- 19 Aralık 2024
- 467
- 70
- 13
- 22
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Benimde süt hormonum yüksek çıktı bende o ilaci kullandm çok azdı benimki geçti sanırım doktor kontrolüne gittim ve bir şey demediEvet süt hormonu engeller ilaca başlayıp 1 2 ayda gebelik elde eden var inşalllah olacakkk
Evetseniseviyorum- ilacın yarın bitecek perşembe kontrole mi çağırdı seni
değerlere bldaha baktı mı doktorBenimde süt hormonum yüksek çıktı bende o ilaci kullandm çok azdı benimki geçti sanırım doktor kontrolüne gittim ve bir şey demedi
Değerlere bakmadı süt hormonu hormonlarimn kendini hamile zannetmesi ve yumurtalarimn küçülmesine sebep olmuştu yumurtalarimi kontrol etti ve büyüdüğünü ve geliştiğini söyledideğerlere bldaha baktı mı doktor
İnşallah canım benim çok istiyoruz artık olsun da bizde baş belamızı bulalım bizde rahat etmeyelimÖyle tabi evin işi bitmiyor da nekadar az okadar iyi ama ben senin hamile oldğuna çok eminim umarım yanılmam
Bizede hergün dedi bizde uyumadık gün aşırı oldu inşallah olmuşturEvet cuma günü gittim yumurtalarim büyüdüğünü gelistigini ve 10 gün boyunda gün aşırı ilişki önerdi ama biz pek uyamadk hergun ilişki oldu
Bu gün yumurtlamamı yakaladm ama dün yapmadm ovulasyon inşallah ikimizinde tutarBizede hergün dedi bizde uyumadık gün aşırı oldu inşallah olmuştur
Yarın tekrar yap çatlamayı gör cnmBu gün yumurtlamamı yakaladm ama dün yapmadm ovulasyon inşallah ikimizinde tutar
Bende dün ovulasyon yapmadığım için acaba dün de pozitifmiydi onu merk ediyorumYarın tekrar yap çatlamayı gör cnm
Onu bilemeyiz artık bende çift çizgiden önceki gün yapmamıştım müsait değildim önemli olan çatlamış olması yarın tekrar yap ve bugünde mutlaka değerlendir çatlamadan önceki günleri değerlendirmek gerekirBende dün ovulasyon yapmadığım için acaba dün de pozitifmiydi onu merk ediyorum
Haa o konuda rahatım dün ilişki oldu zaten ilişkiden sonra alta yastık koyup yarım saat uzandm sonra duş aldm sadece dün test yapmadmOnu bilemeyiz artık bende çift çizgiden önceki gün yapmamıştım müsait değildim önemli olan çatlamış olması yarın tekrar yap ve bugünde mutlaka değerlendir çatlamadan önceki günleri değerlendirmek gerekir
Dün karın ve bel ağrısı çektim çok bu gün de yine ağrı var karnımda Dün de yumurtlamis olabilirim ama 4.5 gündür üst üste degerlendiriyoruz zatenHaa o konuda rahatım dün ilişki oldu zaten ilişkiden sonra alta yastık koyup yarım saat uzandm sonra duş aldm sadece dün test yapmadm
Sıkıntı yapma onu canım ya dağerlendirmişin zaten için rahat olsun stres yapma stres çok etkiliyorHaa o konuda rahatım dün ilişki oldu zaten ilişkiden sonra alta yastık koyup yarım saat uzandm sonra duş aldm sadece dün test yapmadm
Stres yapmadm da heyecn yaptm şimdi ben 6 aydir demiyorum yani bu altıncı ay rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizeSıkıntı yapma onu canım ya dağerlendirmişin zaten için rahat olsun stres yapma stres çok etkiliyor
Benim 2 sene olacak daha olmadı bekliyoruzStres yapmadm da heyecn yaptm şimdi ben 6 aydir demiyorum yani bu altıncı ay rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize
Peki bir sorun var mıBenim 2 sene olacak daha olmadı bekliyoruz
Eşimde sorun yok bende pcos var ama yumurtam gelişiyor hsg de çekildi ondada bir sorun yok hani elle tutulur bur sorun yok malesef ama hiç olmadıPeki bir sorun var mı
Ben her türlü şeyi denedim gynoseed jel bile kullandm 2 ay önce ben 23 yasindaym esim 28 aslında kendi anne olmaktan çok eşimin baba olmasını istiyorum baba olmayı çok hak eden bir insan mükemmel bir baba olacağına eminim ve çocuk düşkünü çocukları çok seviyor yaşı da ileri olduğu için çok istiyorumEşimde sorun yok bende pcos var ama yumurtam gelişiyor hsg de çekildi ondada bir sorun yok hani elle tutulur bur sorun yok malesef ama hiç olmadı
Hm anladımm 28 yaş ilerimi mi oluyorBen her türlü şeyi denedim gynoseed jel bile kullandm 2 ay önce ben 23 yasindaym esim 28 aslında kendi anne olmaktan çok eşimin baba olmasını istiyorum baba olmayı çok hak eden bir insan mükemmel bir baba olacağına eminim ve çocuk düşkünü çocukları çok seviyor yaşı da ileri olduğu için çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?