Bayramlaşma faslı.

Konu açılacak olsa eşin telefonu kapattığında açılırdı.
Başka konularda bile uzun uzun yengen ve görümceni anlatıyorsun,çok fazla takıyorsun özellikle görumceni, bana çok gereksiz geliyor bilmiyorum , sen de seviyorsun böyle mevzuları, yoksa bu kadar gündemin olmazdı.

Çünkü çözemiyorum. Geçenlerde kapıya gelmiş süpürge sesine duymamışız. Eşiminde teli sessizdeydi. Nasıl saydırıyor abisine. Neyse abi kardeş arasındadır karışmam lakin ertesi gün annesi eşime kızdı “ x e kapıyı açmamışsınnızzz “ dedi. Biz kasıtlı kızına neden kapıyı açmayalım ? Kayınvalideme bilerek mi açmadık anne duymamışızdır diyip geçtim. Sinirime dokunuyor. Sanki ben oğullarını onlardan ayırıyormuşum gibi hallerine sinir oluyorum.

Ben bazı kadınları anlamıyorum. Birbirinizden hoşlanmadığınızı biliyorsunuz hem de bayramımı kutlasın diye bekliyorsunuz.
Ben beklemiyorum. Bu zamana kadarda beklemedim. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam. Kutlamayanında kutlamam. Eşimden böyle bir tepki gelince sadece olması gerekenin bu olduğunun kanaatindeyim sadece.

Çok tuhafmış küçük çocuk gibi aynı, mesafeli olmanız sınır çizebilmeniz iyi olmuş.

Insan neden sevmediği kişinin bayramını kutlamasını ister ki siz tartışmak için yer arıyorsunuz bence
Yanlış anlamışsınız. İstemedim eşim kardeşimde ordaydı diyince aslında olması gerekenin benim değil kardeşinin onu aradığında benimle bayramlaşması gerektiğini düşündüğümü söyledim. Beklesem 4 yıldır lafını yaparım zaten.

11 yıllık evliyim eşimle ailesiyle telefonda konuştuğunu zaman hiç bana ne dediler takmadım. Görümce selam vermis, kp ne demiş umrumda olmadı. Çünkü ben uzağım

Takılma görümcenin tavırlarına, sana saygı duymayı öğrendiyse gerisi önemli değil ki. Eşimde sesini çıkarmamış neyini dert ediyorsun.

Ne olursa olsun ya, kimsenin yetiştiremediği kendini bilmez çocuğunu başkası çekmek zorunda değil.
Çekmediğim içinde birbirimizle yabancı gibiyizdir. Bayramda abisine gelmemesine bile takılmam. Herkes nasıl isterse davranır. Bende ona göre davranırım. Kızın davranışına değilde benim ki neden batıyor onu anlayamadım eşim tarafından. Muhabbeti geçiyor muhtemelen ya da ben hatalıyım.

Lakin canım benim eşim “ kardeşimde ordaydı” derken sitemkardı. Sanki ben hatalıymışımda kasıtlı kardeşini dışlıyormuşum gibi ses tonuyla. Hepsiyle Bayramlaşıp kardeşiyle bayramlaşmayınca bozulmasına anlam veremedim. Bunca sene bozulmazdı da şimdi ne oldu acaba.

diger yazdıklarınızı okudum şimdi sizi genel anlamda yok sayıyormuş gibi bir tavrı var gorumcenizin siz ona kızmışsınız.
Aslında sorun bayramlaşma uzerinede değil başlıkta yazdığınız gibi.
Ama size özellikle birşey demediği için bir tartışmada yok ortada.

Bence takılmana gerek yok.

Ama senin görümcen onun kardeşi bunu unutma.

Hayır yok evet. Ben takılmam ama eşim bayramlaşmadığıma bozulunca acaba ben mi kindarlık yaptım diye düşündüm. Lakin yok sayan o ben neden samimiyetsizce Bayramlaşayım ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…