Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah sabırlar versin kardeş şu an gözyaşlarıma hakim olamıyorum Rabbim sana gerçekten melek vermiş o daha çok sevmiş umarım Hayırlısı ile tekrar güzel meleklerin olur ve dizinin dibinde büyürler.

başın sağolsun arkadaşım..
ne denir bilemiyorum,elim titriyo şuan.
meleğin sana şefaatçi olacak bitanem,rabbim sana ve eşine sabırlar versin.metanetli olmanı diliyorum,dualarımız seninle..

Takip ettiğim bir sayfayı 2 ay sonra böyle görmek istemezdim o minik yavrudan böyle haber alacağımı tahmin etmezdim yazılarını okurkenniçimde umudum vardı ve şimdi bu sayfaya girince şok geçirdim ne yazacağımı ne diyeceğimi hiç bilemiyorum ne denir böyle durumda Rabbimden bol bol bolll sabırlar diliyorum... Ben erken doğumla kaybettim ikizlerimi 23 haftada bakmadım bakamdım ama acısını hala yaşıyorum 1.5 yıldır yanyana getiriyorumda kimbilir ne tarifi imkansız acı yaşıyorsun ama güzel yazmışsın herşey Allah' tan sabırlar sabırlar... İnşallah benim meleklerikm gibi senin meleğinde kardeşini en kısa zamanda sağlıkla gönderir...
Bu arada çok kişi yazmıştır ama bende yazayım ne mutlu ki şefaatçimiz var hep annem der acıda olsa gözlerimden yaşda gelce annemin dediği yavrum öbür dünyaya da lazım inşalalh Rabbim şefaatçilerimizden eylesin minik kuzularımızı

Bende oğlum Arda'mı 29 haftalık doğurup 13 gün sonra kaybettim...
Çok zor bir acı, Rabbim kimselere yaşatmasın.

Tam 19 ay oldu onu yitireli, ama simdi kardesi Defne kuzum kollarımda, 5,5 aylık bir kızım var.
Arda oğlumun emaneti.

Rabbim size sabırlar versin, insallah bana yasattığı bu mutluluğu size de yasatsın...
Çok zor bir acı bilirim, ama Peygamber Efendimiz(SAV) bile 4 evlat acısı görmüs bir babadır, ona bile bu mazhar olmusken isyan etme sakın....
Rabbim oğlunun sefaatinden mahrum etmesin, Cennet-i Ala'da ebedi kavusmanızı/ kavusmamızı nasıp etsin insallah...

Arda oğullarımız cennet meleklerimiz bizim...
Dualarım seninle....

Çok sağolun arkadaşlar... yazdıklarınız içimdeki yangına dökülen su gibi!
Hep yanımdaydınız, hep destek oldunuz, dua ettiniz... dualarımız kabul olmadı diye düşünmüyorum... çünkü biz hep dua ederken hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik! demekki hayırlısı buymuş... Allah'ım dualarımızı böyle kabul etmiş!
canım cok yanıyor... hemde her gün artarak daha fazla sızlayan bir ağrı,,dayanılmaz bir acı!
zamanla unutursun diyorlar... unutulmuyor işte... unutmayacağım da zaten yaşadıkalarımı!
benim oğlum melek oldu... ve ben ona kavuşana kadar oğlum hep aklımda, kalbimde, içimde olacak... hiç birşey için pişman değilim, ne onu doğurduğuma ne onu gördüğüme ne de kucaklayıp kokusunu aldığıma...
çünkü biliyorumki yıllar yılı çocuğu olmayanlar var... çocuğunun kokusunu alamayan yaralı yürekler var, 6 ay, 7 ay, 9 ay karnında taşıyıp ona kavuşamayan melek anneler var... ben 90 günde olsa yaşamışım bu duyguyu çok şükür, eğer ben şükretmezsem onlar ne yapsın!
inanması, dayanılması cok zor!... ama işte bu yüzden isyan etmedim hiç, etmekte nasip olmasın...!

Herşey için ama her şey için tekrar sonsuz teşekkürler... kalbinizde çoğalıp, aklınızdan dilinize dökülen bütün iyi niyet dilekleriniz sizlerede yansısın inşallah! hem sizin hem benim için daha güzel haberlerle görüşmeyi diliyorum bende! ve bu içimden kopan cümlelerde sizin için...

dualarınız var üzerimde korkmuyorum...
paylaşınca çığ gibi büyüyen sevginiz var üzerimde
içime kor ateş düştüğü halde yanmıyorum...
derdimden dertlisi var içinizde
dokunsam kalbinize ağlayacaksınız biliyorum...
ama hala bendesiniz, benimle
bu yüzden hakkınız var üzerimde...
helal edin!

canım benim helal edin ne demek , biz ne yaptıkki...
benim yengem de 9 ay karnında taşıdı , doğum izni için dr gittiğinde karnında ölmüştü
yeğenim..
çok üzüldük tabiki en çok da annesi...ama 1 yıl dolmadan bir kızımız olacağının
haberini aldık..çok şükür şuan 2 dünya tatlısı kızı var..ilk ölen erkekti..
canım herşey bizim için unutma...
kendine çok iyibak ve moralini yüksek tut...
sevgiyle kal....Şeniz

canım arkadaşım yüreğinin acısıyla yazdıkların beni çok duygulandırdı helal etmek ne demek seve seve ettik o duaları ardamız keşke savaşı kazansaydı ama takdirimiz buymuş asla acı bitmiyor her an her an için yanıyor ama tek teselli olabileceğin varlık için dualarımı tekrarlıyorum sana canım yeni bir kuzucuk cennet kokulu bebiş inşallah en kısa zamanda kıpırdar içinde ve hayatta tutunmaya çalışmanın tek desteğin olur

Canım seblevim hergün aklımdasın. Acınla acım tazelendi. Ne kadar sükunetle karşılasan da başına gelenleri biliyorum yüreğin yangın yeri şimdi. Ama vazgeçmeyeceğiz, meleklerimizin hatırına daha güçlü sarılacağız hayata. 2010'da yeniden bebeklerimize kavuşmak için beraber gün sayacağız değil mi seblev.

Tüm bebekleri ölen canım ablalarım melek bebeklerinize Allah'ımdan rahmet diliyorum.
Eminim şimdi cennetin en güzel yerinde mışıl mışıl uyuyorlardır...
Rabbim yeni bebişinize hayata pırıl pırıl bakan gözler nasip etsin.Güzel ömürler versin inşaallah.
Saygılar...

cnm senin adına çok üzüldüm başın saolsun rabbim sabır versin inş tez zamanda yine bi bebeğe kavuşursun bu durumda denecek bişide bulamıyorum çok zor((

canım benim yaaa..başın sağolsum Allah sabır versin biz senin yanındayız..büün anneler tek yürek burada..canım benim

Oooff cok kötü oldum inani ki
basdan sona okudum ama hep agladim
Allah im sabir versin ins
dayanmasi zor bi durum gercekden de....

başın sağolsun iyi dileklerimi dualarımı iletmek için girdim ama acı haberi okudum ..alla sabır versin kelimeler düğümlendi dilimde canım benim..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…