bazı şeyler üzücü

Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını

Yediğiniz yemeği dahi Alman usulü ödeyen adamın otelde yemekli düğün yapmasını istiyordunuz bir de. Düğün meselesi konuşuldu mu, son durum nedir ? Düğün beklentinizle ilgili konuda, sizi haksız bulmuştuk. Bu konuda ise haklısınız.

Lise aşklarım bile hesap ödetmezdi asla .
Siz bu numunelik adamı nerden buldunuz .
Bence rezalet bir durum. Yerinde olsam bir dahakine garsona “hepsini benden alın”deyip taksiyle de eve bırakın adamı 😂
ayrılmak için çok geçerli bir sebep .bu adam seni sevmiyor ,ya da parasını senden daha çok seviyor ..

Gerçekten merak ediyorum böylelerini nasıl erkeğiniz olarak görüp saygı duyabiliyorsunuz? Yani tek kelimeyle aşağılık bir davranış bu. Evlilik olayını bence yanlış anlamışsınız. Kadın erkek eşit olsa da bu kadar değil arkadaşlar. Yaratılışın bile bir düzeni var. Yani sperm bile yumurtaya doğru yüzüyor, yumurta sperme değil. Bu adam sana nasıl bi hayat sunabilir ne verecek sana. Hayat boyu iki kişi çalışıp köle gibi yaşamak için mi evleneceksin. Daha şimdiden adam seni düşünmüyor.

Bi de şimdiden senin için elini taşın altına koymayan adamın senle hayatı paylaşabileceğine seni inandıran tam olarak ne? Kendine sor bence

Son düzenleme:
Biz eşimle nişanlıyken ( lise aşkımdı birlikte büyüdük belkide ondandır bilemiyorum ) calıştığımız kazandıgımız hep ikimizindi kimin ödediğine bakılmazdı genelde o öderdi ama bende öderdim herşeyimizi kendimiz yaptığımız için bütcemiz ortaktı hiç para muhabbeti dönmezdi yani .. şuan işiniz de yokmuş bence yaptığı gerçekten çok ayıp hele garsona ayrı kes hesabı demesi tam bir fiyasko allah muhafaza çocuğunuz olduğunda vs eve para girişi yapmazsanız ümüğünüzde kalır yedikleriniz gibi duruyor

Cocuklarim olunca uzun süredir calismiyorum adam kendimi kotu hissetmiyim diye harcligini benden aliyor para pul islerine hic karismiyor ne istersem aliyorum vs.

Yani hayat zor habire yüklenmek de olmaz da şu durumda biraz komik yahu hesap bölüşmek falan kim öderse ödesin işte

Bu durumu kendisine neden hic sormuyorsunuz anlamadim

Net ayrılırım. Nişanlısınız beraber hayat kuracaksınız, adam işsiz olduğunuzu biliyor ama bir tabak yemeği çok görüyor?? Kendine layık gördüğün adam bu mu konu sahibesi?? Adam ultra cimri ver yüzüğünü gitsin

Adam simdiden aslinda karakterini gösteriyor, evlilikten beklentisini de.

Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Ben işi olmayan arkadaşımla bile buluşsam ona asla hesap ödetmem. Bakın arkadaş diyorum. Bu kişi sizin nişanlınız. Nasıl işsiz olduğunuzu bildiği halde üç kuruş paranızı alıyor? Değil size hesap ödetmek arada bir ihtiyacın var mı çekinme söyle demesi lazım.. bence evliliği tekrar düşünün..cimri erkekten eş olmaz. Hayatı dar eder.

Yani aklım almıyor senin nişanlın nasıl bir adam ki hiç utanmadan bu şekilde davranabiliyor. İnsanlar bazen zor durumda kalıp da yardım isteyebilir o ayrı hatta arkadaşlarınla yersin içersin ayrı ayrı hesap ödersiniz onun yeri de ayrı ama evlilik yoluna girmiş bı adamın bu şekilde davranması hiç normal değil. Ailenin bu durumdan haberi var mı? Eğer yoksa zaten doğru bir davranış biçimi olmadığı için soylememissindir varsa da eminim ki uyarmislardir. Kıyamam hiç mi ses çıkarmadın sen yol yakinken dön bence bu yoldan sonrası çok karanlık gözükuyor kuzum çok üzülürsün

Ondan koca olmaz net.bir daha buluşalım dediğinde biliyorsun bu aralar işsizim ya param yok deyin bakalım ne diyecek

Adamın(!) nişanlısı işsiz ise tabiki erkek ödeyecek.

Buluşacağınız zaman ''param yok bugün buluşamayacağız'' de bakalım tepkisi ne olacak? tamam buluşmayalım mı diyecek yoksa buluşalım ben karşılarım mı diyecek...
kesinlikle çok güzel fikir, bunu bi kaç kez yap.Yani sevgili flört olsanız belki hak veririm ama nişanlısınız ya, oha yani ilk defa duydum böyle bisi hiç utanıp sıkılmadan ayrı yap diyor garsona ve çalışmadığınızi bildiği halde.Ailenizin durumu çok mu iyi acaba adam ona mi güveniyor parası vardır diye

kesinlikle çok güzel fikir, bunu bi kaç kez yap.Yani sevgili flört olsanız belki hak veririm ama nişanlısınız ya, oha yani ilk defa duydum böyle bisi hiç utanıp sıkılmadan ayrı yap diyor garsona ve çalışmadığınızi bildiği halde.Ailenizin durumu çok mu iyi acaba adam ona mi güveniyor parası vardır diye
Kız benim sevgilim bile öğrenci öyle geliri yok sadece aileden işte. Ona rağmen bana hesap ödetmez sadece lüks yerlere gittiğimiz zaman nadiren ortak öderiz ki o da ben istediğim ve öğrenci olduğu için yük olmamak için o zamanda parayı onun hesabında bütünleştiriyoruz ki hepsini o ödesin garsona karşı mahçup hissetmesin diye :işsiz:

Gerçekten merak ediyorum böylelerini nasıl erkeğiniz olarak görüp saygı duyabiliyorsunuz? Yani tek kelimeyle aşağılık bir davranış bu. Evlilik olayını bence yanlış anlamışsınız. Kadın erkek eşit olsa da bu kadar değil arkadaşlar. Yaratılışın bile bir düzeni var. Yani sperm bile yumurtaya doğru yüzüyor, yumurta sperme değil. Bu adam sana nasıl bi hayat sunabilir ne verecek sana. Hayat boyu iki kişi çalışıp köle gibi yaşamak için mi evleneceksin. Daha şimdiden adam seni düşünmüyor.

Bi de şimdiden senin için elini taşın altına koymayan adamın senle hayatı paylaşabileceğine seni inandıran tam olarak ne? Kendine sor bence
kesinlikle yukarıdaki yorum o kadar haklı ki👍👍👍böyle adamları da nişanlı eş filan diye de almayın koynunuza,evlenimce de her şeyin yarısını parasini ister bu senden,sen ses etmeyince o da devam etmiş, hiç sevmem böyle ince hesapci çıkarcı erkekleri , sende sevme kuzum inan daha iyilerine layıksın senden bu enerjiyi alıyorum.

normalde önemli bir sey degil gibi gözüküyor ama arka plani problemli ve baska seyleri isaret ediyor. Yani nisanlaninca rol bile yapip uc bes kurus harcamayi gpzu yemiyor, baya cimri muhtemelen

Bi laf vardı erkekler para yedirmediği kadınları çok kolay harcarlar. Para yedirdiklerine ise o kadar yedirdim bırakamam hissi yüzünden daha dikkatli davranırlarmış. Ayrıca ekonomiyi falan bahane etmenize gerek yok, açlıktan ağzı kokup meyhanedeki kadına bira ısmarlayan ne herifler var. Yada arkadaşım kafe de çalışıyor kız da iyi laf yapıyor çoğu arkadaşı onun hesabını ödüyor ki onlarda garson kazancı belli, yani maksat muhabbet, kızın borcu var bilerek yapmıyor tabi ama arkadaşları şuraya gidelim diyince knka bende para yok diyor, çok harcamayacağımız yerlerde dolanalım diyor. İlk başta söyleyin çok harcama yapamam şu aralar diye yine de böyle davranıyor yada düşük bi mekan seçiyorsa onla olmaz. Ayrılma aşamasını da ayarla mekana gidin hiç bi sıkıntı yokmuş gibi sipariş verilceği zaman sen siparişini ver ben lavaboya gidiyorum dönerken söylerim ben diyin sonra dönerken su sipariş edin. Oturun adam yemeğini yerken suyunuzu yudumlayıp uzaklara bakın" yada adamın gözünün içine içine de bakabilirsiniz boğazına dizilsin cimri hıyarın" neyse neden birşey yemiyorsun diye sorarsa sıkışığım biraz diyin, işte bu yemek sonrası eve dönüş sorunları konuşma ve ona göre karar alma aşaması.

Nisanliyken hesap bolusmek nedir ya helede calismayan taraf varsa asiri itici sizle bir olamamis yani gercekten bir daha dusunun o demiyormu bu kizin parasi nerden geliyor evlenince size bakabilecekmi yine ailenden iste demesin diyebilir yani boyle birinden bunu beklerim bu ara sikisigim sen ode falan diyin biseyler aldirmak isteyin bakalim ne oluyor gercek yuzunu gormus olursunuz

• Beğen
Reactions: hlz
X