Bebeğim dikkatsizligim yüzünden düştü

Her dusmeyi boyle abartirmisiniz? Cocuk bu duser yani tomografi cektirmek falan ailecek drama seviyorsunuz heralde zaten kv ve kp hastaneye gelmesi falan ayri bi olay. İkiyuzluluk yapiyor acikca anlaticaksiniz eve kabul etmeyin ve agzinin payini verin ne sacma hareketler bunlar
Kafa tramvasi + kusma cok tehlikeli bir duruma isaret olabilir. Hastaneye giderek en dogrusunu yapmislar.

Bebek bu bir anlık dalgınlıkla düşebilir. Benimki de yanımdayken kanepeden düşmüştü.
Ama yine de sizin başlık yanlış sizin dikkatsizliğiniz yüzünden düşmemiş karı-koca olarak ihmalkarlığınız yüzünden düşmüş. 500 metre gidecekseniz bile oto koltuğuna koyup bağlamalıydınız.
Eşiniz sanırım eviniz yakın diye öylece koyuvermiş oto koltuğuna.
Kayınvalideyi de boş verin almıştır ağzının payını.

Kaynananızı boşverin, bebeğinize odaklanın. Bebek koltuğunuz yok mu? Çok geçmiş olsun, daha iyi önlemler almak mı lazım acaba? Sizinki dalgınlık değil ihmalkarlık gibi görünüyor. Koltuktan yataktan illa ki düşüyorlar ama araçtan bu şekilde düşüş daha tehlikeli durumlara yol açar.

Her dusmeyi boyle abartirmisiniz? Cocuk bu duser yani tomografi cektirmek falan ailecek drama seviyorsunuz heralde zaten kv ve kp hastaneye gelmesi falan ayri bi olay. İkiyuzluluk yapiyor acikca anlaticaksiniz eve kabul etmeyin ve agzinin payini verin ne sacma hareketler bunlar
Evde halıya düşmekle yüksek araçtan betona düşmek aynı şey değil ama. Bebeklerde mutlaka gözlem gerekir ayrıca düşmelerde.

Ben de bu olayda en çok koştur koştur kaynananızı arayan akrabaya sinirlendim. Gerçekten şikayet edin, hasta gizliliğinin ihlali resmen. Sağlık personellerine çok saygı duyarım ve asla eften püften sebeplerle şikayet edilmesini, yüklenilmesini doğru bulmam ama hasta gizliliğinin ihlali çok önemli bir konu.

Ben de bu olayda en çok koştur koştur kaynananızı arayan akrabaya sinirlendim. Gerçekten şikayet edin, hasta gizliliğinin ihlali resmen. Sağlık personellerine çok saygı duyarım ve asla eften püften sebeplerle şikayet edilmesini, yüklenilmesini doğru bulmam ama hasta gizliliğinin ihlali çok önemli bir konu.
Esim sikayet etti ama geri donus saglanmadi bu gece 1 hafta olacak

Birden fazla kanaldan şikayet edilebilir. Hastaneye ayrı cimerden ayrı çalıştığı güvenlik şirketine ayrı twitter'dan ayrı. En azından şikayetin ulaştığından emin olabilirsiniz. Ama tabi her kanala aynı anda şikayet edip süreci tıkamaya gerek yok 😀 sadece şikayetin ulaştığına emin değilseniz şikayet için diğer yollardan birini deneyebilirsiniz

Leyla kızım bas bas bağırıyordu ilk zamanlar oto koltuğuna oturmamak için şimdi oturunca kemerimi bağlar mısın lütfen diyo pes etme alışacak :anneadayı: sana sen ne biçim annesin ağlatıyorsun çocuğu, oturmasın koltuğa ne olacak diyecekler hiç nefesini tüketme içinden şarkı söyle la la laaaaaaa :)

Geçmiş olsun.
Çocuklar düşe kalka büyüyor.

Olmasa iyi ama oluyor işte böyle ufak kazalar.
Allah beterinden saklasın , bir daha yaşatmasın.

Gelelim meseleye, siz bu kadar ezilirseniz üzerinize basan çok olur . !
Ben anneyim hiç ister miyim düşsün, bilerek olmadı şeklinde açıklamalar yapmak bile öyle gereksiz ki..

Kime ne ispat edeceksiniz . Elbette siz annesiniz ve düşsün istemezsiniz.. aksi mümkün değil, açıklamaya lüzum yok.

Kendinizden geçercesine ağlamalara da gerek yok, o sıra çocuğunuzun ihtiyacı olan şey ağlayıp bayılan anne değil.. daha dik durup çocuğunun ihtiyacını giderecek onu dindirecek bir anne.

Siz ezilip büzülüp benim hatam derseniz herkes der. Konu başlığıniz bile bu yönde.

Kaza işte. Bu kadar . Kimse olsun istemezdi. Ama oldu..
Bu kadar basit anlatılacak bir mevzu..

Kendinizi bu kadar suçlu hissetmeyin. Siz böylesi suçlu olduğunuz için herkes yüz bulup üstünüze gelmiş..

Ona buna cevap verin demiyorum, öyle bir duruşunuz olacak ki;
Hayırdır yani ???
O çocuğun annesi sizsiniz.
Ona bir şey olsa elbette en çok sizin canınız yanar.
Kimse gereksiz şovlar yapmasın .
Duruşunuz o yönde olsun.

Ezilip büzülmeye lüzum yok.

Cimer şikayetinize mutlaka geri dönüş yapılır o konuda endişeniz olmasın. Süreç biraz uzun sürüyor. Cimer başkanlığından ilgili ilin sağlık müdürlüğüne gönderilir şikayetiniz oradan ilgili hastanenin cimer hesabına düşer. Hastanenin cimer sorumlusu gerekli soruşturmayı yapıp size geri dönüş yapar şayet cevap vermezse sizin talebiniz açık kalır bir üst kurumdan ilgili hastane şikayete cevap vermediği için uyarılır

Dün gece 12 sularında arkadaslarımızdan dönüyorduk kızım esimin kucağındaydı arabaya bindiler birlikte ben arkadasimla vedalasiyordum karanlıktı görmeden kapıyı açmamla kızımin ayaklarimın dibine düşmesi bir oldu, görmedim kızımın orada oldugunu araba yüksek bir araba 1 metreye yakin mesafeden düştü yüzünün bir tarafıni ve alninin bir tarafını vurdu.Biraz ağladı ama her ihtimale karsı hastaneye gittik esimin bir akrabasi orada calısıyor o da gördü bizi işgüzar hemen kayınpederimle kaynanamı aramıs torununuz düşmüş diye. Tomografi sırası beklerken dizlerini döve döve yanımıza geldiler iste cocuktur bu düşer Allah beterinden korusun falan filan.Tomografi sırası bize geldi ben panikten ağliyordum o sure esim girdi cocukla.Bunlar bana 360 derece dönüp o 5 dk icinde demedilerini bırakmadılar.Bize gelince 1 saat oturup kalkiyorsunuz arkadaslara gelince 12 lere kadar oturup cocugu dusuruyorsunuz bi cocuga bakamadiniz mi kör müsünüz...Daha hatırımda tutamadıgim bir dünya laf zırvaladılar.Ben de cevap verdim ama zaten üzgün kafayla ne dedim hatirlamıyorum bile aglamaktan helak oldum en son sen hic düsürmeden mi cocuk büyüttün dedim onu hatirlıyorum agliyorum bir yandan.Bu basladı dizlerini dövmeye vay cocugun basinı yedin falan o ara esimle kızım ciktılar bu bana yine ağlama yavrum tarzi konustu hadi evladim eve gidin dinlenin dedi cocuk anne diye agladıgi icin tartışmak yerine onunla ilgilendim sinirlenince sesim cok yukseliyor o ortamda kendimi rezil etmek istemedim acikcası sonra eve geldik. Sabaha kadar cocukla ilgilendim uyumadım esime anlatmaya fırsatım olmadı ama aksam eve gelince anlatacağım ama nereden baslasam nasıl anlatsam da onları sikayet eder gibi degil yanlış tutumda olduklarinı ifade etsem ? o kadar iki yüzlü ki kayinpederim yine üzerime gelmedi ama o mendebur kadin ikili oynamayi ne iyi biliyor.Bana mesaj atmıs cocuk uyaniksa görmeye gelecegim diye uyuyor dedim uyanınca haber et dedi cok yorgunuz dedim.Yine kovdu diye esime bambaska anlatmaz degil mi ? Zaten benim yüzümden.oldugu icin cok üzgünüm bir de böyle konusulmasi beni mahvetti
Yangina korukle gitmis oldugu gibi anlatabilirsin esine yorum katmadan.bebek iyiyse takma kafana.bundan sonra dikkat et.onlarda anlayissizmis zaten uzgunsun ustune gelmisler.

Cimer şikayetinize mutlaka geri dönüş yapılır o konuda endişeniz olmasın. Süreç biraz uzun sürüyor. Cimer başkanlığından ilgili ilin sağlık müdürlüğüne gönderilir şikayetiniz oradan ilgili hastanenin cimer hesabına düşer. Hastanenin cimer sorumlusu gerekli soruşturmayı yapıp size geri dönüş yapar şayet cevap vermezse sizin talebiniz açık kalır bir üst kurumdan ilgili hastane şikayete cevap vermediği için uyarılır
En kisa zamanda donus olur insallah kimsenin ekmegiyle oynama pesinde degiliz ama bu sorumsuzlugu yapmamaliydi ihlal etti hasta haklarinı

X