Bebeğim dikkatsizligim yüzünden düştü

Esime anlatinca esim cok kizdi uzgun bir anneye hesap sormak haddinize degil annelik babalik degil babaannelik dedelik yapin rol calmayin dedi.Oto koltugumuz yoktu o an almamistik arabayi yeni aldik

Cimere yazdi esim bilgimiz dahilinde olmadan yakinlarimiza haber verilmis diye..Benimkinin esim hakkindan geldi cok kizdi anlattim ikiyuzluluklerini esime de demis ki leylosun uzerine gitme kizma cocuk dustu diye anne yuregini incitme bana da bir dunya laf saydi ikili oynuyor

Durnaz biliyorum aglar ama onda duracak artik korkum bana yetti

Durnaz biliyorum aglar ama onda duracak
Aynen oyle cok sagolun geldi bile siparisim koydum arabaya

Mikser mübarek Allah yardımcın olsun böylesine selam verilmez sen gelin gelmişsin ama eşin sana inanmamazlik falan yapmamış destek olmuş prenseste iyiymiş çok şükür sen o günü unutmaya çalış bu ayıp o kv ye yeter.
Oto koltuğu da almışsınız arabanızda yeni Allah başka kaza bela vermesin

Ayyyyy yemin ederim başımda var bir numaralı oyuncu kaynanam Allah yardım etsin iki yüzlü insanlarla uğraşmk çok zor. Eşine anlattın mı ne söyledi balla merak ettim

Ayyyyy yemin ederim başımda var bir numaralı oyuncu kaynanam Allah yardım etsin iki yüzlü insanlarla uğraşmk çok zor. Eşine anlattın mı ne söyledi balla merak ettim
Cocugu icin endiselenen annenin uzerine gitmeye utanmiyor musunuz nasıl vicdan bu diye azarlamış.Esime haberi olmadigini zannederek bir de leylosun uzerine gitme o da korkmus diyormus alttan alttan beni sucluyor yani ama benim yanimda gibi yapiyor kahrolasica

Cok sagolun

Ay böylelerin yatacak yeri yok nasıl bir vicdan bu yaaa Allah’a havale et bacım sabrın sonu selamet sen anlatınca bişileri görmüyorlar ama zamanla kendileri anlıyor beyin ne olduğunu

Onlara ne ya.. kaza kader Allahtan.. sanki bilerek yapacaksin.. cocugun kac yasinda bu arada.. cocuk bu duse kalka buyuyecek elbet.. ayrica ben senin yerinde olsam kocama anlatmak yerine kv suratima afkururken cevabini veririm olur kocan gelincede annecim bla blayani anladigi dil bu demek 2 yuzlu

Buarada bunu yetistiren o gorevliyi hastaneye sikayet et bence, ne demek 3. Sahislarla sizin ozelinizi paylasiyor? isguzar.. cidden ben olsam sikayet etmistim bile

Kaynananız kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken bir insan korkarım ben böylesinden

Çok şükür bebeğiniz sağlıklı gerisini boşverin eşinizde yanınızdaysa ona bk yemek düşer yani çocuğunu düşürmeden büyüten bir anne yoktur bende kızımı 9 aylıktı yataktan düşürdüm dikkatsizlik işte vicdan yaptım ağladım sızladım hastaneye bizde götürmüştük yatağımız çok yüksek cunkü nasıl ağlıyorum bir kadın elimi tuttu dedi ki bu çok bilindik bir cümle ama kızım düşe kalka büyüyecek ağlama o öyle deyince hepten ağladım üzülmeyin annelik çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…