Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada kaynanam para vermisti kendin biseyler al diye,sonra dayanayip beni magazaya goturdu istedigimi aldim tam kasaya gecip odicektimki verdigi parayla '''onu harclik yap,bunlarda benden hediye bitanecik gelinime''demisti.
sagolsun!
AMINNNNbende 3 bayram oldu görüyorum nişanlı olarak her bayram tek bildiği kıyafet oysaki o son 2 gün kala söyler ben o güne kadar çoktan alırım kıyafetimi.istemem dedikçede suratı asılır.kurban bayrmlarında da bizim buranın adetlerine göre koç gelir boynuzunda bilezik ama işlerine gelmediği için bilmezler adetleri.kurban bayramında da yine kıyafet istemem diye tutturunca bayramda elime küçük altın tutturdular.allah kimseyi birbirine muhtaç etmesin.
:roflol::roflol:Seninki tamm bi cinsmissMaşallah ne kaynanalar varmış dedirten mesajlar var. Benimkine giderken gümüş tepsi içinde özel baklava yaptırıp gitmiştim, görünce ne dese beğenirsiniz " Ben çiçek severim, tatlıdan nefret ederim, parktan toplanan çiçek bile tatlıdan daha kıymetlidir". "Toplayayım bir buket de yiyiver " diyecektim ama ah şu ağırbaşlılık, seviye koruma çabaları ve saygı..Ah ah..
ne giysisi ne bileziği ne kurbanı arkadaşlar siz şaka mı yapıyorsunuz.düğünü nüşanı kendimiz yaptığımız tek kuruş eşya parası istemediğimiz halde ben ne doğru dürüst nişan alışverişi ne de hediye gördüm
bayramlarda bir toplu iğne bile görmedim bende görmeyince hiçbiyerde yapılmıyor sanıyordum burayı okuyunca şaşırdım zaten bizimkiler her türlü görgüyü kuralı bildiklerini iddia ederler ama iş maddiyata gelince tık yok varlık içinde yokluk onlarınki paraları olmasa gam yemiycem
bizde şans yok napalım değerimiz bu kadarmış
neyse ben eşimle mutluyum ya gerisi olmasada olur
merhaba,
bu başlığı görünce hemen üye olup içimi dökmek istedim...6 yıllık arkadaşlıktan sonra 11 temmuzda nişanımız oldu.Yani 10 haftalık nişanlıyım.Bayramda hiçbirşey alınmayacağına adım gibi eminim,nereden biliyorsun derseniz arkadaşlar çok sevgili kayınvalidem damat nişan bohçasını götürmemizi istemedi daha ailem 1 kez bile evlerine gitmedi,nişanlım ameliyat oldu ailem geçmiş olsuna gidelim insanlık bizde kalsın dediler onuda kabul etmedi.Bunları yapmayan insan şimdi gelin kızını büyütüp insanlara karşı bayramlık birşeyler almaz.Ancak dün akşam annem,babam bana hadi nişanlına bayram için birşeyler alalım dediler.Çıktık gömlek,kravat,çorap vb. aldık.Bizimkiler hala kendi çaplarında adetlerini yapmaya çalışıyorlar ama bu nereye kadar böyle sürecek inanın bilemiyorum