Öncelikle bana yazdığınız güzel ve içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Uzun bir zamandan sonra tekrar yazmak istedim.... ALLAH yaşam mücadelesi veren bütün bebeklere şifa annelerede sabır versin inşallah..sonuç iyi veya kötü ne olursa olsun sonuçta hayat devam ediyor, ve biz yaşamaya ve hayat mücadelesine devam ediyoruz ..
Kendimi iyiden iyiye toparladım işe erkenden başladım ilk zamanlar unutkanlıklarım olsada yavaş yavaş toparlandım.
Ameliyathaneye her girdiğimde doğuma girdiğim gün geliyor aklıma hastalar her ameliyat sonunda her dua ettiğinde ALLAH da sizden razı olsun diyorum inşallah ALLAH dualarınızı kabul ederde ARDA'mın yanına giderim diye içimden geçiriyorum...
43 gün oldu oğlumu cennete göndereli ama nedense sanki yıllar geçmiş gibi... neden bilmiyorum ama...
90 gün o kadar acı çektim o kadar dua ettim o kadar yalvardım ki ALLAH'ıma iyi kötü herşeye hazırladım kendimi ama ALLAH'a şükür iyiyim şimdi acımı kalbime gömdüm.
Bu arada oğluman mezarına gittik mezarından toprak getirdim evde kutada saklıyorum.. onunla bol bol konuştuk babasıyla birlikte hasret giderdik...
şimdi gayet iyiyim dikişlerimi dr. gösterdim gayet ii dedi kilolarım vardı 22 kilo almıştım hamileliğimde onları vermeye çalışıyorum 10 kilom kaldı, ara verdiğim pilatese yeniden başladım.
Dr. hemen hamile kalmak istiyorum en kısa zamanda dedim en az 1 sene bekleyelim dedi ben 10 ay içinde kalabilirim diye düşünüyorum. Dr. hamilelik öncesi, en az 3 ay öncesinden bebe aspirini (kan sulandırmak için)ve folik asit başlamamız lazım dedi .ılk hamileliğinde böyle oldu diye ikincisindede böyle olacak diye birşey yok dedi, hayırlısı olsun inşallah.....
ALLAH büyüktür ama çevremden duyduğum kadarıyla ameliyathanede çalışanların çocuklarında böyle sorunlar daha çok çıkıyor diyorlar ama kesin araştırma yok, varsayımdan ibaret acaba mı diyorum? ama sonuçta başka işlerle uğraşanların ve ev hanımlarınında başına geliyor ama bilmiyorum ?
Çok uzun oldu galiba:) içimi dökmek istedim başınızı şişirdim tekrar görüşmek üzere herşeyin hayırlısı olsun inşallah ... sevgiyle kalın!