Normalde de sosyal hayatı yok. Şımarık yetiştirmişler. Bekarken de eşimden para almalar tatlılar istemeler aramalar herşeye müdahale etmeler hesap sormalar. Ben bunu kabul etmedim. Öyle her gün arayıp tatlı isteyemez. Aldığımız tatlıya” bu neeğğ ya istediğim değil abiğğ” diyemez. Bekarken neler alırdın bana neden almadın diyemez. Bana alınan hediye için laf sokamaz. Öyle sabahın 9 unda kahvaltıya çağır abi beni yazamaz. Çalışan kadınım usül bu değildir. Evime misafir geldiğinde onu çağırmadığımda hesap soramaz. İstedikleri gibi bir hayata okey demediğim için sevmedi muhtemelen. Annesi babası alıştı ama kızları alışmadı.Sizi sevmemiş anladığım kadarıyla, yoksa neden durduk yere evin gelinini cephe alsın
Eşim bir bildirimde bulununca acaba bununla alakalı bir konumu geçiyor diye düşündüm açıkcası. Yoksa bencede yoktu olsa bayram resmi atar toplu geçerim.Ben de öyle gorumcelerimle bayramlasmam. Bunu da kafaya takmam. Ben onları aramam, onlar beni aramaz. Hiçbir problemimiz de yoktur bu arada. Gittiğimizde görüşür, konuşuruz. Kafaya takılacak bir durum yok bence.
Peki eşimle bu konuyu dile getirmeli miyim denk gelip açıldığında ? Mesela kurban bayramında kardeşi bayramlaşmadığında yanında benim olduğumu ama kardeşinin de beni görmezden geldiğini söylemeli miyim ?Sen onu davranışlarından dolayı sevmiyor haliyle yansıtıyorsun, o da aynıyla karşılık veriyor ama hayatının genelinde bir sorun da teşkil etmiyor. O yüzden bayramlaşma faslı falan önemli değil. Bu kadar uzun uzun yazılacak bir konu yok zaten ortada, kendine takacak malzeme arama boşuna derim.
Yani bacım düzelse telefonda x e de selam söyle derdi herhalde. Demedi. Demekki hanımefendi 3 yaş büyük diye benden bekliyor. Değişik egolar.Aman 4 sene geçmiş düzelmemiş boşver böyle gitsin sen evinde mutlu isen problem yok
Yürür valla değişik bir kız. Tersleyince de ortamdan afra tafra kalkıp gidiyor bağıra çağıra. Ne annesi ne babası o yüzden laf etmezler kızına. Abisiylede genelde didişiyor kavga edince de ciddi ediyorlar. Susmuyorda abimdir bağırmayım demez. Daha da bağırır kes falan der yani abisine.Bence önemsediğini belli etmeye gerek yok, kıvılcım atıp ortalık açtığın yolda yeşillenip görümce de eteğindeki taşları fırsat bu fırsat diye dökerse, bir bayramlaşma hikayesi alır yürür başka meselelere... Eşinle aran iyiyse ve o dengeyi kurdu ise eşelemeye gerek yok..
Hah işte, görmezden gel, evinde de eşinle huzurunu bozmaya değmez. Boşver kendi işlerine bak konuyu açıp kafa patlatsan eşinle kaç yaşında kadın huyu da düzelmez bu saatten sonra.. Onu da böyle kabullenip sevmek gerekiyorYürür valla değişik bir kız. Tersleyince de ortamdan afra tafra kalkıp gidiyor bağıra çağıra. Ne annesi ne babası o yüzden laf etmezler kızına. Abisiylede genelde didişiyor kavga edince de ciddi ediyorlar. Susmuyorda abimdir bağırmayım demez. Daha da bağırır kes falan der yani abisine.
İnşallah kızımın huyu da halasına çekmezHah işte, görmezden gel, evinde de eşinle huzurunu bozmaya değmez. Boşver kendi işlerine bak konuyu açıp kafa patlatsan eşinle kaç yaşında kadın huyu da düzelmez bu saatten sonra.. Onu da böyle kabullenip sevmek gerekiyor
Benim de kızım oldu yeni eşim de sürekli umarım halasına benzemez diyorİnşallah kızımın huyu da halasına çekmez
ayyy allah bağışlasınnnBenim de kızım oldu yeni eşim de sürekli umarım halasına benzemez diyorben de halası iyi gene kızına benzemesin asıl diyorum Allahım ya rabbim inşallah bunla sınamaz bizi evlerden ırak
Kız sus Allah korusun deBu arada istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş. Bu gidişle bebeğin aynı halası olacak
Sevmiyorum o yüzden.Niye takıyorsun bu kadar anlamıyorum. Yazdığın her konuda,her yorumda görümcen var. Hatta başkalarının bile konusunda görümceni anlatıyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?