![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
yaa iyiki yazmisim size iyiki. Burda hep yazmak hemde sizin yazdiklarinizi okumak bana çok iyi geliyo. Evet çok ṣansliyiz devamli teṣvik ediyolar bizi gelmemiz için, kontrollerini yaparken yaninda olmamizi babasinin yada annesinin elini baṣina koymalarini cok istiyolar. Evet iyi bisey ama bazende diyorum belki iyi deimiki cünkü o kontrolleri yaparken burnundan agzindan hortum yollayip temizligini yapiyolar, canini çok acitiyo , agliyo ,rengi bile degisiyo, hiç ama hiç sevmiyo , insanin içi parçalaniyor ,bide korkuyoruz ne kadar dikkat etsekde bi mikrop fln tasiyip hasta ederiz onu dayanamaz ,bizim yüzümüzden olur fln diye korkuda çok oluyo
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
. Arada kararsiz kaldigimiz oluyo sizin durum gibi olsa dahami iyiydiki diye ama bi yandanda nasil dayanirdik da dedigimizde oluyo.Allah böyle zor zamanlari kimseye yasatmasin,bi sinav olarak görmek ,sabr etmek lazim sonunda inşallah bizde sizin gibi mutlu oluruz.
Bugun 17. Günde bitti , doktorla tekrar görüṣtük entubeden çikmasi lazim dedi ,belki yarin tekrar entubeden çikaracaz bakacaz kendini tolere edebiliyormu diye dedi, eğer edemez ise hic istemiyoruz ama kortizon yapma durumu var hemen geliṣsin diye, kortizonda biraz riskli dedi.bende o kortizondan çok korkuyorum,gecen sene annannemi o kortizon yüzünden kaybettik ,aṣıri deri problemleri kasinti oldu o igneden sonra. Hep dua ediyoruz ṣuan inşallah entubeden ciktiktan sonra cigerleri tolere eder ve nefes alip vermeyi oğrenmiṣ olur ,baṣka bi mudahaleye gerek kalmaz. Burdaki doktorlar entubeyi hiç sevmiyo , hem kafalarinda o var hemen cikmasi lazim hemen cikmasi lazim yoksa ilerde ciger problemleri yasayabilir diye çok korkutuyorlar. Ṣuan tek sıkıntımiz bu ,inşallah hersey yolunda gider.buda çözülürse baya baya yol almıṣiz gibi olacak elhamdülillah. ayrica bugun baṣlamislar sütün icine bazi takviye vitamin mineral ekliyeceklermis daha hizli buyumesi için.
Belki bir gün bu yazdiklarimi birileri okur,çünkü ben cok ariyorum okumak icin,bende hikayemiz unutulmadan burda kayıtli kalsin diyorum gün ve gün her degisimi yazmayi düṣünüyorum.uzun uzun yazip vaktinizi aliyosam ne olur affedin beni
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)