Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun arkadaşlar... yazdıklarınız içimdeki yangına dökülen su gibi!
Hep yanımdaydınız, hep destek oldunuz, dua ettiniz... dualarımız kabul olmadı diye düşünmüyorum... çünkü biz hep dua ederken hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik! demekki hayırlısı buymuş... Allah'ım dualarımızı böyle kabul etmiş!
canım cok yanıyor... hemde her gün artarak daha fazla sızlayan bir ağrı,,dayanılmaz bir acı!
zamanla unutursun diyorlar... unutulmuyor işte... unutmayacağım da zaten yaşadıkalarımı!
benim oğlum melek oldu... ve ben ona kavuşana kadar oğlum hep aklımda, kalbimde, içimde olacak... hiç birşey için pişman değilim, ne onu doğurduğuma ne onu gördüğüme ne de kucaklayıp kokusunu aldığıma...
çünkü biliyorumki yıllar yılı çocuğu olmayanlar var... çocuğunun kokusunu alamayan yaralı yürekler var, 6 ay, 7 ay, 9 ay karnında taşıyıp ona kavuşamayan melek anneler var... ben 90 günde olsa yaşamışım bu duyguyu çok şükür, eğer ben şükretmezsem onlar ne yapsın!
inanması, dayanılması cok zor!... ama işte bu yüzden isyan etmedim hiç, etmekte nasip olmasın...!
Herşey için ama her şey için tekrar sonsuz teşekkürler... kalbinizde çoğalıp, aklınızdan dilinize dökülen bütün iyi niyet dilekleriniz sizlerede yansısın inşallah! hem sizin hem benim için daha güzel haberlerle görüşmeyi diliyorum bende! ve bu içimden kopan cümlelerde sizin için...
dualarınız var üzerimde korkmuyorum...
paylaşınca çığ gibi büyüyen sevginiz var üzerimde
içime kor ateş düştüğü halde yanmıyorum...
derdimden dertlisi var içinizde
dokunsam kalbinize ağlayacaksınız biliyorum...
ama hala bendesiniz, benimle
bu yüzden hakkınız var üzerimde...
helal edin!
Ardam Melek Oldu!((
Evet melek kalpli teyzeleri Ardam Melek Oldu!
Burada bu yazıyı yazacağım günü beklerdim hep ama böyle değil... kavuşma mesajıydı hayal ettiğim![]()
04 Eylül Cuma günü dünyaya geldi, 04 Aralık Cuma günü aramızdan ayrıldı... tam 90 gün!
ne acı tesadüf yada başka bir şey ne derseniz diyin artık yokluğuna alışmak, kurulan hayallere gem vurmak zamanı... çok sıcak cok güzel anılar bıraktı bize... 90 gün bir ağlattı bir üzdü... keşke keşke keşke... diyerek onu yaşatabilmeyi o kadar çok isterdimki ama nafile artık biliyorum... soğuk alnına sıcak ama sımsıcak bir buseyle uğurladım oğlumu kavuşmak üzere.... ve şükrettim sonra Rabbim'e 90 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdığı için!
Oğlumu babaannesinin yanına ugurladık... bu acıya dayanmak çok zor, ama önce onun için sonra ailemiz ve sevdiklerimiz için ayakta kalacağız!
Neyse artık zor tutuyorum kendimi,,oğluma söz verdim ağlamak yok...
burada sevgisini paylaşan, yüreğini açan, özellikle dualrını eksik etmeyen melek teyzeleri sizlere kocaman teşekkürler... Allah'ım önce hepinize mutlu sağlıklı bir yuva sonrada sizin gibi melek kalpli bebişler nasip etsin sizlere, cocuklarınızı size bağışlasın!
ben hiçbirinizi unutmayacağım... tıpkı Arda gibi!