiler dua etmekten başka çaremiz yok bebeğimin sorunu arter ile kapiller (temiz kan-kirli kan) deki karbondioksit oranını düşmemesi birbirine karışıp vücut oksijensiz kalıyor bir sürü tedavi şekli denendi oranlar düşmüyor yurtdışında uygulan bir tedavi yöntemini önerdi dr onu getirttik uygulatmaya başladılar her dakika bir aksilik birşey değişiyor ama umutlu olmak lazım pisikoljim çok bozuk her hastaneye gidişimde birşey olacak diye her telefon çalışında yüreğim ağızıma geliyor korkuyorum kendim evde ama aklım hastanede lohusalık nedir düşünemiyorsunuz bile çok zor bir süreç 2ay kalabilir diyor drları sabırlı olup dua etmekten başka bir çare gelmiyor bütün imkanlarımızı kullanıp istenilen ilaç ve cihazları tedarik ettik şuanda nitrik oksit cihazı ve gazı ile tedavisine başlandı gerisi yüce rabbime kalmış Allah kimseyi yavrusu ile sınamısın herkesin yavrusunu bağışlasın
canim benim cok zor gunler yasiyorsun eminim allah biran once kizina sifa versin bol bol dua et canim annelerin duasi kabul olur hic umudunu yitirme o senin sevginle hayata tutunur insallah

canim benim cok zor gunler yasiyorsun eminim allah biran once kizina sifa versin bol bol dua et canim annelerin duasi kabul olur hic umudunu yitirme o senin sevginle hayata tutunur insallah

saol cnm bugün kızımdan iyi haberler aldık herşey yoluna giriyor yavaş yavaş dün gecede ziyaret ettiğimizde ilk kez gözünü açtı o an dünyalar benim oldu ......

geçmiş olsun inş en ykın zamanda düzelir zor ama yapacak bişey yok

allah yüce melekleriyle meleğini korusun ve melekler hep nöbet tutsunlar bebeğin için melekler allaha yalvarsınlar yüce büyük yaratıcımız allah sana ve bebeğine şifa sabır güç yaşam gücü sabır gücü bereket huzur uzun ömürlülük versin amin allah ve melekleri bebeğinin ve senin yardımcılarınız olsun hep ayetel kursi oku hep namaz kıl hep dualar et allaha hep allaha secde et bak görüceksin bebeğin iyileşicek düzelicek allah bebeğini sana bağışlayacak melekler bebeğine senin suretinde ve eşinin suretinde görünsünler amin meleklerle allah onu kurtarcaklar melekler onun üstüne allahın ruhunu bestelesinler amin

amin canmım inşallah en kısa zamanda allahın izni ile kavuşurum meleğime güzel ve içten duaların için allah razı olsun senden ve tüm dua eden arkadaşlardan allah hepimizin meleklerini melekleri ile korusun

bende 30 haftalık doğum yaptım hemde üçüzdü benim mucizelerim çok çok zor günler atlattık doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar birgün iyi oluyorlardı bir gün kötü tam umutlanıyorduk bir problemi atlatıyorduk bu seferde başka bir problem oluşuyordu hatta bebeklerimden birisi için bu geceyi atlatamaz gibisine bir konuşma bile yapmışlardı bir seferinde birisi tam taburcu olacağı gün almaya gittiğimde benim yanımda kötüleşti %90 ölüm oranı olan bir hastalığa yakalanmış çok zor dediler ama şimdi yanımda çok şükür onlar çok güçlüler merak etmeyin bol bol dua edin bizim tam 58 gün sürdü yoğun bakım kapılarına gidip gelmemiz her seferinde acaba beşiklerini boş bulcammı korkusu her telefonda kötü habermi korkusu allahım kimseye yaşatmasın .neyse ben size umut olması için yazayım dedim benim bebişlerim şimdi çok iyi çok şükür allaha .inşallah sizde bu günleri en kısa zamanda atlatırsınız

Allah yardımcın olsun canımmmm hep dua et bebeginden dualarını hiç eksik etme..benimde dualarım seninde.allahım onu sana bagışlasın..

Allah yar ve yardımcın olsun.Allah ona uzun.sağlıklı huzurlu ömürler versin anne babasına bağışlasın....

Allah acil şifalar versin. en kısa zamanda yuvalarına kavuşurlar inşallah...

Back