- 19 Kasım 2016
- 5.272
- 4.058
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Bat günü ne zamanDün doktora gittim daha önce dört tane yumurtam büyümüştü .Hic biri görünmüyor catlama olmuş dedi .Progesteron da baktı 60 çıktı .pazartesi gebelik için kan ver dedi .Bugun dayanamayıp idrar testi yaptı tek çizgi .
22 ŞubatBat günü ne zaman
Ama daha çok var az daha bekleyın22 Şubat
Canım gittin mi doktoraHerkesin vücudu farklı camım olabilir ya sen günleri genede değerlendir inşalllaaaahhh
Yazdıydım canım sabah fark etmemişsindir bi yumurta güzel gelişmiş 13 mm Salı veya çarşamba günü gidicem bakacak duruma göre catlamadıysa iğne olcakCanım gittin mi doktora
Yok ben görmedim iyi bakalım hadi gözünaydın cnmYazdıydım canım sabah fark etmemişsindir bi yumurta güzel gelişmiş 13 mm Salı veya çarşamba günü gidicem bakacak duruma göre catlamadıysa iğne olcak
Evet biraz heyecanlandım beklemek zorAma daha çok var az daha bekleyın
İnşalllah canım işte birtanr olması sıkıntı 2 3 olsa neyse deYok ben görmedim iyi bakalım hadi gözünaydın cnm
Hayırlı haberler ile gelin Klomen mı kullandınızBat 16 Şubat. Bekliyorum.
Aman vallahi olsak ayrı olmasak ayrı sıkıntıKızlar benim regl 10 şubatta bitti iki gündür açık pembe lekelemme oluyor anlayamadım
Bakalım yarın doktora soracağım ne diyecekAman vallahi olsak ayrı olmasak ayrı sıkıntı
Haber ver bizedeBakalım yarın doktora soracağım ne diyecek
Veririm canımHaber ver bizede
Amin cümlemiz. EvetHayırlı haberler ile gelin Klomen mı kullandınız
Olacağı varsa 1 taneden de olur merak etme içini ferah tutİnşalllah canım işte birtanr olması sıkıntı 2 3 olsa neyse de
Benimde 22 şubat 3 yumurtam vardı22 Şubat
Yaaa birlikte güzel haberler alırız insallahBenimde 22 şubat 3 yumurtam vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?