- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi missmickey
-
watsonsda satılanlar nasıl acaba
Arkadaşlar ben de pure beautynin mor olan jasmin kremini kullanıyorum. Karma bir cildim var. Cilt temizleyicimi kullanıp bu kremi yüzüme uyguladığımda renk tonum baya bi dengeleniyo. Ayrıca burnum ve alnımın üstünden hafifçe pastel pudramdan geçince hem doğal hem de parlamasız bi görüntü elde ediyorum. Ama havalar daha da sıcaklayınca çok kullanışlı olmayabilir.
ben watsondakini denedim ama herkes misshayı çok met ettiği için merak ediyordum az önce sipariş ettim 30 tlye aldım 50ml bakalım umarım misshadanda memnun kalırım merakla kargoyu bekliorum
ben watsondakini denedim ama herkes misshayı çok met ettiği için merak ediyordum az önce sipariş ettim 30 tlye aldım 50ml bakalım umarım misshadanda memnun kalırım merakla kargoyu bekliorum
kızlar merhaba , bu bb krem fondoten görevinimi görüyor ? yani bildiğimiz kimyasal kapatıcılardan mı ? yoksa onarıcı bi krem mi ?? eğer fondotense hiç paramı çarçur etmeyim.
kızlar merhaba , bu bb krem fondoten görevinimi görüyor ? yani bildiğimiz kimyasal kapatıcılardan mı ? yoksa onarıcı bi krem mi ?? eğer fondotense hiç paramı çarçur etmeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?