- 12 Aralık 2024
- 1
- -3
- 27
- Konu Sahibi heartgirl70
AA
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi çekilen kadinin bu durumdan haberi yok dimi ya da erkekle bir ilgisi varmi sevgililik falan söyledimi? Bazı erkekler iyice kafayi sıyırdı yaböyle sapiktan ayrilmaktan başka ne yapa bilirki?Eşiyle aynı iş yerinde çalışıyorlarmış orada sapık kocasından kıskandığı bi kadın varmış. Kocasının bilgisayarında da bu kadının fotoğraflarının videolarının olduğu bi dosya bulmuş. Kocasına soruyo o da niye çektiğini bilmediğini söylüyor şakaya vuruyo falan. Adam iğrenç bir sapık bu da hala ne yapayım diye soruyor
Anladığım kadarıyla kadının haberi yok keşke kadın bir an önce fark etsede şu sapığı şikayet etseResmi çekilen kadinin bu durumdan haberi yok dimi ya da erkekle bir ilgisi varmi sevgililik falan söyledimi? Bazı erkekler iyice kafayi sıyırdı yaböyle sapiktan ayrilmaktan başka ne yapa bilirki?
Konu sahibinin yorumunu konusunu görmedik ki daha hemen silmiş bir kac kişi görmüş sadece.Hem yardim istiyor hem iki yorum görünce kaçıyor böyle korkacaksa daha kocasinin çok sapıkliklarini görup güz yumar.Konu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz hanimlar. Hayat arkadasinizin sapik oldugunu ogrenmek cok agir bir sey. Hemen kabullenememesi çok normal
Konuda tutarsızlıklar vardı çünki,iş yerindeki bir kadının fotosunu çekip videoya alacak alan bulamaz kimse,olay değiştirilerek anlatılmış,kadın ya tanıdık ya arkadaş yada çevrede olan biri,iş yerindeki kadını nereden tanıyıpta kıskanacak tesadüfen fotolarını görecek,muhtemelen çekerken yakaladı ki galerisine bakıp gördü,tesadüfen kıskandığı kadının fotosunu galeride yakalamaz yani kimse o nasıl tesadüf öyle.Konuyu fikir danışmak belki de sizin düşünemediklerinizi karşı tarafın söylemesi için açıp olumsuz yorumlar alınca koşa koşa konuyu silip hesabı kapatıyorsunuz.
Sizin durumunda olan birine eşine bir şans ver, erkektir elinin kiridir falan mı diyecekler. Ne tepki alacağınızı az çok bilmeniz lazım. Gerçeklerin yüzünüze vurulmasını istemediğiniz için konu açar açmaz kaçıyorsunuz galiba. Hayal dünyanızda eşinizle mutlu yaşamaya devam edin yani ne diyim.
Hayat arkadaşının sapık olduğunu dosyadaki fotoğrafları gördüğünde anlamadıysa zaten sıkıntı büyükKonu sahibinin çok üstüne gitmişsiniz hanimlar. Hayat arkadasinizin sapik oldugunu ogrenmek cok agir bir sey. Hemen kabullenememesi çok normal
Keşke bir şekilde kocasını bulup şikayet edebilsek ya da en kötü iş yerinden tekmeyi yese aç kalsa sersefil olsalar.ABARTMIYORSUN...... DAHA İLERLERSE TACİZDEN ŞİKAYETE BİLE GİDER BENCE. KIZ ANLARSA EŞİN İŞTEN BİLE ATILABİLİR. MİDEM BULANDI.
O kısmı ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama konu sahibi kocası ve fotoğrafları çekilen kadın aynı iş yerinde çalışıyorKonuda tutarsızlıklar vardı çünki,iş yerindeki bir kadının fotosunu çekip videoya alacak alan bulamaz kimse,olay değiştirilerek anlatılmış,kadın ya tanıdık ya arkadaş yada çevrede olan biri,iş yerindeki kadını nereden tanıyıpta kıskanacak tesadüfen fotolarını görecek,muhtemelen çekerken yakaladı ki galerisine bakıp gördü,tesadüfen kıskandığı kadının fotosunu galeride yakalamaz yani kimse o nasıl tesadüf öyle.
Bilmiyorum dikkatimden kaçmış olabilir ama o zaman nasıl çekecek adam iş yerinde video fotoğraf fln bide dosya yapmış yani,eşi farkettiyse herkes farkederdi,konu çok mantıksız.O kısmı ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama konu sahibi kocası ve fotoğrafları çekilen kadın aynı iş yerinde çalışıyor
İnşallah doğru değildir zaten yoksa çok sıkıntıBilmiyorum dikkatimden kaçmış olabilir ama o zaman nasıl çekecek adam iş yerinde video fotoğraf fln bide dosya yapmış yani,eşi farkettiyse herkes farkederdi,konu çok mantıksız.
Buna benzer bir konu daha vardı. İşyerindeki erkekler beraber çalıştıkları kadının fotosunu çekip birbirlerine gönderiyorlardı.Sonra da "şunu şöyle yapacaksın, böyle yapacaksın" gibi muhabbetler.Bilmiyorum dikkatimden kaçmış olabilir ama o zaman nasıl çekecek adam iş yerinde video fotoğraf fln bide dosya yapmış yani,eşi farkettiyse herkes farkederdi,konu çok mantıksız.
Evet ya hani alıntılar can kızkardeşler ?böyle sansasyonel konuları hani alıntıılıyorduk kadınlar
Di mi ama? Amme hizmeti hanımlar, amme hizmeti.böyle sansasyonel konuları hani alıntıılıyorduk kadınlar
Mune hanımı bekleyeceğiz mecburen..Evet ya hani alıntılar can kızkardeşler ?
Ya ben de aynı şeyi düşündüm biliyor musun buna benzer bir şey okumuştum sanki burada, fake mi konu acabaBuna benzer bir konu daha vardı. İşyerindeki erkekler beraber çalıştıkları kadının fotosunu çekip birbirlerine gönderiyorlardı.Sonra da "şunu şöyle yapacaksın, böyle yapacaksın" gibi muhabbetler.
Kadın kocasının whatsapp yazışmalarında görmüştü. O konuda da buradakine benzer tepkiler verildi ve orada da konu sahibi vın yapmıştı. Benzer olaylar aynı zihniyet anlayacağınız.
Oluyor demek ki böyle şeyler diyorum artık ne yazık ki.
Fake olduğunu sanmıyorum. Fake olamayacak kadar ayrıntılı gelmişti bana. Belki aynı kişi olabilir diye düşündüm ben.Ya ben de aynı şeyi düşündüm biliyor musun buna benzer bir şey okumuştum sanki burada, fake mi konu acaba