Bebeğim dikkatsizligim yüzünden düştü

En sinir olduğum şeydir,benim çocuğumu benden çok düşünüyormuş gibi davranan insanlar.Hele de siz o kadar panik ve üzgünken car car konuşan kaynana!Anlatın herşeyi eşinize kesinlikle.

Kayinvalideniz tam bir , onunla esiniz olmadan yalniz kalmayin bir daha, o isguzar hastane calisanini da sikayet edin, bir daha boyle müzevirlikler yapamasin, hasta bilgilerinin korunmasi diye birsey var

Çocuğu düşmeden büyüyen anne varsa el kaldırsın. Bebekken iki kızım da gözümün önünde düştü. Olabiliyor maalesef. Ama yazmadan geçemeyeceğim, niye çocuğun oto koltuğu yok veya yoksa bile eşiniz araba koltuğuna koyduktan sonra niye emniyet kemerini takmadı çocuğa?
Bir bu oto koltuksuz arabalar, iki ön koltukta annenin kucağında giden çocuklar en kızdığım şeyler.

benim kaynanamda kizim hasta olunca eşim yoksa kizimdan bahsedip cocugu hasta etmişsindir, eşimle konusurken cocuk nasil der
hiç sallamiyorum valla ne diyosa desin hıı diyip geciyorum onlarin cehaletiylemi ugrasacagim.
55 senede kendi bir arpa boyu yol alip kafasini degistirememis benim cenemlemi degisecek.
sizede tavsiye ederim hee hiii diyip diyip geçin canları baya sıkılıyo böyle yapinca, ağız dalaşı yapacak muhattap olmuyo, kaale alinmamis olmakda cabasi

Çok geçmiş olsun. Oluyor böyle şeyler tabi ama tedbiri en üst seviyeye çıkarmak lazım. En acilinden oto koltuğu edinin.
Kayınvalidenizin bize gelince bir saat durursunuz arkadaşa gelince bu saate kadar oturmuşsunuz lafı çok iyi yalnız, kadın adeta sırf bu lafı sokmak için hastaneye gelmiş

Bir cocugu kendi qnnesinden daha cok dusunuyormus gibi davranan konusan herkes yalanci sahtekarin tekidir. Annesi varken b.k yemek duser diger herkese

Ben olsam herseyden once kv ve kp o arayan o hastane calisaninin agzina eder sonra cimere sikayet ederdim bilgilerinizi izinsiz paylastigi icin.

Bencede ne münasebet. Benim annem de cok panik olan birisi. Biz hususi herseyi hemen söylemiyoruz. O calisan yüzünden kac kat ekstra stres yasamis konu sahibi

Oha kayin aile ayrı manyak kabul de, o hastane çalışani da manyakmis. Boyu kaç cm uzamis acaba yetistirince. Ama bazı insanlar böyle yemeden icmeden laf pesinde kosarlar. Geçmiş olsun

Oha kayin aile ayrı manyak kabul de, o hastane çalışani da manyakmis. Boyu kaç cm uzamis acaba yetistirince. Ama bazı insanlar böyle yemeden icmeden laf pesinde kosarlar. Geçmiş olsun
Bir de kim biliyor musun kaynanamın halasınin kocasi bilmem kimin bilmem nesi sana mı düstü kavat biz soylemeyecektik zaten pek gorusmedigimizden farkedilmeyecekti bile

Ben olsam herseyden once kv ve kp o arayan o hastane calisaninin agzina eder sonra cimere sikayet ederdim bilgilerinizi izinsiz paylastigi icin.
Salak herif ona ayri kizdik zaten 5 dk icinde geldiler 15 dk mesafelik yolu hadi bizim stresimiz ayri onlar da kaza yapabilirlerdi ne kadar kizsam da kaza gecirmelerini istemem

Bir cocugu kendi qnnesinden daha cok dusunuyormus gibi davranan konusan herkes yalanci sahtekarin tekidir. Annesi varken b.k yemek duser diger herkese
Bir aile grubu var sey yaziyor oradan torunumuzu gormeye gidicez ama yorgunlarmis halasi nasil yapalim diye gorumceme soruyor o da dinlensinler bi hele anne usteleme dedi de sustu gruplardan yaziyor manyak

Sirf bunun icin geldiklerine yemin edebilirim ama kanitlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…