- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Bende de sarı beyaz akıntı oluyor umarım boşuna ümitlenmiyorumdur .Bat 22 Şubat yarın kan vereceğim hem beta hcg hemde Progesteron baktıracağım .Tek çizgi fobim başladı emin olamıyorum varlığından biraz daha bekleyeceğim belki ovulasyon testi yapabilirim bugün belim çok ağrıdı misafirlikteydik eve gelinceye kadar sarı akıntım olmuş biraz daha umutlandırdı
Benimde 22 şubat belimde ağrı var ara ara kasık batması sıcak basması mide yanması var bende umutluyum ama test yapmaya korkuyorumBende de sarı beyaz akıntı oluyor umarım boşuna ümitlenmiyorumdur .Bat 22 Şubat yarın kan vereceğim hem beta hcg hemde Progesteron baktıracağım .
Bel ağrısı,kasıkta batmalar ,yorgunluk bende de var bir de sürekli sarı yada beyaz akıntım oluyor .Yarın Progesteron değeri bir öncekinden düşük çıkarsa en azından umutlanmam beklemem diye düşünüyorum .Benimde 22 şubat belimde ağrı var ara ara kasık batması sıcak basması mide yanması var bende umutluyum ama test yapmaya korkuyorum
Dene bakalım nasıl çıkacak bende akıntı azdı bugün sarı gelmiş sadece bende ovulasyon denerim belki yarın hamilelikte pik çıkıyor diyorlarBel ağrısı,kasıkta batmalar ,yorgunluk bende de var bir de sürekli sarı yada beyaz akıntım oluyor .Yarın Progesteron değeri bir öncekinden düşük çıkarsa en azından umutlanmam beklemem diye düşünüyorum .
İnsallah güzel sonuclar alırız canim denersen haber verir misin merak ederimDene bakalım nasıl çıkacak bende akıntı azdı bugün sarı gelmiş sadece bende ovulasyon denerim belki yarın hamilelikte pik çıkıyor diyorlar
Olur tabiki yarın mutlaka haberleşelimİnsallah güzel sonuclar alırız canim denersen haber verir misin merak ederim
Evet canım maşallah üç yumurtam olmuş 18mm 19mm 19mm yumurtalarım olmuş güzel gelişmiş büyümüşArzu_Azra canım sen ne yaptın doktora gittin mi
Süper canım maşallah ovu testi yapıyor musunEvet canım maşallah üç yumurtam olmuş 18mm 19mm 19mm yumurtalarım olmuş güzel gelişmiş büyümüşBir iki gün içinde çatlar dedi doktorum degerlendir dedi
Gonal da mı yumurta içinKızlar ilaçları ben rahat buldum
İnşallah herkes bulur ya bu iğneyi zor Allah yardımcımız olsun benim randevu 2.20 de oğlum rahatsız biraz sabahki duruma göre hareket edicemCanım valla benim doktor eczacı birisi var onu aradı piyasa da ovitrelle yok şuan muadil bi iğne varmış ama ovitrelle de bulan buluyor yani
Evet göbekten yapılan bir iğne gonal-f450 lik var 900 lük var 1050 lik var doktorum böyle uygun gördü şuanGonal da mı yumurta için
Sen artık test yapsannnn mıııııBen büyüdüğünü hissetmiştim ilişki sırasında falan hissediyordum sağ da 2 yumurta vardı onun içindir belki ama çetladığınıda hissettim ağrılı geçmişti
Aynı ben aynıııı senle ben aynı ilerliyoruz ne bi ağrı ne bir sancı hoş geçen ay çok ağrım vardı yumurta güzel catlamadı bu ay yarın artık kesinleşir ne olacagıYa ben hiç bişey hissetmiyorum kaşık ağrım falan da yok gayet normalim
Bize de haber ver güzel haberler olsun inşalllaaaahhhBende de sarı beyaz akıntı oluyor umarım boşuna ümitlenmiyorumdur .Bat 22 Şubat yarın kan vereceğim hem beta hcg hemde Progesteron baktıracağım .
Ya çıkmazsa korkuyorum yarın ovulasyon testi yapacağım hamilelik de çift çıkıyormuşSen artık test yapsannnn mııııı
Kaç yıldır beklıyorsun sen canım güzel haberler alalım inşalllah sendendeEvet göbekten yapılan bir iğne gonal-f450 lik var 900 lük var 1050 lik var doktorum böyle uygun gördü şuan
Yaaa sende 3 yumurta var ben senden aşırı umutluyum sen ovulasyonla ne uğraşacaksın yap erken gebelik nolur sabah beklemeeeeeeYa çıkmazsa korkuyorum yarın ovulasyon testi yapacağım hamilelik de çift çıkıyormuş
Biraz önce benden çok uzaktaki oda parfümünün kokusunu aldım işin garibi bayadır hiç kullanmamıştım inşallah bu da belirtidir
Yarın çatlamanın 10. Günü çıkarmıYaaa sende 3 yumurta var ben senden aşırı umutluyum sen ovulasyonla ne uğraşacaksın yap erken gebelik nolur sabah beklemeeeeee
Ya çıkar tabi erken gebelikte mutlaka çıkar artık belirti vermeye başladı vücut ben adetimin günü yapmıştım negatif sandım koydum kenara aşırı silik çizgi var eşimle inanmadık bozuk vs diye düşündük görmek istediğimiz içindir kuruma çizgisi falandr diye ertesi gün genden test yaptım onda direk belirdş hemenYarın çatlamanın 10. Günü çıkarmı
Sen ilk gebeliğini ne zaman öğrendin
Yarından sonra yapayım çıkmazsa çok üzülürüm bu sefer çok umutluyumYa çıkar tabi erken gebelikte mutlaka çıkar artık belirti vermeye başladı vücut ben adetimin günü yapmıştım negatif sandım koydum kenara aşırı silik çizgi var eşimle inanmadık bozuk vs diye düşündük görmek istediğimiz içindir kuruma çizgisi falandr diye ertesi gün genden test yaptım onda direk belirdş hemenerken gebelik değil kasetti ben şimdi trendyoldan aşıcam prodoctor erken gebelik bata 2 3 gün kala yaparım artık duramam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?