Bizim hastanemiz çok katıydı ne yazık ki elini tutardım entübeyken arada ama 78 gün sonra kucağıma alabildim. Zaten sonra taburculuğa hazırlandık hastanede kaldım. İnşallah siz daha erken alırsınız kucağınıza.O günleri sabırsızlıkla bekliyorum o gün güzel haberi sizinle de paylaşacağım ki okuyan insanlara aynı durumu yaşayan annelere umut olsun benim öyleydi hep okuyordum sizin gibi olanları görünce umutlanıyorum benim bebeğim çıkmış gibi mutlu oluyorum . Sıkıntıları bitsin de kiloyu alırlar daha kızıma 23 cc süt veriyorlar ama oğluma bir düşürüp bir yükseltiyorlar en son 20 cc çıkarmışlardı sevindim dün öğrendim ki tekrar 10 cc düşürmüşler ciğerlerde orta derecede kronik rahatsızlığı varmış onun için ilaç tedavisi görüyor buhar veriyorlar şuan tahminimce kızı ondan önce çıkarırlar kilosu ve ayları tamamlanınca daha 18 ekimde 36 haftalık oluyorlar bizim planlı sezaryen günümüzde 36 haftada yani 18 ekimdeydi nasip 28 Ağustostaymış . İki aydan sonra hiç kucağınıza verdiler mi solunum cihazından kestikten sonra dokunabildiniz mi bide ondan sonra kilo almasını beklediniz sadece demi
Süt konusuna gelince küçükler tölere edemiyorlar karınları ağrıyor şişiyor. Veriliyor olmasına şükredin yeterli zaten damardan gereken besini veriyorlar süt bağırsaklar hazırlansın diye veriliyor. O yüzden takılmayın süt kesilmediği sürece bebiş iyidir.
Solunum dışında ne sıkıntıları var ?