- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.663
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Aslinda ezilme meselesi degil çok korktum cunku cidden cocuk buyuk bir patirtiyla düştü yüzü soyuldu kafayi vurdu derken inanilmaz korktum bir de kusunca kendimi cok sucladimGeçmiş olsun.
Çocuklar düşe kalka büyüyor.
Olmasa iyi ama oluyor işte böyle ufak kazalar.
Allah beterinden saklasın , bir daha yaşatmasın.
Gelelim meseleye, siz bu kadar ezilirseniz üzerinize basan çok olur . !
Ben anneyim hiç ister miyim düşsün, bilerek olmadı şeklinde açıklamalar yapmak bile öyle gereksiz ki..
Kime ne ispat edeceksiniz . Elbette siz annesiniz ve düşsün istemezsiniz.. aksi mümkün değil, açıklamaya lüzum yok.
Kendinizden geçercesine ağlamalara da gerek yok, o sıra çocuğunuzun ihtiyacı olan şey ağlayıp bayılan anne değil.. daha dik durup çocuğunun ihtiyacını giderecek onu dindirecek bir anne.
Siz ezilip büzülüp benim hatam derseniz herkes der. Konu başlığıniz bile bu yönde.
Kaza işte. Bu kadar . Kimse olsun istemezdi. Ama oldu..
Bu kadar basit anlatılacak bir mevzu..
Kendinizi bu kadar suçlu hissetmeyin. Siz böylesi suçlu olduğunuz için herkes yüz bulup üstünüze gelmiş..
Ona buna cevap verin demiyorum, öyle bir duruşunuz olacak ki;
Hayırdır yani ???
O çocuğun annesi sizsiniz.
Ona bir şey olsa elbette en çok sizin canınız yanar.
Kimse gereksiz şovlar yapmasın .
Duruşunuz o yönde olsun.
Ezilip büzülmeye lüzum yok.
Yaa dimi insan her seyden korkuyor o zarar verir mi bir sey olur mudusmeyen cocuk cok az herhalde, ben ilk cocukta ambulans cagirmistim :)) doktor da sizin ilk defa mi dusuyor hayret demisti :)
Ne bicim annesin lafina ayar oldugum kadar hic bir seye ayar olmuyorumLeyla kızım bas bas bağırıyordu ilk zamanlar oto koltuğuna oturmamak için şimdi oturunca kemerimi bağlar mısın lütfen diyo pes etme alışacaksana sen ne biçim annesin ağlatıyorsun çocuğu, oturmasın koltuğa ne olacak diyecekler hiç nefesini tüketme içinden şarkı söyle la la laaaaaaa :)
Cok sukur iyi kafasini carpinca yuzunun bir tarafi da yaralanmisti gecmeye basladı bileÇocukta bi sorun yok değil mi iyi yani?
Sikayet sitelerine de yazalım aynenBirden fazla kanaldan şikayet edilebilir. Hastaneye ayrı cimerden ayrı çalıştığı güvenlik şirketine ayrı twitter'dan ayrı. En azından şikayetin ulaştığından emin olabilirsiniz. Ama tabi her kanala aynı anda şikayet edip süreci tıkamaya gerek yoksadece şikayetin ulaştığına emin değilseniz şikayet için diğer yollardan birini deneyebilirsiniz
her gun gormuyorum ya hep beraber olsaydim bu insanlarlaAy böylelerin yatacak yeri yok nasıl bir vicdan bu yaaa Allah’a havale et bacım sabrın sonu selamet sen anlatınca bişileri görmüyorlar ama zamanla kendileri anlıyor beyin ne olduğunu
Sagolun o zaman yoktu simdi aldik ama arabamiz yeniydi maasi bekliyordukKaynananızı boşverin, bebeğinize odaklanın. Bebek koltuğunuz yok mu? Çok geçmiş olsun, daha iyi önlemler almak mı lazım acaba? Sizinki dalgınlık değil ihmalkarlık gibi görünüyor. Koltuktan yataktan illa ki düşüyorlar ama araçtan bu şekilde düşüş daha tehlikeli durumlara yol açar.
Oto koltugumuz yoktu su an var bir daha omsuz aslaBebek bu bir anlık dalgınlıkla düşebilir. Benimki de yanımdayken kanepeden düşmüştü.
Ama yine de sizin başlık yanlış sizin dikkatsizliğiniz yüzünden düşmemiş karı-koca olarak ihmalkarlığınız yüzünden düşmüş. 500 metre gidecekseniz bile oto koltuğuna koyup bağlamalıydınız.
Eşiniz sanırım eviniz yakın diye öylece koyuvermiş oto koltuğuna.
Kayınvalideyi de boş verin almıştır ağzının payını.
Cocuk kustu düşmelerde kusma cok tehlikelidir tabii ki hastaneye götürecektik.Ayrıca 1 metre yüksekten betona düştü taşlı bir yerdi nasıl götürmeyecektik ? Esim götürmese benim icim rahat etmezdi ben götürmesem eşiminHer dusmeyi boyle abartirmisiniz? Cocuk bu duser yani tomografi cektirmek falan ailecek drama seviyorsunuz heralde zaten kv ve kp hastaneye gelmesi falan ayri bi olay. İkiyuzluluk yapiyor acikca anlaticaksiniz eve kabul etmeyin ve agzinin payini verin ne sacma hareketler bunlar
Şikayet etmekte haklısınız zaten bazı meslek grupları vardır ve o mesleği icra edenler nerede durması gerektiğini bilmesi gerekir.En kisa zamanda donus olur insallah kimsenin ekmegiyle oynama pesinde degiliz ama bu sorumsuzlugu yapmamaliydi ihlal etti hasta haklarinı
Size sağlık hizmeti veren bir sağlık çalışanı mıydı, yoksa karşılaşınca niye geldiniz diye sordu ve siz mi anlattınız? İkisi arasında şikayet açısından fark var.Esim sikayet etti ama geri donus saglanmadi bu gece 1 hafta olacak
Guvenlik gorevlisiydi disarida gorunce tanidik ya yanimiza geldi ne oldu falan diye esim de cocuk dustu dedi oyle isteSize sağlık hizmeti veren bir sağlık çalışanı mıydı, yoksa karşılaşınca niye geldiniz diye sordu ve siz mi anlattınız? İkisi arasında şikayet açısından fark var.
Bu bilgiyi size sağöık hizmeti vermesi nedeniyle ööğrenmemiş. Tanışıklığınız sayesinde sizden öğrenmiş. O sırada rasgele acile gelen bir ahbap da olabilirdi. O nedenle şikayetiniz mesleki gizlilik sayılmadığı için bir yaptırım uygulanmayacaktır.Guvenlik gorevlisiydi disarida gorunce tanidik ya yanimiza geldi ne oldu falan diye esim de cocuk dustu dedi oyle iste