Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende 30 haftalık doğum yaptım hemde üçüzdü benim mucizelerim çok çok zor günler atlattık doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar birgün iyi oluyorlardı bir gün kötü tam umutlanıyorduk bir problemi atlatıyorduk bu seferde başka bir problem oluşuyordu hatta bebeklerimden birisi için bu geceyi atlatamaz gibisine bir konuşma bile yapmışlardı bir seferinde birisi tam taburcu olacağı gün almaya gittiğimde benim yanımda kötüleşti %90 ölüm oranı olan bir hastalığa yakalanmış çok zor dediler ama şimdi yanımda çok şükür onlar çok güçlüler merak etmeyin bol bol dua edin bizim tam 58 gün sürdü yoğun bakım kapılarına gidip gelmemiz her seferinde acaba beşiklerini boş bulcammı korkusu her telefonda kötü habermi korkusu allahım kimseye yaşatmasın .neyse ben size umut olması için yazayım dedim benim bebişlerim şimdi çok iyi çok şükür allaha .inşallah sizde bu günleri en kısa zamanda atlatırsınız

saol cnm bebişim solunumdan kurtuldu şuanda gayet iyi allaha şükür

saol cnm bebişim solunumdan kurtuldu şuanda gayet iyi allaha şükür

çok sevindim,gözünüz aydın...
dr ların iki ay kalabilir dediğini yazmıştın,bu benide umutlandırdı..
Allah bizi kısa zamanda ve sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşallah

Allah'ım kimseye bir daha bu üzüntüleri yaşatmasın. sağlılka büyüsün inşallah...

Geçmiş olsun benim annem 2erkek kardeşimide 7aylık doğurdu ve biliyormusunuz yumurtalıklarından biriside yoktu bebek doğduğunda nefes almıyordu ve mücize bir bebeğimiz oldu 2.sinde aynı şekilde bebeği ölü bir şekilde götürdüler nefes alıyor fakat tepki vermiyordu şimdi biri 8 diğeri 7yaşında evin altını üstüne getiriyorlar rabbim herşeyin hayırlısını veriyor hakkımızda :)

cok sevındım yawrunla sıcacık yuvanızda olmanıza mis gibi bak ona öpuyorum allah hayırlı uzun ömur nasıp etsın

saol cnm fakat bebişim hala küvezde henüz taburcu olmadık çok kısa küvezden çıkarıp koklamama izin verdiler yavruşumu o günlerde gelicek inşallah allah hepimizin yavrularına uzun ömür versin....

çok sevindim,gözünüz aydın...
dr ların iki ay kalabilir dediğini yazmıştın,bu benide umutlandırdı..
Allah bizi kısa zamanda ve sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşallah

saol cnm benim darısı senin basşına inşalalh senin yavrunda düzelicek umutunu hiçbirzaman kaybetme sağlıklı olsunlar öyle çıksınlar 22 gün oldu bebişim orda dru herşey yolunda giderse dedi 2-3 hafta sonra taburcu edebilirim dedi hayırlsı ile o günün gelmesini bekliyoruz senin yavrunun durumu nasıl

seblev canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan kelimeler boğazıma düğümlendi Rabbim sonsuz sabırlar ihsan eylesin melek annesisin sen şefaatçin olur inşallah

Öncelikle bana yazdığınız güzel ve içten dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Uzun bir zamandan sonra tekrar yazmak istedim.... ALLAH yaşam mücadelesi veren bütün bebeklere şifa annelerede sabır versin inşallah..sonuç iyi veya kötü ne olursa olsun sonuçta hayat devam ediyor, ve biz yaşamaya ve hayat mücadelesine devam ediyoruz ..
Kendimi iyiden iyiye toparladım işe erkenden başladım ilk zamanlar unutkanlıklarım olsada yavaş yavaş toparlandım.
Ameliyathaneye her girdiğimde doğuma girdiğim gün geliyor aklıma hastalar her ameliyat sonunda her dua ettiğinde ALLAH da sizden razı olsun diyorum inşallah ALLAH dualarınızı kabul ederde ARDA'mın yanına giderim diye içimden geçiriyorum...
43 gün oldu oğlumu cennete göndereli ama nedense sanki yıllar geçmiş gibi... neden bilmiyorum ama...
90 gün o kadar acı çektim o kadar dua ettim o kadar yalvardım ki ALLAH'ıma iyi kötü herşeye hazırladım kendimi ama ALLAH'a şükür iyiyim şimdi acımı kalbime gömdüm.
Bu arada oğluman mezarına gittik mezarından toprak getirdim evde kutada saklıyorum.. onunla bol bol konuştuk babasıyla birlikte hasret giderdik...
şimdi gayet iyiyim dikişlerimi dr. gösterdim gayet ii dedi kilolarım vardı 22 kilo almıştım hamileliğimde onları vermeye çalışıyorum 10 kilom kaldı, ara verdiğim pilatese yeniden başladım.
Dr. hemen hamile kalmak istiyorum en kısa zamanda dedim en az 1 sene bekleyelim dedi ben 10 ay içinde kalabilirim diye düşünüyorum. Dr. hamilelik öncesi, en az 3 ay öncesinden bebe aspirini (kan sulandırmak için)ve folik asit başlamamız lazım dedi .ılk hamileliğinde böyle oldu diye ikincisindede böyle olacak diye birşey yok dedi, hayırlısı olsun inşallah.....
ALLAH büyüktür ama çevremden duyduğum kadarıyla ameliyathanede çalışanların çocuklarında böyle sorunlar daha çok çıkıyor diyorlar ama kesin araştırma yok, varsayımdan ibaret acaba mı diyorum? ama sonuçta başka işlerle uğraşanların ve ev hanımlarınında başına geliyor ama bilmiyorum ?
Çok uzun oldu galiba:) içimi dökmek istedim başınızı şişirdim tekrar görüşmek üzere herşeyin hayırlısı olsun inşallah ... sevgiyle kalın!

canım hoşgeldın.............ınş hersey yenıu yılda daha guzel olur umutların yeserır...........ardacıgının yanına gıtmek degılde ınş rabbımden onun kaybını avutacak cok tatlı kardeslerı gelı.........bu bır ımtıhan ve cok zor bı ımtıhan...........rabbım sana güç versın..........bol dua canım

selam benim iki çocuğum da prematür dilerim en kısa sürede bebeğiniz iyileşir ve kucağınıza alırsınız ilk günler hatta ilk aylar çok zor geçiyor güçlü olmalısınız ikinci bebeğim şu anda 2 aylık hala sorunlarımız devam ediyor iki yaşında ancak yaşıtlarını yakalıyorlar moralinizi yüksek tutn en kısa zamanda sütünüzü sağmaya başlayın inşaAllah hastaneden çıkınca sütünüze ihtiyacı olacak lütfen annenin morali çok önemli onlar hissediyorlar...

seblevcim.Allah sabırlar versin canım.Evlat acısı anlatılamaz..Allah en kısa zamanda yavrunun acısını unutturacak sağlıklı bır tontoncuk versin:) Zor bir imtihandı yaşadıkların..Rabbim bidaha acı göstermesin..

o seni cennet kapisinda bekliyor simdi her gece ardaya dua ediyordum ve dua ettigim son gece nin sabahi iyi seyler okumak icin actigim bolumu aglayarak kapattim cok uzulmustum
hersey allahtan kendini toparlanman iyi olmus insallah allah sana saglikli hayirli bir bebis nasip eder

Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin canım meleğin seni cennettekarşılıcak inşallah..Çok ama çok üzüldüm ..Allah yardımcınız olsun..

Hepinize içten duygularınız için teşekkür ederim...Allaha şükür şu an iyiyim işle ev arasında mekik dokuyorum.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın opuyorumnanaktan

Back