• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Arkadaşlar bugün klomende 3. Günüm, sabah akşam içiyorum. Bugün ilacı evde unutup işe gittim. Hep aynı saatte içiyordum, eve gidince içsem ve akşam ilacını da gece içsem sizce nasıl olur? Fikri olan var mı

Arkadaşlar bugün klomende 3. Günüm, sabah akşam içiyorum. Bugün ilacı evde unutup işe gittim. Hep aynı saatte içiyordum, eve gidince içsem ve akşam ilacını da gece içsem sizce nasıl olur? Fikri olan var mı
Ek olarak klomen kullanırken ilişkiye giriliyor mu? Doktor bir şey söylemedi

Bişi olmaz iç canım

Şubat ayı hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle ikinci aydayım klomenle bugün başladım adetimin 3 günü 🥰 şana ve uğur getirelim birbirimize ilk gebeliğimde Klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu şimdi kardeş için başladık
Merhaba benim konuma bakarmısınız
Konu 'Çatlatma iğnesi beta hcg'
Çatlatma iğnesi beta hcg

Aynı valla lekenmem var sadece anlayamıyorum rahim duvarımda inceymiş onun için ilaç kullanmaya başladım sen de ne var ne yok canım
Geçen ay benım kasıklarım çok ağrıdı bu ay bişi yok senin lekeye ne demişti doktor

Back