Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da harclık verildi. kıyafet almayı teklıf ettiler istemedim ama harclıkla da kapadılar
harçlık daha iyi canım
istediğini alırsın :hulya:
Arkadaslar aranızda erzurumlu olan var mı bana bi alyans aldılar 1 yıl oldu daha da hiiiiiiiiiiiç bir sey görmedim. Ben daha cok hediye alıyorum onlara. Kendimi hiç gelin gibi hissetmiorum. Ailem de sıkıntı yapıyo bu durumu arada kaldım Ağızla da istenmez ki yapılması gerekenler. Ben isteyemem kırılmasınlar die ödüm kopuyo kayınvalidemlerden. Sizce ne yapmalıyım.
canım öyle diyorsun ama mutlaka yansıtuyoruz çok seviyorum ben uzun bir beraberlikten sonra hep hayalini kurduğumuz yerdeyiz ama ailesiyle olmuyor..annesi sonuçta..aileme saygı duymuyorlar cok basit davranıyor..sanki olmasın diye uğrasırsında elinden geleni yaparsın ya öyleee..kız bırakmıyor bari ailesi bıraksın der gibii yapıyor...mafoldumben
canım basit davranıyorlar dediğim her bir seyden haberleri var aslında ama bilmemezliğe getiriyorlar..eli boş geliyorlar.bana hiç bir sey yok..yaabize göre değiller muhabbetleri hep para.. yok tan başlka birseyi yok kaynananın !! ama oğulları 1 tane yaa çok sewiyorum..yawrum arada olan bize oluyor..kesinlikle kawgamız yoktur ama hep annesi ailesi yüzünden kırıyoruz birbirimizi..nişanlanınca iyice gecimsiz olduk..ailem bişwey yapamam diyor..ama gercekten gelin gibi hissettirmiyorlar yaa..ailemde çok kızıyor hepsine..kız ewinde konuşulmıcak seyleri konuşuyorlar!! inan bizi bıraksalar 4 4 lük geçiniyoruz ama araya aile girmeyegörsün..o bize geldiği zaman ailem delidivane oluyor ben gidince komsu kızı ... hiç mi görmüyor annemi..tabi bakçaklar diyo..bide iç güveysi alalım oğlunu !!! yaa sinir oluyorm ama böyle de ailesini sevmessem yürümemez diye düşünüyorum :gitme:
Allahtan nişanlım la aramızda hallediyoruz bu bayramlık vs. :) kendi başına dünür benimki :))
sevmiyorum böyle aldırmayı ama annesine inat değil mi!! ewinşn erzağına kadar oğluna aldırrıyorr
adet olayları beni kasıyo zaten bohça olayı bile benim için faciaydı kayınvalideye kalsa bütün sülaleye hazırlicaktı benim..neyseki son anda dedik sadece gelinle damada yapılsın..
ben zenginlik yada fakirlikten bahsetmiyorm buarada sadece klasik adet yolları bna çok ters belkide öle yetişmediğim içindir bilemiyorum :S