Bayramlaşma faslı.

Siz görümcenizin bayramınızı kutlamasını istiyorsunuz, görmezden gelinmek sizi kızdırmış. Yoksa eşinize kardeşine karınla da bayramlaşması gerektiğini söylemesini isteyip vazgeçmezdiniz.

Siz görümcenizin bayramınızı kutlamasını istiyorsunuz, görmezden gelinmek sizi kızdırmış. Yoksa eşinize kardeşine karınla da bayramlaşması gerektiğini söylemesini isteyip vazgeçmezdiniz.
İstediğim için vazgeçmedim bayramlaşmayanla bayramlaşmayacağım için vazgeçtim. İstemek ayrıdır yaşanan olay ayrıdır. İstesem eğer bunu dile getirirdim. Bayramlaşmadığımızı beklediğimi söylerdim çekinecek değilim lakin beklemiyorum. Görümcemden bu zamana kadar mesaj bile beklemedim ben. Ne davet için ne başka birşey.

Sorun ne o zaman? Burda insanlardan ne gibi bir yorum bekliyorsunuz onu anlamadım

Sorun ne o zaman? Burda insanlardan ne gibi bir yorum bekliyorsunuz onu anlamadım
Sorun benim bekleyip beklememm değil benim yaptığımın doğruluğu ya da yanlışlığı. Olması gereken nedir ? Ben mi nemrutum yoksa sorunn görümcemde mi ? Yoksa o bayramlaşmasada benim mi bayramlaşmam gerekirdi

Yalandan da olsa bayramlassaydiniz fena olmazdı bence fakat artık geçmiş gitmiş konu.Inanın bukadar strese girmenize deymiyor. Konusu açılırsa kendinizi savunun. Ama açılacağınıda sanmam .Bebeginize odaklanin bence gereksiz şeyleri düşünmeyin.

Ay kız çok ayıp etmiş. Keşke ayaklarına kapansaydı. Görümcene okadar takmışsınki her konu onunla alakalı.

Herkes sizi yaglasın ballasın
Kutlasın harclıklasın istiyorsunuz
Koca kadın olarak ne harclıgı bu arada?

4 senedir yaşaniyormuş bu olay. Benim ailemde sabahin köründe kücükler tek tek büyükleri arar ve bayramlaşir. Yakinlarsa zaten uğranir.
Şimdi eşinin ailesinde ayni sistem var galiba. Görüncen abisini aramiş. Eşin anne babasini aramiş.
Sende eşin kardeşinle bayramlaşirken araya dalip kutlaman gerekirdi (normalde)

Bir yandan “ kardeşine öğret önce senle konuşurken karınla da bayramlaşması gerektiğini” dicektim lakin bayram bayramda yükselmek istemedim

Ben hala önce o bayramlaşmasını bilmeli diyorum ama yorum ve eleştirilere de açığım

Bir yandan da görümceme “ sen bayramlaşıyorsun ama ben bayramlaşayım mı “ diyesim gelmedi değ

Kutlama beklemediğiniz haliniz buysa ahgahfda.. Bazı konu sahipleri üyelerin aklıyla dalga geçiyor da neyse.

Ben de yeni anladım olayı. Eşi ve kendisi orda bulunanlarla bayramlaşmışlar, eşi kardeşim de orda dediği halde konu sahibi görümceyi es geçmiş. Kendisi haksız.

Kutlama beklemediğiniz haliniz buysa ahgahfda.. Bazı konu sahipleri üyelerin aklıyla dalga geçiyor da neyse.
Kutlama beklemediğim halim bu evet. Bekleseydim yüzüne söylerdim. Eşimin aksiyonundan ötürü olması gerekeni söylüyorum. Bazı üyelerde konu sahipleriyle dalga geçmiyor değil :)

Hım bilmiyorum bende abisinin eşi olduğum için bana düşmez diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…