- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.663
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Aa cocuk onlarin tabii ben sadece kulucka makinesiyimÇocuk sizin onlara neymiş ya sanırsın kendileri dogurmuş klasik kv işte.. tabiki eşinize anlatın bu durumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa cocuk onlarin tabii ben sadece kulucka makinesiyimÇocuk sizin onlara neymiş ya sanırsın kendileri dogurmuş klasik kv işte.. tabiki eşinize anlatın bu durumu.
Hepsi iki yüzlü ya ciddenbenim kaynanamda kizim hasta olunca eşim yoksa kizimdan bahsedip cocugu hasta etmişsindir, eşimle konusurken cocuk nasil der
hiç sallamiyorum valla ne diyosa desin hıı diyip geciyorum onlarin cehaletiylemi ugrasacagim.
55 senede kendi bir arpa boyu yol alip kafasini degistirememis benim cenemlemi degisecek.
sizede tavsiye ederim hee hiii diyip diyip geçin canları baya sıkılıyo böyle yapinca, ağız dalaşı yapacak muhattap olmuyo, kaale alinmamis olmakda cabasi
Emniyet kemeri takili durmuyor cok hareketli bir cocuk zaten öyle ki mama sandalyesi dahi kullanamiyoruz deviriyor cıkıyor durmaz diye takmamış keske taksaymısÇocuğu düşmeden büyüyen anne varsa el kaldırsın. Bebekken iki kızım da gözümün önünde düştü. Olabiliyor maalesef. Ama yazmadan geçemeyeceğim, niye çocuğun oto koltuğu yok veya yoksa bile eşiniz araba koltuğuna koyduktan sonra niye emniyet kemerini takmadı çocuğa?
Bir bu oto koltuksuz arabalar, iki ön koltukta annenin kucağında giden çocuklar en kızdığım şeyler.
Daha gecen gun bu karari aldim biliyor musun esim olmadan yalnız kalmama karari esimle kızım tomografiye girince kaldik mecbur ben cok agliyordum cocugu zaptedemem diye esim girdiKayinvalideniz tam bir , onunla esiniz olmadan yalniz kalmayin bir daha, o isguzar hastane calisanini da sikayet edin, bir daha boyle müzevirlikler yapamasin, hasta bilgilerinin korunmasi diye birsey var
Daha aracimizi yeni aldik alacaktik almadan bu oldu maalesefÇocuk için araç koltuğu kullanmıyor musunuz? Koltuğu doğru sabitlemediniz mi acaba?
Ben sakin kalabilseydim uzerime gelemezdi bu kadar sandi ki suclu da agliyorEn sinir olduğum şeydir,benim çocuğumu benden çok düşünüyormuş gibi davranan insanlar.Hele de siz o kadar panik ve üzgünken car car konuşan kaynana!Anlatın herşeyi eşinize kesinlikle.
Su an daha akliselim oldum sakinlestimBen sizde suç göremedim (bebek koltuğu kısmı hariç) sonuçta babasının kucağındaymış, emniyetinden babası sorumlu olması gerekiyor. Kendinizi suçlamayı bırakın.
Gucleri anneye yetiyor hepsininOncelikle gecmis olsun. Cocuklar böyle böyle büyüyor. Birde o olayda çocuk sizde değil babada imiş. Çocuğa bakmayan babaymiş. Siz kendinizi boşa heder etmeyin. Aile konusunda kocanizla konuşun. Kayincalideniz ayıp etmiş. Banada cocugum yandığında komşu çocuğu yakmissin demisti. Bende evet en büyük hobim cocuklari yakmak hastanede yatmak cocukla birlikte demistim. Hangi anne ister çocuğunun başına bisey gelmesini. İki çocuğum var gece ateslenirler asla uyumam sabah işe öyle giderim. 3 gün hiç uyumadan ise gittiğimi bilirim. Havalesi vardır çocuğumun ateş com yükselince hastanede sabahlarım esimi falan beklemem direk giderim . Ama bisey olsa hemen anneyi suçlamayı severler.
Firsat kolluyordu 2 yildir zatenKvdenizi arayan kişiyi hastane yönetimine şikayet edin öncelikle.
Gerekeni söylersiniz kocaniza. Yanlız çocuğun düşmesiyle kvdeniz içinde biriktirdiklerini kusmuş bir nevi.
Ya ben cocuk kusunca tomografide kotu seyler cikacak sandigim icin mahvoldum zaten o sira onlar geldi falan sakinligimi koruyamadimÖncelikle hastanede çalışanı şikayet etmekle başlardım Yaptığı hem terbiyesizlik hem de yasak.
Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz. Olayın sıcağıyla siz de abartmışsınız.
Eşiniz de arabaya koyunca çocuğun kemerini vsini bağlasaymış. Suç arıyorsanız herkeste var o zaman. Sizin kendinizi suçlamanız o kadar ağlamanız onlara da güç vermiş. Kimseyi ilgilendiren bir durum yok. Hiç bir şey söylemeyin.
Geçmiş olsun.
Sız değilsiniz sadece böyle oto koltuksuz kucakta çocuk taşıyanı bile var .Allah kahretsin ki almadık daha büyük ihmal farkındayim daha yeni araba aldık oto koltugu icin siparis verecektik maalesef olan olduktan sonra üzerine düsüyoruz konunun kabul ediyorum ihmalimi
Ya siz kendi cocugunuzla alakalı kimlere niye hesap veriyorsunuz anlamadımki. Kaldık cocık eşinizde neden oto koltuğuna falan oturmamıs öylece arabada duruyor onu da anlamadım . Hele eşinizin ailesi benim en sinir oldugum versiyon. Oracıkta saç baş yollardım.Dün gece 12 sularında arkadaslarımızdan dönüyorduk kızım esimin kucağındaydı arabaya bindiler birlikte ben arkadasimla vedalasiyordum karanlıktı görmeden kapıyı açmamla kızımin ayaklarimın dibine düşmesi bir oldu, görmedim kızımın orada oldugunu araba yüksek bir araba 1 metreye yakin mesafeden düştü yüzünün bir tarafıni ve alninin bir tarafını vurdu.Biraz ağladı ama her ihtimale karsı hastaneye gittik esimin bir akrabasi orada calısıyor o da gördü bizi işgüzar hemen kayınpederimle kaynanamı aramıs torununuz düşmüş diye. Tomografi sırası beklerken dizlerini döve döve yanımıza geldiler iste cocuktur bu düşer Allah beterinden korusun falan filan.Tomografi sırası bize geldi ben panikten ağliyordum o sure esim girdi cocukla.Bunlar bana 360 derece dönüp o 5 dk icinde demedilerini bırakmadılar.Bize gelince 1 saat oturup kalkiyorsunuz arkadaslara gelince 12 lere kadar oturup cocugu dusuruyorsunuz bi cocuga bakamadiniz mi kör müsünüz...Daha hatırımda tutamadıgim bir dünya laf zırvaladılar.Ben de cevap verdim ama zaten üzgün kafayla ne dedim hatirlamıyorum bile aglamaktan helak oldum en son sen hic düsürmeden mi cocuk büyüttün dedim onu hatirlıyorum agliyorum bir yandan.Bu basladı dizlerini dövmeye vay cocugun basinı yedin falan o ara esimle kızım ciktılar bu bana yine ağlama yavrum tarzi konustu hadi evladim eve gidin dinlenin dedi cocuk anne diye agladıgi icin tartışmak yerine onunla ilgilendim sinirlenince sesim cok yukseliyor o ortamda kendimi rezil etmek istemedim acikcası sonra eve geldik. Sabaha kadar cocukla ilgilendim uyumadım esime anlatmaya fırsatım olmadı ama aksam eve gelince anlatacağım ama nereden baslasam nasıl anlatsam da onları sikayet eder gibi degil yanlış tutumda olduklarinı ifade etsem ? o kadar iki yüzlü ki kayinpederim yine üzerime gelmedi ama o mendebur kadin ikili oynamayi ne iyi biliyor.Bana mesaj atmıs cocuk uyaniksa görmeye gelecegim diye uyuyor dedim uyanınca haber et dedi cok yorgunuz dedim.Yine kovdu diye esime bambaska anlatmaz degil mi ? Zaten benim yüzümden.oldugu icin cok üzgünüm bir de böyle konusulmasi beni mahvetti
Sırf bu cümleden bile derdinin torununun sağlığı değil içindeki fesatlık olduğu belli. Ama sorsan ooo ogluşumun çocuğu ooo güzelim diye dolanırlarÇok geçmiş olsun. Oluyor böyle şeyler tabi ama tedbiri en üst seviyeye çıkarmak lazım. En acilinden oto koltuğu edinin.
Kayınvalidenizin bize gelince bir saat durursunuz arkadaşa gelince bu saate kadar oturmuşsunuz lafı çok iyi yalnız, kadın adeta sırf bu lafı sokmak için hastaneye gelmiş
Daha aracimizi yeni aldik alacaktik almadan bu oldu maalesef
Mutlaka ama mutlaka oto koltuğuna alıştırın. Durmuyor ağlıyor oturmak istemiyor falan pes etmeyin sakın. İsterse ağlamaktan sesi kısılsın, arabayla bir yere gidilecekse o koltuğa oturacak. Anne ağlayacağına çocuk ağlasın derler bizde.Emniyet kemeri takili durmuyor cok hareketli bir cocuk zaten öyle ki mama sandalyesi dahi kullanamiyoruz deviriyor cıkıyor durmaz diye takmamış keske taksaymıs
Siparisimiz geldi bugun hemen koydum arabaya akıllandim da asla koltuksuz cikmam yolaSız değilsiniz sadece böyle oto koltuksuz kucakta çocuk taşıyanı bile var .
Arabada ilk iş çocukları oto koltuga oturtup kemeri bağlamak olmalı.
Geçmiş olsun elbette kimse istemez çocuğu zarar görsün ama daha dikkatli olmalısınız.