Çocuk bana ve özel eşyalarıma sayısız kez vurdu kırdı evet, zaten babasına, arkadaşlarına vs de vuruyor. Öğretmen olarak sınıf öğretmeni birebir şahit.
Evet ben çocukla asla baş başa kalmam, eşimle evleneceğim için görüştüğüm zamanlarda bir sürü şikayet edildim karakola, pedofiliden bilmem başka 10 tane şeye. Gidip ifade veriyorum, kapıma tebligat geliyor:) Evet baş başa kalmam, evime asla almam, kamusal alanlarda en az 5 şahitle görüşürüm, çünkü annesi sıçrıyor üzerime. Bu nefret suçu mu:)?
Çocuk kaynana gibi bir şey demedim. Çok komiksiniz. Siz zorla gelecek edecek dediniz, babasının evi diye bana zorbalık yapıyorsunuz, benim de dediğim bu evde ben de varım, bu yapılanın kayınvalidenin oğlumun evi diye zorla doluşmasından ve geline kendi evinde saygısızlık yapmasından farkı yok dedim. Bunu da güzelce çarpıttınız. Evime gelen "bana saygı göstermek" şartıyla gelecek evet anası da böyle danası da makiyato hanım:) Kendi evimde kimseden şiddet ve hakaret duymak zorunda değilim.
Size göre şiddet ne ben bilmiyorum, laptopumun ekranın yumruklanması ya da terlik getirdim diye anırarak azarlanmak bana göre şiddet. Eşime göre de şiddet. Çocuk yine şanslı ki ben ilişkimi kestim, çocuğa zarar versem, onun için daha kötü olurdu.
Siz sanırım annesinin babasının kendine vurdurtmadığı, tepkinin en ağırını verdiği durumlarda benim ne olursa olsun susmamı bekliyorsunuz. İşte öyle olmayacak o iş:)