• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bb krem kullananlar deneyimlerini paylaşabilr mi?

Hmm, seninkinin ozellikleri ne tam olarak.
Kokusuda guzelmi? Ben en cok bu ozelliginden dolayi sectim,
ama gozenekleride kucultmesi cok cezbetti beni:16:

şöyle kii cildi pürüzsüzleştiriyor ve lekeleri sivilceleri iyileştiriyor ,tabi kendi özelligi olarak da ten rengini dengeliyor. beni kore ürünü oldugu için hiç düşünmeden aldım.. onlar çok iyiler bu konuda.. kokusu da güzel hafif bir yasemin kokusu var.. bir de güneş koruma faktörü var bir tanesinde ama onu almadım..:32:
bir de benim t bölgesi yaglıdır ve yaglandrımasından korkuyordum.. aksine nemi de dengeledi cildimdeki :8:
missha aklımda hala tabi ama çok sevdim bunu o yuzden missha yı eskisi kadar merak etmiyorum:8:

Valla ben youtubede reklamlarini gorene kadar ne oldugunu bilmiyodum,
internetten testini siparis ettim, baktim hem purrussuz oluyo ne ayri nemlendici kullanmaya gerek var,
nede fonfoten hemen dukkana gittim aldim.
Seninkinin fiyati ne?

arkadaşlar ebaydan krem almak istediğinizde satıcınızla görüşüp gift olarak işaretlemesini isteyin benimki öyle yapmıs :)
heralde o yüzden gümrükten geçti :)

arkadaşlar fiyat nedir...birde nerden sipariş vereceğiz.korelilerin ürünü olanı bende denemek istiyrum..

türkiye'de satılan markalar hakkında bilginiz var mı? watsons ın kendi markası varmış galiba youtube da gör:18:müştüm ama nasıldır ki acaba?:18:

Valla ben youtubede reklamlarini gorene kadar ne oldugunu bilmiyodum,
internetten testini siparis ettim, baktim hem purrussuz oluyo ne ayri nemlendici kullanmaya gerek var,
nede fonfoten hemen dukkana gittim aldim.
Seninkinin fiyati ne?

evet aynen söyledigin gibi.. puruzsuz hem fondoten de sürmemiş oluyorum :16: benimkinin fiyatı 14 lira.. ama güneş koruyuculusu 25 liraydı.. zaten kış oldugu için ben bundan memnunum şu anda :16:

arkadaşlar ebaydan krem almak istediğinizde satıcınızla görüşüp gift olarak işaretlemesini isteyin benimki öyle yapmıs :)
heralde o yüzden gümrükten geçti :)

aa süpermişşş :) çok teşekkür ederim bilgi verdigin için.. hangi satıcıdan aldın??? begendin mi bir de :32::32:

arkadaşlar fiyat nedir...birde nerden sipariş vereceğiz.korelilerin ürünü olanı bende denemek istiyrum..

watsons ta satılıyor.. pure and beauty markasına ait bb krem.. bu işte korelilerin ürünü.. bir de missha var.. bak o da gift olarak işaretlenip alınabiliyormuş ebayden.. onun daha güzel olması lazım:3:

garnier-bb-cream.jpg

ben Garnierinkini kullaniyorum 2-3 haftadir
Kapatici etkisi öyle ahim sahim degil, ama yüzü yumsacik yapiyor ve bi isilti veriyor.
Ben sabahlari ise giderken nemlendirici ve pudra kullaniyordum sadece
simdi bunu nemlendirici olarak kullaniyorum.
Ve bence hergün yüzüme fondoten sürüp zarar vermekten kat kat daha iyi.
Ben memnunum ve devam etmeyi düsünüyorum
ama ismdi burda okuduklarimdan sonra mishayi merak ettim.
2 renk secenegi mi var onun? benim tenim koyu, hangi rengi almaliyim?

bide kullandiklarinizin netten resmini koyabilir misiniz?
bi sürü var ebayde ve ingilizce yazilmis anlayamiyor insan :S
garnier bb cream nerden bulabılırım canımbende almak ıstııyormmm ve kapatıcılıgı nasıl ? swatch ekleme sansın varmıı:52:

slmm kızlar
bende yaklaşık 2 aydır missha bb krem kullanıyorum çokta memnunum aslında bayadır foruma
yazmıyordum ama yazılanları okuyunca bilgilendirmek istedim
ben kremi tr de blog sahiplerinden alıyorum yutdışından getşrenler var ben şimdi link veremiyorum ama
çok bilindik bloglar google biraz araştırmayla bulursunuz fiyat biraz artıyor tabe yaklaşık 55 tl falan kargosuyla ama değer napalım
ebaydan alışveriş yapmaya başlayana kadar el mecbur alıyorum :):)

bu arada sedü senin kullandığın nemlendirici kremi ve kızarıklık kremini
merake ettm markası nedir acaba ????

Son düzenleme:
kızlarrrrr strawberry ve e baydan alamıyoruz kozmetik yasağı konulmuş..e türkiyede satış yapan sahış kurum vs.yokmu yaa.bu ürün bukdar popüler illaki vardır bi satışı yaa.istiyorum ben bu ürünü.. :2:

arkadaşlar ben yardmcı olmak için msj yazdım ya okunmadı ya anlaşılmadı
türkiyede satan makyaj blogları var ben 2 aydır alıyorum yane en basitinden makyajgüncem var google da arattırın bulun
onun sitesinde de nereden alab,leceğiniz yazıyor soran olursa özelden yine yazabilirim
blog sahibi yurtdışından akrabalarına getirtip satışını yapıyor fiyatı biraz artıyor tabe

Son düzenleme:
arkadslar benım arkadsım mısshaa bb kremı 3 hafta once getırıdgını soyeldı ve hala ebaydan alıyormus erger satıcıdan gelıyorsa problem yok dedı bende dr murad sıparıs etmeyı planlıyorumda bakalım gelmezse oderler parayı cun tr den aldım manyak ıyı geldı cıldıme herkes farkedıyor ama burda cok pahalı

gonderdıgınız sıteye baktımda bu kızın sattıgı fıyat ebayda getırtmeyle aynı aslında burdan almak mantıklı bence almak ısteyen olursa 55 tl cok pahalı degıl ebaydada 25dolar fılan

arkadaşlar ben yardmcı olmak için msj yazdım ya okunmadı ya anlaşılmadı
türkiyede satan makyaj blogları var ben 2 aydır alıyorum yane en basitinden makyajgüncem var google da arattırın bulun
onun sitesinde de nereden alab,leceğiniz yazıyor soran olursa özelden yine yazabilirim
blog sahibi yurtdışından akrabalarına getirtip satışını yapıyor fiyatı biraz artıyor tabe

çok tşk ederim ben bi bakayım ..

Back