- 18 Ekim 2017
- 5.989
- 36.500
- 33
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bence de anlat sakin sakin boyle dedi cok uzuldum tarzi. Hani yazmissin ya gelmek istiyor diye bugun esin yokken cat kapi gelirse diye dedim kayda al elinde kanit olsun.Bir daha gözümden ayirmayacağım...Esim gayet normal davraniyor sabaha kadsr birlikte bekledik cocugun basinda sabah ise giderken öptu gitti cocugu soruyor mesaj atiyor gayet normal bir araya gelmiyoruz ki gelsek alirim inanmaz belki diye ama anlatacagim ister inansin ister inanmasin
Kabul etmedim ki inanin ayni gun icinde ikinci kez suratini gorecek sabrim yok eger yine de gelirse oyle yaparimBence de anlat sakin sakin boyle dedi cok uzuldum tarzi. Hani yazmissin ya gelmek istiyor diye bugun esin yokken cat kapi gelirse diye dedim kayda al elinde kanit olsun.
Arabada kucakta gıtmeye alısırsa oturtamazsınız.En acılınden alın alısmasın oyle gıtmeye.Allah kahretsin ki almadık daha büyük ihmal farkındayim daha yeni araba aldık oto koltugu icin siparis verecektik maalesef olan olduktan sonra üzerine düsüyoruz konunun kabul ediyorum ihmalimi
Yanlış mı anladım bilmiyorum eşinizle bebek arabadaymış yani eşinize emanetmiş bebeği tutmamış mı ki kapı açılınca düşüyor, üstelik her kimin yüzünden olursa olsun kazaya inanın ihmal başka da kaza bu benim oğlum o kadar dikkat etmeme rağmen o kadar çok düşüyor ki her seferinde bu kadar ah vah etseydim iki gram olan psikolojim de bozulup giderdi. Allah beterinden korusun deyip eğer inanıyorsanız çoluk çocuğa bi ihtiyacı olana bi yardım yapın.Dün gece 12 sularında arkadaslarımızdan dönüyorduk kızım esimin kucağındaydı arabaya bindiler birlikte ben arkadasimla vedalasiyordum karanlıktı görmeden kapıyı açmamla kızımin ayaklarimın dibine düşmesi bir oldu, görmedim kızımın orada oldugunu araba yüksek bir araba 1 metreye yakin mesafeden düştü yüzünün bir tarafıni ve alninin bir tarafını vurdu.Biraz ağladı ama her ihtimale karsı hastaneye gittik esimin bir akrabasi orada calısıyor o da gördü bizi işgüzar hemen kayınpederimle kaynanamı aramıs torununuz düşmüş diye. Tomografi sırası beklerken dizlerini döve döve yanımıza geldiler iste cocuktur bu düşer Allah beterinden korusun falan filan.Tomografi sırası bize geldi ben panikten ağliyordum o sure esim girdi cocukla.Bunlar bana 360 derece dönüp o 5 dk icinde demedilerini bırakmadılar.Bize gelince 1 saat oturup kalkiyorsunuz arkadaslara gelince 12 lere kadar oturup cocugu dusuruyorsunuz bi cocuga bakamadiniz mi kör müsünüz...Daha hatırımda tutamadıgim bir dünya laf zırvaladılar.Ben de cevap verdim ama zaten üzgün kafayla ne dedim hatirlamıyorum bile aglamaktan helak oldum en son sen hic düsürmeden mi cocuk büyüttün dedim onu hatirlıyorum agliyorum bir yandan.Bu basladı dizlerini dövmeye vay cocugun basinı yedin falan o ara esimle kızım ciktılar bu bana yine ağlama yavrum tarzi konustu hadi evladim eve gidin dinlenin dedi cocuk anne diye agladıgi icin tartışmak yerine onunla ilgilendim sinirlenince sesim cok yukseliyor o ortamda kendimi rezil etmek istemedim acikcası sonra eve geldik. Sabaha kadar cocukla ilgilendim uyumadım esime anlatmaya fırsatım olmadı ama aksam eve gelince anlatacağım ama nereden baslasam nasıl anlatsam da onları sikayet eder gibi degil yanlış tutumda olduklarinı ifade etsem ? o kadar iki yüzlü ki kayinpederim yine üzerime gelmedi ama o mendebur kadin ikili oynamayi ne iyi biliyor.Bana mesaj atmıs cocuk uyaniksa görmeye gelecegim diye uyuyor dedim uyanınca haber et dedi cok yorgunuz dedim.Yine kovdu diye esime bambaska anlatmaz degil mi ? Zaten benim yüzümden.oldugu icin cok üzgünüm bir de böyle konusulmasi beni mahvetti
Ya bir sey olsa en cok benim canim yanar kraldan cok kralcibunlarCocuklu olaylarda hep sakin kalacaksin böyle durumlar cok olacak .sakinliklr net cevap vereceksin kendisi döve döve büyütmustir eşinizi lakin torun kiymetli oluyor çünkü onun sayesinde hincini cikariyor sizden ne yapsanız böyle insanlara yaranamazsiniz tecrune ben. Laflari sakinliklere verir tikardim. Benim cocugum onun annesi benim senden daha iyi düşünüyorum dersin .
Aksam anlatacagim.Öyle cok kendimi sucladim.ki artik olacakla olecege care yok diyorum oto koltugunda bagli olsa dusmezsi bunun vicdani bitirdi beni arabayi yeni almistik oto koltugu siparis edecektik maasta beklerken boyle olduHangi anne çocuğunun canı yansın ister eminim sizin canınızdan can gitmiştir. Olmuş bir kere suçlamayın kendinizi çok şükür iyi yavrunuz. Bence eşinize de anlatın sakince.
Bir anda anne diye kapiya yonelmis esim de tutamamısYanlış mı anladım bilmiyorum eşinizle bebek arabadaymış yani eşinize emanetmiş bebeği tutmamış mı ki kapı açılınca düşüyor, üstelik her kimin yüzünden olursa olsun kazaya inanın ihmal başka da kaza bu benim oğlum o kadar dikkat etmeme rağmen o kadar çok düşüyor ki her seferinde bu kadar ah vah etseydim iki gram olan psikolojim de bozulup giderdi. Allah beterinden korusun deyip eğer inanıyorsanız çoluk çocuğa bi ihtiyacı olana bi yardım yapın.
Kayın tarafı için de eşiniz sizin tarafınızdaysa herkese kulağınızı tıkayın. Sağlıkla büyütün inşallah
Yani araba calismiyordu bile oyle bir gelisleri vardi ki yanimiza tovne tovbe sanki cenaze var.O aptal guvenlikcinin de icabina bakmak lazim aynen hemen yetistirmis bizimkiler oyledir hemen kim hastalansa kosarlar hastaneyeCok gecmıs olsun.Yanı araba hareket halındeyken dusmus sankı?O akrabayı sıkayet ederım hastaneye.Ne munasebet hemen kvdeyı arıyor.Onlar da kapısında mı beklıyormus hastanenın,gece yarısı kalkmıs gelmısler.Esınız bısey dıyemez,cunku cocuk bu duse kalka buyucek.Allah beterlerınden koruusun
Her şerde bir hayır var üzülmeyin en acilinden bir oto koltuğu edinmesinize vesile olacak bu olay. Allah beterinden korusun.Aksam anlatacagim.Öyle cok kendimi sucladim.ki artik olacakla olecege care yok diyorum oto koltugunda bagli olsa dusmezsi bunun vicdani bitirdi beni arabayi yeni almistik oto koltugu siparis edecektik maasta beklerken boyle oldu
Oyle tabii de insan kendini sucluyorÇocuk dediğin düşe kalka büyür, boşver üzülme.
Karta girelim hic onemli degil hemen siparis verdim fobi oldu resmen bendeHer şerde bir hayır var üzülmeyin en acilinden bir oto koltuğu edinmesinize vesile olacak bu olay. Allah beterinden korusun.
Oncelikle gecmis olsun. Cocuklar böyle böyle büyüyor. Birde o olayda çocuk sizde değil babada imiş. Çocuğa bakmayan babaymiş. Siz kendinizi boşa heder etmeyin. Aile konusunda kocanizla konuşun. Kayincalideniz ayıp etmiş. Banada cocugum yandığında komşu çocuğu yakmissin demisti. Bende evet en büyük hobim cocuklari yakmak hastanede yatmak cocukla birlikte demistim. Hangi anne ister çocuğunun başına bisey gelmesini. İki çocuğum var gece ateslenirler asla uyumam sabah işe öyle giderim. 3 gün hiç uyumadan ise gittiğimi bilirim. Havalesi vardır çocuğumun ateş com yükselince hastanede sabahlarım esimi falan beklemem direk giderim . Ama bisey olsa hemen anneyi suçlamayı severler.Gayet iyi guluyor oynuyor yemesi icmesi de iyi keyfi yerinde
Ben sizde suç göremedim (bebek koltuğu kısmı hariç) sonuçta babasının kucağındaymış, emniyetinden babası sorumlu olması gerekiyor. Kendinizi suçlamayı bırakın.Bir anda anne diye kapiya yonelmis esim de tutamamıs