Bayramlaşma faslı.

Selam bende 8 aylık evliyim . Bir tane görümcem var . İki kardeşelr zaten . En başından beri kıskançlık mı desem neyden kaynaklı bilmiyorum ama beni sevmiyor . Sever sevmez umrumda değil fakat 8 ayds bile saygısızlıklarıyla yordu beni. Farklı şehirlerdeyiz muhattap olmuyoruz birbirimizle . Aynen anlsttığınız gibi abisini arayınca x e selam söyle ya da ne yapıyor diye asla sormaz adımı ağzına almaz . ( aramızda hethangi bir dorun tartışma hiçbir zaman yaşanmadı ) eşim gruplarına foto vs attığında asla bi şey yaxmaz . ( normalde herkese yorum yazar mesaj atar ) . Bende 8 ayda iyice gerildim bu duruma , artık benden de saygı beklemesin o bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranacağım dedim eşine . O da görğyor zaten nasıl istiyordan öyle yap çünkğ bende farkındayım saygısızlığının dedi . Eşimde beni haklı görüyor yani. Ama yine fe istemsizce sinirleniyorum. Ortada hi şey olsaydı aramızda hir şey geçseydi yine anlardım sma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…