- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.663
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Sabaha kadar mesajlasti bunlarla ne konustu bilmiyorum esim bir sey demedi gayet normal davrandi alttan alttan isledi mi bilmiyorum.Kizim su an iyi cok sükür aksam sakin kafayla anlatacağım.Annesinin ayilıp bayilıp drama yarattıginı biliyor da iki yüzlülüklerinin farkinda degil cünku gercekten esimin yaninda teselli edici cümleler kurdular ben de inandım salak gibi bak aramız kötu ama yine de teselli ediyor dedim kendi kendime bir an olsun icim rahatlamıstıEşinizden çekindikleri çok belli.Bence herseyi anlatın , eşinizi doldurmasınlar sonra. Aşırı sinir bozucu .Eşiniz bu ikiyüzlülüğün farkında mı?
Anlatmazsam belki de beni onlarla görüsmeye zorlayacak pek gitmiyorum bak bizimkiler nasil iyi davrandi sen neden uzaksin diyecek unut yasananlari diyecekElbette anlatın
Bir daha gözümden ayirmayacağım...Esim gayet normal davraniyor sabaha kadsr birlikte bekledik cocugun basinda sabah ise giderken öptu gitti cocugu soruyor mesaj atiyor gayet normal bir araya gelmiyoruz ki gelsek alirim inanmaz belki diye ama anlatacagim ister inansin ister inanmasinCocuktur bu elbet duser bi daha dikkat edersiniz olur biter ciddi bisey olsa hastaneden cikarmazlardi zaten. Kv olayina gelirsek de esiniz nasil davraniyor? Bence caktirmadan video ses kaydi fln alin cunku baya profesyonel oyunculuk yapiyor.
Zaten normalde pek gorusmuyorum biz ondan gidince 1 saat kaliyoruz hazir konusu gelmisken soyluyorlar isteAy sinir oldum ne aptal insanlar, sanki düşen senin evladın değil. Kim bilir ne kadar perişan olmuşsunuzdur. Lafa bak bide millette oturun bizde oturmayın felan resmen kötü niyetliler fırsattan istifade saldırmışlar size. Ama iyi olmuş gerçek yüzleri bu demek. Anlatın eşinize, daha sonra mesafe koyun kayınailenizle aranıza.
Söyleyecegim kendi bilir inanıp inanmayayı.Doktor da.öyle dedi biz panik halinde gittik bir de kustu cocuk daha beter korktukkorkmayin fiskirir tarzda kusmadigi surece kusabilir zaten kafatası esnek bebeklerin korkulacak durum yok dediŞikayet etmeden, sakince anlatın her şeyi. Bildiğim kadarıyla bebeklerin kemikleri yetişkinlere göre daha esnek o yüzden düşünce daha az zarar görüyorlar. Tabi ki doktora götürün, dikkat edin ama çok da korkmaya gerek yok
Kim kster cocugu dussun sanki cocuk onlarin da biz emanete sahip cikamamisiz gibi bir tavir.Ayni sey onlarin yanina da olabilirdiBen onlara hesapmı vereceğim yaaa ben zaten mahfolmuşum çocuğuma üzülüyorum en son sinirden sanane düşürürümde öldürürümde çocuk benim tamammı derdim (Asla gerçek anlamda değil sinirden yanlış anlaşılmasın) bide iki yüzlülük yapacak oğlunun yanında ayrı benim yanımda ayrı konuşacak nefret ederim bu kişilikteki insanlardan ama bôyle iki yüzlülerin hakkından mevlam gelir hiç merak etme sen herşeyi gören bir Rabbim var
En cok o zoruma gitti zatençocuğumun başını yedin ne demek ya Allahım nasıl insanlar var. aşırı sinir oldum.
çok ağır bi laf çünkü. ona o lafı yedirir başkası olsa iyi biriymişsiniz valla.En cok o zoruma gitti zaten
Allah kahretsin ki almadık daha büyük ihmal farkındayim daha yeni araba aldık oto koltugu icin siparis verecektik maalesef olan olduktan sonra üzerine düsüyoruz konunun kabul ediyorum ihmalimiGeçmiş olsun. Çocuk neden oto koltuğunda bağlı değil?
Gayet iyi guluyor oynuyor yemesi icmesi de iyi keyfi yerindeher şeyi bırakın da çocuk nasıl şu an?