- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Teşekkür ederim.Babamı çok seviyorum evet ama artık beni yıldırdı. Ben sadece bana hak ettiğim değeri vermesini istiyorum.
Başınız sağ olsun ...
konu dağılmasın ama bunu bana bir arkadaşım yapıyor hayatındaki her aksiligi tesettürlü olmamama bağlıyor
Babam namaz tam kılmıyorsun aç başını sende kurtul bende diyorona beni gösterbenim de tesetturlu olmayan arkadaşlarımın hayati yolunda diye acilmayi dusunmustum bi ara
yemin ederim ayni,bizim de gecenlerde kuzenimin karisi kapanmayi dusunuyorum demiş,babam demiş ki peri gibi kapanacaksan kapanma o zaten kapalı gibi ama degil ahahahahahahBabam namaz tam kılmıyorsun aç başını sende kurtul bende diyorve inanın o bunu deyince ben daha çok kılmamaya başlıyorum.
Biz kaçıp ev mi tutsak ?
Ben dar paça pantolon çok seviyorum bana sürekli ayak bileğin açık diyoryemin ederim ayni,bizim de gecenlerde kuzenimin karisi kapanmayi dusunuyorum demiş,babam demiş ki peri gibi kapanacaksan kapanma o zaten kapalı gibi ama degil ahahahahahah
Ah Kajmery ah , kendi nişanlılığım geldi aklıma.Benim babam da böyleydi.Sevişmekle kafayı bozmuş dedin kusura bakma istemsizce güldüm.Bana da böyle yapardı babam.Evlendik yine buna benzer şeyleri var.Bak bayram diye eve geldik benle eşimi ayrı odalarda yatırma derdinde ki dışardan görsen öyle modern öyle insancıldır ki iyi bir üniversiteyi bitirmiş kültürlü bir adam , anlatsam da kimse inanamaz.Eşime ben de yansıtmıyorum , eşim başıma kakar yüzüme vurur diye değil adamın kafasına bunları sokmak istemiyorum.Benim babam da aynı dedeme benzemiş , rahmetli babaannem derdi hep.Babanı seçemiyorsun.Çok geçmiş olsun... Allah yardımcınız olsun. Allahtan bir bebeğim yoktu benim. Çünkü o zaman benim babamda sizin babanız gibi davranırdı. Babam sevmekten öte af edersin kafayı sevişmekle bozmuş
Yok yalnız kalmayın , toplum içinde oturun falan fistan diyor. Ben böyle bir şey yapacak olsam geceyi mi beklerim ? Sabahlar çuvala mı girdi ?
Çalışmıyorsanız sakın babanıza güvenip evde oturmayın olur mu ? Gerçekten maddi güç bir nebze olsun susturuyor.
bende bone tarzinda takiyorum sali,ucundan sacim gorunuyoBen dar paça pantolon çok seviyorum bana sürekli ayak bileğin açık diyorağlanacak halimize gülüyoruz peri
kesin bunlar evde sevisecek nisanli o yüzden yardim etti der evlatliktan reddeder benceBoşanınca yalnız yaşadınız mı hiç?
Çok merak ediyorum babanıza “burama geldi, bir miktar param vardı nişanlım da yardım etti(veya burayı atlayabilirsiniz) evlenene kadar yalnız eve çıkacağım.” deseniz babanızın tepkisi ne olur?
Benim nişanlımı babam çok iyi tanıyor. Çünkü babamda kendi işini yapıyor ve işleri bağıntılı. Babam çok farkında onun aslında ama işte kendine yediremiyor. Kimse ondan üstün olsun istemiyor.Ah Kajmery ah , kendi nişanlılığım geldi aklıma.Benim babam da böyleydi.Sevişmekle kafayı bozmuş dedin kusura bakma istemsizce güldüm.Bana da böyle yapardı babam.Evlendik yine buna benzer şeyleri var.Bak bayram diye eve geldik benle eşimi ayrı odalarda yatırma derdinde ki dışardan görsen öyle modern öyle insancıldır ki iyi bir üniversiteyi bitirmiş kültürlü bir adam , anlatsam da kimse inanamaz.Eşime ben de yansıtmıyorum , eşim başıma kakar yüzüme vurur diye değil adamın kafasına bunları sokmak istemiyorum.Benim babam da aynı dedeme benzemiş , rahmetli babaannem derdi hep.Babanı seçemiyorsun.
Nişanlıyken de seninkine benzer şeyleri çok yaşattı bana.Eşimin eğitimi çok çok iyi olduğu için ona laf edemedi ama mesela memleketine laf etti ki eşim İzmirlidir nereli olduğu da önemli değil gerçi.Kötü bir yer değil kötü yer olsa ne olacak hem değil mi? Ama işte laf söyleyecek ya.Bak sana komik bişey söyliyim eşimin olmadığı yerde eşimin işiyle ve mevkisiyle arkadaşlarına hava atıyor.Böyle de tutarsız böyle de anlamsız bana yaptığı baskılar.
Boşver , sen yarın nişanlını getir , onu yok say.Yok say derken konuşma sus küs ol demiyorum , ona odaklanma.Onu hayatına odak yapma.Nişanlına da yansıtma tabii ki gülün eğlenin şen şakrak bir bayram kahvaltısı yapın.Gençliğinin kıymetini bil.Bu güzel günlerin tadını çıkarmaya bak.
Hayır hiç yalnız yaşamadım.Boşanınca yalnız yaşadınız mı hiç?
Çok merak ediyorum babanıza “burama geldi, bir miktar param vardı nişanlım da yardım etti(veya burayı atlayabilirsiniz) evlenene kadar yalnız eve çıkacağım.” deseniz babanızın tepkisi ne olur?
Aslında merak ettiğim konu sahibinin böyle bir blöf yapıp yapamayacağı. Böyle ailelere baya bir diş göstermek gerekiyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibikesin bunlar evde sevisecek nisanli o yüzden yardim etti der evlatliktan reddeder bence
Zaten bana diyor ki adam 36 sen 30 en hormonal dönemlermişkesin bunlar evde sevisecek nisanli o yüzden yardim etti der evlatliktan reddeder bence
Yorumunuz için çok teşekkür ederimYasadiklarinizi anliyorum. Huzur isterken babanizin yaptigi muamele dogru degil. Babaniz da bir erkek. Erkeklerin bosanmis kadina hangi gozle baktiklarini biliyor. Onun icin aklinca sizi korumak icin eve hapsetmeye calisiyor. Nisanliniz ve eski esiniz arasinda sizin iyiliginizi on planda tutarak karsilastirma yapmiyor. Aksine statulerine gore degerlendiriyor. Babaniz parayi ve gucu seviyor. Bu ikisini kizini zaptetmede kullaniyor. Cunku annenizde bu yontem basarili olmus. Sonuc olarak, babaniz degismeyecek. Ama siz de ona boyun egmeyeceksiniz. Babanizla kopruleri atip nisanliniza kosmayin. Bu belki de en buyuk hataniz olur. Nisanliniza manevi anlamda kefil olmayin. En az 2 sene gecsin. Siz yarin ailecek bayramlasin. Babaniz, anneniz, nisanlinizla birlikte. Yasanmamis gibi degil de yasananlari simdilik dondurmussunuz gibi. Bu herkesi rahatlatir. Evlilik ve babanizla iliskiniz haricinde bir sebepten is arayin. Bankada az da olsa kendi birikiminiz olsun. Evli veya bekar farketmez kendinize birikim yapin. Ne kadar paraniz var, nasil gecineceksiniz her zaman bu konulara ozen gosterin. Babanizin kendi dogrulari var. Sizin de kendi dogrulariniz. Belki de hic bir zaman kesismedi dogrulariniz. Siz esnediniz onun tarafina boyle yasayip gittiniz. Babaniz da bu duruma alisti. Simdi yumusak gecis yapmalisiniz. Nisanliniz ve ailesine asla babanizla ilgili yorum yapmayin. Uzulen siz olursunuz. Bu gunler gececek. Nihayetinde babaniz nisani yapmis. O dugun olacak. Isterse surati sirke satsin,bosverin. Daha iyi kiz babasinin tripli olmasi. Herkes ayagini denk alir. Mutlu ve huzurlu bir aileniz olur insallah. Esinizle ve ailenizle denge politikasi tutmanizi tavsiye ederim. Bir de hep kendi maddi manevi gucunuze guvenin, ne babaya ne kocaya.
Hayır hiç yalnız yaşamadım.
Babama bunu dedim ben boşanırken ancak cesedimi çiğnersin, hakkımı helal etmem dedi.
Öyle deyince de ben bir şey diyemedim. Ayrıca sevişirim diye ödü kopar. Herhalde o zaman beni red eder evlatlıktan
Aslında benim maddi olarak kenarda da birikmiş iyi bir param var. Hani kendi kendime gayet geçinirim o parayla. Araba alırken (bana) kendim epey bir önden para da vermiştim. Ama hakkımı helal etmem asla demesinden dolayı bir ileri bir geri gidiyorum. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten yaşayan için çok zor.Ablam boşanırken babam bizle yaşayacaksın diye diretmişti ama ablam şu an başka bir şehirde gayet mutlu yaşıyor. Zor süreçler geçirdi ama taviz vermedi.
30 sene babanın baskısı altında sonra kocanın baskısı altında ömür geçmez. Aklımız var fikrimiz var, gayet de kendine yeten insanlarız birinin çatısı altında olmaya ihtiyacımız yok. Babanız “evlenince sorumluluk eşinde olacak bekarken de bende olacak” şeklinde davranıyor resmen.
Kalpler kırılıyor kavgalar ediliyor ama bazı insanlar işte hayatını yaşamak için savaş vermesi gerekiyor.
Karakteri boyle babanizin. Maalesef degismeyecek.Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Babam güç sadece onda olsun istiyor . Nişanlımın durumunun iyi olduğunu bildiğinden maddiyat konusunda onu vuramıyor. Eski eş memurdu onu da oradan vuruyordu. Bana sürekli sen memurla yapamazsın diyordu.
Zaten nişanlım çok heyecanlı . Bana sabahtan beri ne alacağım sana deyip duruyor.
ahahaahahahahahahahah sut kardes olabilirler mi acaba ya,ben benimki gibi baba yoktur sanıyordum. VarmışZaten bana diyor ki adam 36 sen 30 en hormonal dönemlermiş
Yani ne alaka diyorum. Bilmem diyorofff anlattıkça daha da sinir oluyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?