ben de tam bır sene nısanlı kaldım ,iki bayram yasadım ,sadece esımle bırbırımıze kıyafet aldık ..
kurban bayramı ıcın de ıstemedık bırsey ,normalde koyun alınıp boynuzlarına da altın takılırmış ..
oooo bedavaya gıttım ben cokkk
canım desene aynı kaderi yaşıyoruz.Vallahi al benden de o kadar,nişanlımla karşılıklı alıyoruz o kadar.Bayramda bize getirdikleri çikolatayı söylesem zaten cimriliğin derecesini anlarsınız.ülker ece çikolata :) şu 9 Tl ye satılıyor ya hani plastik kutuda
biz annemle alışverişe çıktığımızda elbise, kazak, mont ya da benzeri bişey alırız, bana alıp da ona almamak olmaz diye, annem çok ince düşünüyor bu konuda kendi kızı gibi hissetsin o da diye, hatta bazen hangimiz gelini hangimiz kızı bilmiyorum delikafadulden
biz annemle alışverişe çıktığımızda elbise, kazak, mont ya da benzeri bişey alırız, bana alıp da ona almamak olmaz diye, annem çok ince düşünüyor bu konuda kendi kızı gibi hissetsin o da diye, hatta bazen hangimiz gelini hangimiz kızı bilmiyorum delikafadulden
ben kimseye özel olarak bi laf etmedim canım evet çok güzel açıklamışsın ama sadece şahsi düşüncelerimi dile getirdim...Çevremde yaşadıklarımdan gördüklerimi.Bi arkadaşıma 100 tane bilezik takıldı ama bi kere kızım denmedi kız çok ama çok mutsuz..ve bunu bi çok kişide gördüm..Benim için içten bi gülüş sıcak bi bakış hepsinden önemli..Hiç ama hiç umrumda değil takılan bi çeyrek bile.
Nişanlıyım canım aylardır emin ol ne demek istediğini anlıyorum.Takı konusunda ise ellerinden geleni yapıyorlar ama yemin ederim zerre umrumda değil..2 kızı var hiçbirine yapmadıklarını yapıyor şu an bana...Ve benim aradığım onun sıcak gülüşü sadece o da fazlası ile var çok şükür
aman kızlar benim sözlerim yanlış anlaşılıp nişanlılarıza yada eşlerinize yok annen bana bunu almadı yok bana şöyle davrandı falan sakın ama sakın demeyin. bu çok büyük bi cahillk olur.
herkes kendi ektiğini biçer kaynanaların yaptığı hataları oğullarından asla çıkartmayın. bu ilişkinize balta vurmaya benzer anneleri ne kadar haksızda olsa oğulları ne yapabilir ki sonuçta onlar onun anneleri.
gereksiz yere ilişkileriniz zarar görür. annesi ve oğlu farklı insanlar farklı karakterdeler. bunu sakın unutmayın. yok beni savunmadı bak annen bana bunu yaptı bana niçin birşey almadı falan sakın girmeyin bu mevzulara. annelerini onlar doğurmadı ki annelerine terbiye versinler.
kaynanalar ne yaparsa kendilerine yapar özeti ne ekerlerse onları biçerler. sıkmayın canınızı ve bu konularla siz hayatınızın aşkını bulmuşsunuz boşverin 3. insanları.
aman kızlar benim sözlerim yanlış anlaşılıp nişanlılarıza yada eşlerinize yok annen bana bunu almadı yok bana şöyle davrandı falan sakın ama sakın demeyin. bu çok büyük bi cahillk olur.
herkes kendi ektiğini biçer kaynanaların yaptığı hataları oğullarından asla çıkartmayın. bu ilişkinize balta vurmaya benzer anneleri ne kadar haksızda olsa oğulları ne yapabilir ki sonuçta onlar onun anneleri.
gereksiz yere ilişkileriniz zarar görür. annesi ve oğlu farklı insanlar farklı karakterdeler. bunu sakın unutmayın. yok beni savunmadı bak annen bana bunu yaptı bana niçin birşey almadı falan sakın girmeyin bu mevzulara. annelerini onlar doğurmadı ki annelerine terbiye versinler.
kaynanalar ne yaparsa kendilerine yapar özeti ne ekerlerse onları biçerler. sıkmayın canınızı ve bu konularla siz hayatınızın aşkını bulmuşsunuz boşverin 3. insanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?