- 19 Kasım 2016
- 5.275
- 4.058
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Bende dicen herşeyi unutuyorum doktorun dediği şeyi de unutuyorum ben ya o heyecandanSormayı unuttum desem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dicen herşeyi unutuyorum doktorun dediği şeyi de unutuyorum ben ya o heyecandanSormayı unuttum desem![]()
Bende göğüs ağrısı başladı sabahtandır sabah midemde yanma vardı son 6 gün beklemedeyimKızlar ne alemdesinizzzz![]()
Herşeyin normale döndüğünü söyledi bu ay yada öteki ay hamileligin gerçeklesmesini bekliyor martta regl olursm tekrar gidicemdeğerlere bldaha baktı mı doktor
Benim heyecan değilde doktor yani öyle hızlı anlattı bitirdi arkamızdan atlı kovalıyor gibi zaten hiçBende dicen herşeyi unutuyorum doktorun dediği şeyi de unutuyorum ben ya o heyecandan
yeni çatlama tarihine göre hesaplanıyor işte düşünüyorumBenim anlamadığım bir şey var. Klomen kullanınca yumurtlar erken büyüyor. Eee peki döngüsü uzun olan kişilerin adet tarihi ne zaman olacak ? Hani yumurtlama görünce 14 gün sonra adet olunuyor yaa eee ilaç ile yumurtlama erkene çekilmiş oluyor adet tarihi neye göre hesaplanıyoryanlış mı düşünüyorum?
İşte çatlatma olmadımyeni çatlama tarihine göre hesaplanıyor işte düşünüyorum↔
![]()
adet olcan zaman agrırmıydı ay bence sende varBende göğüs ağrısı başladı sabahtandır sabah midemde yanma vardı son 6 gün beklemedeyim
İnşallah hemen olur canımHerşeyin normale döndüğünü söyledi bu ay yada öteki ay hamileligin gerçeklesmesini bekliyor martta regl olursm tekrar gidicem
Of benim ilk gebeliğimdeki doktor bende değiştirmek istiyorum bazen ama tekrar başka doktora gidince sil baştan başlamak istemiyorum bu ayda olmazsa Klomen değil başka bişi versın takviye falan versın söylücemBenim heyecan değilde doktor yani öyle hızlı anlattı bitirdi arkamızdan atlı kovalıyor gibi zaten hiç
Memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum bu ay bitsin de
2 aldır falan yumurtlamadan önce başlardı ağrım bu ay geç başladı şaşırdım bendeadet olcan zaman agrırmıydı ay bence sende var
Benim de belli olmaz ağrır fix er geç ama hamilelik belirtisi ile bat aynı ilk gebeliğimde tek fark trioidlerım şişmişti kanda da fırlamış zaten2 aldır falan yumurtlamadan önce başlardı ağrım bu ay geç başladı şaşırdım bende
Hadi ya onu nasıl fark ettin normalde fırlarmıydıBenim de belli olmaz ağrır fix er geç ama hamilelik belirtisi ile bat aynı ilk gebeliğimde tek fark trioidlerım şişmişti kanda da fırlamış zaten
Canım ben Ocak ayında klomen kullandım.şubat 1 de pik günümü buldum ertesi gün 3 adet havuç yedim çatlmayı gördüm.bugün öğlen adet oldum.yani zaten 17 si gibi bekliyordum hiç birşey değişmiyor.döngüm 28 30 gün arası.adetten sayarsak 14 gün yumurtlma görüyorum hatta doktor bir yumurtan çatlamış demişti 12 sinde hmileyim sandım bu sabaha kadar.şimdi ikinci klomeni sbh akşm olarak iki kez kullanacağım.eğer olmazsa 3.ay yani önümüzdeki ay sbh öğle akşam olarak 3 kez kullacağım bu şekilde kullanımını anlattı.Benim anlamadığım bir şey var. Klomen kullanınca yumurtlar erken büyüyor. Eee peki döngüsü uzun olan kişilerin adet tarihi ne zaman olacak ? Hani yumurtlama görünce 14 gün sonra adet olunuyor yaa eee ilaç ile yumurtlama erkene çekilmiş oluyor adet tarihi neye göre hesaplanıyoryanlış mı düşünüyorum?
Anladım teşekkür ederim. Ama ben bugün test yaptım negatif. Bir dahaki ay da kullanmayacağım. Normal geçecek. Dr olmazsan gel dedi. Sonum tüp bebek görünüyor. Ben artık normal yolla olmayacağını biliyorumCanım ben Ocak ayında klomen kullandım.şubat 1 de pik günümü buldum ertesi gün 3 adet havuç yedim çatlmayı gördüm.bugün öğlen adet oldum.yani zaten 17 si gibi bekliyordum hiç birşey değişmiyor.döngüm 28 30 gün arası.adetten sayarsak 14 gün yumurtlma görüyorum hatta doktor bir yumurtan çatlamış demişti 12 sinde hmileyim sandım bu sabaha kadar.şimdi ikinci klomeni sbh akşm olarak iki kez kullanacağım.eğer olmazsa 3.ay yani önümüzdeki ay sbh öğle akşam olarak 3 kez kullacağım bu şekilde kullanımını anlattı.
Aynen bana da adet olmazsan gel dedi ama benim hayatta öyle bir problemim olmadı.eşime de dedim neden bunu dedi acaba diye.Anladım teşekkür ederim. Ama ben bugün test yaptım negatif. Bir dahaki ay da kullanmayacağım. Normal geçecek. Dr olmazsan gel dedi. Sonum tüp bebek görünüyor. Ben artık normal yolla olmayacağını biliyorum
Doktorlar durumu çok iyi biliyor bence. Onlara onlarca vaka gidiyor. Gel diyorlarsa mutlaka sebebi var. Bana zaten normal yolla 1 sene olmamış dedi. Yani daha fazla uzatmanın manası yok dedi. Olacak olan olurdu zaten diyorum.Aynen bana da adet olmazsan gel dedi ama benim hayatta öyle bir problemim olmadı.eşime de dedim neden bunu dedi acaba diye.
Bana üst satırda yazdığım gibi protokol tavsiye etti.3 aylık klomen kullanımını benim amh 5.07 dominant yumurta için kullanıyorum.9 aylık evliyim ama 37 yaşıma girmek üzereyimDoktorlar durumu çok iyi biliyor bence. Onlara onlarca vaka gidiyor. Gel diyorlarsa mutlaka sebebi var. Bana zaten normal yolla 1 sene olmamış dedi. Yani daha fazla uzatmanın manası yok dedi. Olacak olan olurdu zaten diyorum.
Benim de amh 12 pcosta klomen değilde femara öneriyorlar bence fenada isteyin doktorunuzdan bana 3 ay femara kullan dedi normalde 6 aymış 3 ay yeterli olmazsa aşılama tüp bebek dedi direktBana üst satırda yazdığım gibi protokol tavsiye etti.3 aylık klomen kullanımını benim amh 5.07 dominant yumurta için kullanıyorum.9 aylık evliyim ama 37 yaşıma girmek üzereyim
Ben de 36 Allah sonumuzu hayretsinBana üst satırda yazdığım gibi protokol tavsiye etti.3 aylık klomen kullanımını benim amh 5.07 dominant yumurta için kullanıyorum.9 aylık evliyim ama 37 yaşıma girmek üzereyim