Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canim benim ne kadar uzuldugumu anlatamam benim bebegim 10 gun bagli kaldi makineye ve o 10 gun benim icin bir omur du sanki hic kendi basina nefes alamiyacak gibi geliyordu bazen makinadan cikartmaya calisiyorlardi nasil dua ederdim oglum yaparsin nolur dayan allahim nolur ol de olsun kendi basina nefes alabilsin ama olmuyordu yani 10 gunde cok fenalasti yavrum ama sonunda oldu oksijensiz kaldigi zaman benim icin bayramdi darisi senin basina ardam insallah kendi basina nefes alacak ve evine gelecek ben seni cok iyi anliyorum burdaki diger anneler gibi
arda ya cok dua edecem kendi bebegime dua ettigim gibi dua edecem
allah sana bol sabir versin canim opuyorum ardayi

Ardam Melek Oldu! ((
Evet melek kalpli teyzeleri Ardam Melek Oldu!
Burada bu yazıyı yazacağım günü beklerdim hep ama böyle değil... kavuşma mesajıydı hayal ettiğim
04 Eylül Cuma günü dünyaya geldi, 04 Aralık Cuma günü aramızdan ayrıldı... tam 90 gün!
ne acı tesadüf yada başka bir şey ne derseniz diyin artık yokluğuna alışmak, kurulan hayallere gem vurmak zamanı... çok sıcak cok güzel anılar bıraktı bize... 90 gün bir ağlattı bir üzdü... keşke keşke keşke... diyerek onu yaşatabilmeyi o kadar çok isterdimki ama nafile artık biliyorum... soğuk alnına sıcak ama sımsıcak bir buseyle uğurladım oğlumu kavuşmak üzere.... ve şükrettim sonra Rabbim'e 90 günde olsa bana annelik duygusunu tattırdığı için!

Oğlumu babaannesinin yanına ugurladık... bu acıya dayanmak çok zor, ama önce onun için sonra ailemiz ve sevdiklerimiz için ayakta kalacağız!

Neyse artık zor tutuyorum kendimi,,oğluma söz verdim ağlamak yok...
burada sevgisini paylaşan, yüreğini açan, özellikle dualrını eksik etmeyen melek teyzeleri sizlere kocaman teşekkürler... Allah'ım önce hepinize mutlu sağlıklı bir yuva sonrada sizin gibi melek kalpli bebişler nasip etsin sizlere, cocuklarınızı size bağışlasın!
ben hiçbirinizi unutmayacağım... tıpkı Arda gibi!

canim benim basin sag olsun yaa ne diyecegimi bilemiyorum ama senin buraya mesaj yazdigini gorunce nedense icime dogdu
halbuki daha dun okadar dua etmistim minik ardaya felak nas okumustum
demekki ruhuna okumusum farkina varmadan o bir melek cennette en guzel yerde ve suan diger melek cocuklarla oyunlar oynuyorladir belki peygamber efendimizin dizinin dibinde oturuyordur.....tekrar basin sag olsun

Seblev canım melek annesi olmak nedir bilirim sana sabır diliyorum ve takdir ediyorum ne mutluki isyan etmiyorsun allahımızdan gelen emirdir deyip gerçek eediyette kavuşmak için eminim sende sabırsızlanıyorsundur benim gibi ama takdirimiz böyleymiş. inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerini alırız ardacık ta sana yeni kardeşini göndererek teselli verdiriri. sanada eşinede sabırlar dilerim

canım çok üzüldüm allah sabır versin başın sağolsun. sayfayı açtığımda böyle bir haber beklemiyordum okuyamadım bile kendimi ttutamıyorum.

canım ya ne soylenir ne teselli verir bilmiyorum Allah sabır versin cok zor inan diyecek bisi bulamıyorum...

Canım arkadaşım ve meslektaşım.öncelikle başın sağolsun, Rabbim bol sabırlar versin. Büyük mükafatların büyük musibetleri olur.Bende nisan ayında aynı durumu yaşadım, bende oğlum Yavuz Selim'imi kaybettim. Eminim şimdi onlar cennette arkadaş oldular birlikte oynuyorlar ve annelerine kavuşacakları günü bekliyorlar. Rabbim hayırlı zamanda bizlere başka evlatlar nasip etsin,

AH CNM BNM NEGÜZEL ARDAM SAGLIGINA KAVUŞTU HABERİNİ 4GÖZLE BEKLİYODUM BURDA MELEK OLMUŞ OGLUŞUN CENNET KAPISINDA ANNESİNİ KARŞILAMAK İÇİN ALLAHIM SANA ACILARIN ENBÜYÜGÜNÜ YAŞATMIŞ UMARIM BİDAHA BÖYLE BÜYÜK ACIYLA SINAV OLMAZSIN CNM RABBİM KOLLARINI ARDANIN KARDEŞİYLE KARDEŞLERİYLE DOLDURSUN İNŞALLAH BAŞINIZ SAOLSUN NE DESEK BOŞ YAŞIYAN BİLİR ANCAK EVLAT ACISINImafoldumbenmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım öncelikle başın sağolsun çok acı tarifi imkansız birşeydir eminim hayat devam ediyo maalesef:gitme:

canım başınsağolsun çok üzüldüm gerçekten oğluşun cennet kapısında seni bekliyor olacak annesi Allah sabırlar versin

ALLAH sabır versin canım başın sağolsun...ne desem yada ne denir bilmiyorum ama biliyoruzki senin yavrun melek oldu ve sende o meleğin annesisin...dlerim bir daha böyle bişi yaşamzsın ...

Allah sabırlar versin canım. Dayanılması zor bir acı ama metanetli olmaya çalış lütfen.

güzel haberlerini görmek amacıyla açmıştım burayı ama beklediğim olmamış...şoktayım şu anda...ne denirki böyle bir durumda canım allah sabırlar versin başın sağolsun...:gitme:

Dua ederek tıkladım sayfaya eylülden beri takip ediyordum... Allah sabırlar versin bir daha aynı acıları yaşatmasın sana...

Allah sabırlar versın ne desek bos...
melek oglun cennette annesını babasını beklıyor...
ınsallah bır daha aynı acıyı yasamazsınız Allah kımseyı evladının acısıyla sınamasın...

Allah sabırlar versin meleğinizin cennette olması sebebine teselli huzur buldursun Mevlam yüreğinize

oy oy oyyyy Allah sabirlar versinn inanilmaz uzuldum, acilarin en buyugu.... ama inanki o simdi çok mutlu ve hiçbir aci yasamadan seni bekliyorrr.. kiyamet zamaninda sefaatçiniz olacaktir insALLAH.. tarifi imkansizdir eminimm , ama metanetli olmaya calis,senin aglaman gozunden dokulen her yas damlasi onu daha çok uzer,biliyorum imkansiz ama..... ne diyim aslinda sozun bittigi yer... basin sagolsun kardesim...........

Imtihanlarin en büyügü ile denenmissin, mükafatlarin en büyügüne de nail olacaksin insaAllah. Sen cennete gitmeden, bir parcani göndermissin bile. Allah bu dünyada yüregine ve kalbine dayanma ve sabir gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…