• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bb krem kullananlar deneyimlerini paylaşabilr mi?

garnier-bb-cream.jpg

ben Garnierinkini kullaniyorum 2-3 haftadir
Kapatici etkisi öyle ahim sahim degil, ama yüzü yumsacik yapiyor ve bi isilti veriyor.
Ben sabahlari ise giderken nemlendirici ve pudra kullaniyordum sadece
simdi bunu nemlendirici olarak kullaniyorum.
Ve bence hergün yüzüme fondoten sürüp zarar vermekten kat kat daha iyi.
Ben memnunum ve devam etmeyi düsünüyorum
ama ismdi burda okuduklarimdan sonra mishayi merak ettim.
2 renk secenegi mi var onun? benim tenim koyu, hangi rengi almaliyim?

bide kullandiklarinizin netten resmini koyabilir misiniz?
bi sürü var ebayde ve ingilizce yazilmis anlayamiyor insan :S

E-Bay'dan alışveriş yasaklandı...

Eğer koyu tenliyseniz 23 no.su da uymaz.

21 no. çok açık tenliler için.

23no. ise açık/kumral tenliler için.:34:

canim ben yurtdisindayim, burda öyle bi sorun yok cok sükür.
bugun misshaninkilere birde skin79unkilere baktim ama bi sürü cesit var anlayamadim ki...

mesela skin79 bunlar:
$oriental-gold-bb-cream-plus.jpg $IMG_2284.jpg $298531_277231748968369_206851199339758_994888_814651183_n.jpg $Skin79+The+Oriental+Gold+BB+Cream+SPF25+PA%u00252B%2B+40ml.jpg

veya missha

$missha+perfect+cover+bb+cream+21.jpg $sony+036.jpg $731-1035-large.jpg

Canım missha'nın ilk resmi olan(kırmızılı) BB kremdir. Siparişinde onu söyleyeceksin.

Skin79'u duydum ama hiç kullanmadım.

Eğer koyu tenliysen 23 no.su da açık gelebilir sana.

Missha'nın ürünleri açık ten-orta tenliler içindir.

Ama çok esmer değilsen uyabilir.

En azından kullandığın fondötenin numarasını söylersen belki daha efektif yardımcı olabilirim.

Canım missha'nın ilk resmi olan(kırmızılı) BB kremdir. Siparişinde onu söyleyeceksin.

Skin79'u duydum ama hiç kullanmadım.

Eğer koyu tenliysen 23 no.su da açık gelebilir sana.

Missha'nın ürünleri açık ten-orta tenliler içindir.

Ama çok esmer değilsen uyabilir.

En azından kullandığın fondötenin numarasını söylersen belki daha efektif yardımcı olabilirim.

canim öyle esmer degilim, kumral sayilir. uyar herhalde. uymazsada anneme veririm :)
benim kullandigim fondoten photogenic 4 numara (beige naturel) veya kanebo amber beige.

Bende Lancome Photogenic 3 kullanıyorum :)) Cilt tipimizde aynı demek...

Kesin uyar o zaman 23 no.su.:34:

Zaten 10-15 dk. içinde teninin tonuna oturuyor.

Bende Lancome Photogenic 3 kullanıyorum :)) Cilt tipimizde aynı demek...

Kesin uyar o zaman 23 no.su.:34:

Zaten 10-15 dk. içinde teninin tonuna oturuyor.

saol canim :16:
gelecek maasla ismarlayayim bakalim. önce elimdeki bi bitsin.
bu misshanin kirmizisinda cildi beyazlatici etki var mi?

saol canim :16:
gelecek maasla ismarlayayim bakalim. önce elimdeki bi bitsin.
bu misshanin kirmizisinda cildi beyazlatici etki var mi?

Rica ederim canım,şimdiden güle güle kullan.:34:

Güya kremin yaşlanma karşıtı ve özellikle cilt tonunu düzenleyici etkisi var.

Ama açıkcası ben böyle bir etkisini bariz göremedim.

Fakat yazın test ettiğim bir şey oldu, güneş koruması gerçekten etkili.

42 spf koruma faktörü var.Aslında zaten yüze sırf güneş koruyucu krem sürmek bile anti-aging etkisi yapar.

Her gün fondöten kullanmaktan iyidir;en azından günlük makyajımda artık bu tarz kremleri kullanıyorum.

Tabi ki kapatıcılığı çok iyi değil ama günlük makyajda idare eder...:24:

Rica ederim canım,şimdiden güle güle kullan.:34:

Güya kremin yaşlanma karşıtı ve özellikle cilt tonunu düzenleyici etkisi var.

Ama açıkcası ben böyle bir etkisini bariz göremedim.

Fakat yazın test ettiğim bir şey oldu, güneş koruması gerçekten etkili.

42 spf koruma faktörü var.Aslında zaten yüze sırf güneş koruyucu krem sürmek bile anti-aging etkisi yapar.

Her gün fondöten kullanmaktan iyidir;en azından günlük makyajımda artık bu tarz kremleri kullanıyorum.

Tabi ki kapatıcılığı çok iyi değil ama günlük makyajda idare eder...:24:

ben hemsireyim, ise giderken agir makyaj yapmam gerekmiyor. cok hafif yapiyorum, sirf daha fresh görünmek adina
o yüzden bb kremler benim icin ideal, hem cildi besliyor hem daha hos görünüyor.
su an kullandigim garnierinde kapatici etkisi pek iyi degil, ama mühim olanda o degil zaten benim icin.
bakayim siparis edeyim bende memnun kalicam mi sizin gibi :)
o zaman yazarim buraya sonuclari...

tatlom ben loreal true match w4 w5 fondoten kullanıyorum watsonstaki kesin uymaz mı yani missha yı nerden bulabilirim? daha önce hiç kullanmadım

Missha yurt dışında var ne yazık ki TR'de satılmıyor.

Büyük ihtimalde watsons.da ki uyar,ama testerlar oluyor deneyip ona göre alabilirsiniz ;)

canım bende sürekli ebaydan alıyorum kim dedi ysaklandı diye _?? bb cream sürekli kullanıyorum her cesitini aldm cok memnunum fondoten kullandım ekimden beri yüzümde sivilce cıktı hemen ! bb cream sürüp üstüne bronzer suruyorum ;)

canım bende sürekli ebaydan alıyorum kim dedi ysaklandı diye _?? bb cream sürekli kullanıyorum her cesitini aldm cok memnunum fondoten kullandım ekimden beri yüzümde sivilce cıktı hemen ! bb cream sürüp üstüne bronzer suruyorum ;)

Canım en son ne zaman aldınız ki siz?
Mayıs ayı gibi yasak geldi...:26:

allah allah :D bu ay elime bb cream geldi bi kaç tanede bluz takı filan aldm hatta

Canım google'da "e bay kozmetik yasağı" diye aratırsan hatta makyaj bloglarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın :D

İlginç valla...

Takı,bluz falan alınıyor ama kozmetik yasağı geldi.Malum herşeyde olduğu gibi bu kozmetik işininde suyunu çıkaranlar oldu sağolsun...

Hatta Strawberry'den de alışveriş yasak.
Acaba belli bir kota falan mı yaptılar senelik...Aklıma bir tek bu ihtimal geliyor...:1:

Canım google'da "e bay kozmetik yasağı" diye aratırsan hatta makyaj bloglarına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın :D

İlginç valla...

Takı,bluz falan alınıyor ama kozmetik yasağı geldi.Malum herşeyde olduğu gibi bu kozmetik işininde suyunu çıkaranlar oldu sağolsun...

Hatta Strawberry'den de alışveriş yasak.
Acaba belli bir kota falan mı yaptılar senelik...Aklıma bir tek bu ihtimal geliyor...:1:

zaten neyi yasaklıyacaklarını şaşırdılar strawbery geri açıldı ama belki ebaydaki sorunda çözülmüştür yada böle çok yüklü pahalı bişiler almıoruz ya ondan elime geldi bilmiorumki nasıl oldu :D belki bi kerelik gözlerinden kaçtı :/ ama üzülürüm keske cok alsaydım daha

kızlar missha bb cream çok istiyorum çook :30: ebayden alabilen başkaları da olduysa yazsınlar lütfen :14: watsonsdakini deniycem aslında ama , missha o kadar çok aklımda ki, ebayden alınıyorsa, yasak durumu hakkında guncel bilgisi olan varsa yazsın nolur :53:

Garnier'in bb kremi cikmis, internetten testerini siparis etmistim,
bugun geldi denedim, cok memnun kaldim, artik hem nemlendirici hemde fondoten kullanmaya gerek yok cunku ikisi bir arada,
Ayrica kokusuda oldukca hos:16: Yarin gidim bu urunu alicam hemen:27:

Garnier'in bb kremi cikmis, internetten testerini siparis etmistim,
bugun geldi denedim, cok memnun kaldim, artik hem nemlendirici hemde fondoten kullanmaya gerek yok cunku ikisi bir arada,
Ayrica kokusuda oldukca hos:16: Yarin gidim bu urunu alicam hemen:27:

tatlımm burda da buluştuk :1: ben de watsons dan bb krem aldım.. süper vallahi.. etrafımdakiler de bayıldı cildime :21: istersen ona da bak.. :54: garnier i de çok severim ben ama 3 in 1 maskesini kullanıyorum

Hmm, seninkinin ozellikleri ne tam olarak.
Kokusuda guzelmi? Ben en cok bu ozelliginden dolayi sectim,
ama gozenekleride kucultmesi cok cezbetti beni:16:

Back