canim benim ne kadar uzuldugumu anlatamam benim bebegim 10 gun bagli kaldi makineye ve o 10 gun benim icin bir omur du sanki hic kendi basina nefes alamiyacak gibi geliyordu bazen makinadan cikartmaya calisiyorlardi nasil dua ederdim oglum yaparsin nolur dayan allahim nolur ol de olsun kendi basina nefes alabilsin ama olmuyordu yani 10 gunde cok fenalasti yavrum ama sonunda oldu oksijensiz kaldigi zaman benim icin bayramdi darisi senin basina ardam insallah kendi basina nefes alacak ve evine gelecek ben seni cok iyi anliyorum burdaki diger anneler gibimerb arkadaşlar; öncelikle özelden msj atan, buradan iyi dileklerini ileten herkese cok teşekkürler! bir süredir nete giremiyordum o yüzden habersiz bıraktım sizi!
Arda'nın bgn 80.günü ve maalesef hala küvezde makinaya bağlı haftada 1-2 kez görebiliyorum onu...
bazen iyiye gidiyor hersey bazen kötü... iyi olduğu zamanlarda makinadan kurtarmaya calısıyorlar,,
en son 4 gün önce makinadan cıkarttılar ama maalesef yine dayanamadı kuzum! solunum değerleri düştüğü için makinaya geri bağladılar...
gecen hafta başı karnında ödemleri oluştu ve beslenmeyi kesmek zorunda kaldılar! dr.u kalınbağırsaklarıyla ilgili bir problem dedi,, ama en önemli probslem makinaya bağlı kalmasıymış, umutsuz konuştu canımı sıktı... makinada kalma süresi uzadıkça umudumuzda azalıyor dedi,, makinadayken en düşük değerde durabiliyor ama cıkartınca tolere edemiyor kendini dedi! ileriye yönelik çok umutlu konuşamıyorum bu yüzden diyince alt üst oldum!
hemşireleri falan çok iyiler çok seviyorlar onu,, tembel ve cok nazlı diyorlar onun için... yarı makinada iyiydi çıkartınca şimdi yine tembelleşti saldı kendini dedi, inatlaşıyor sanki bizimle şaka yollu takmıcam onu bir süre makinaya dedi :)
hatta videosunu bile cekmişler bir ara kendi telefonlarıyla! çok seviyoruz biz onu annesi merak etme iyi olacak o diyorlar!
ama işte hemşireler başka dr başka... ben dr.un söylediklerine takılıyorum hala, hiç güzel bir şey söylemiyor ki 2 ay sonra iyi olcak 3 ay sonra toparlar vs buna bile razıyım ama yok!
ben yinede çok ama çok inanıyorum oğluma o mercan gözler beni hiç bırakacak gibi bakmıyor,, ben konustukca gözlerimin içine bakıyor,,ağzındaki hortumlara rağmen beni gördüğü zaman sesler cıkartmaya calısıyor... parmağımı sımsıkı kavrıyor,, onu gördükçe daha çok inancım artıyor!
bayrama gelecek diye söz vermişti bana ama olmadı... bende ona yeni ciciler alacaktım!
Neyse uzun zaman giremeyince uzattım... son durumumuz bu arkadaşlar, dualarınıza, tesellinize ihtiyacımız var her zaman olacağı gibi!
Arda'm çok şanslı bir çocuk! hem hastanede hem burada bir sürü melek kalpli teyzeleri, manevi anneleri oldu! bu yüzden iyiki burada topic açmışım ve sizlerle paylaşmışım!
Tekrar çok ama çok teşekkürler dilekleriniz-dualarınız için, sevgiyle kalın!
arda ya cok dua edecem kendi bebegime dua ettigim gibi dua edecem
allah sana bol sabir versin canim opuyorum ardayi