- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
Bir tek bana zaten bu tavrı. Diğer erkek kardeşlerim sabah gelir gık demez.Bence asıl başarı ve mutluluk yalnız ama güçlü olabilmek, kendine yetebilmek.
Ya karşı taraf evlatlıktan reddetmek konusunda blöf yapıyorsa?
Konu sahibinin konusundaki sorun şu; kendisi baştan beri büyüklerine, özellikle de babasına ses çıkarmamış, sırf babası diye, yani ona sevgisi ve saygısı var diye ve bu çocukluğundan beri böyleymiş ( önceki konudan yanlış hatırlamıyorsam). Konu sahibi taviz verdikçe taviz tavizi doğurmuş.
Üstelik bazen aileler de birçok konuda yanılabiliyor, sırf bizden büyükler diye en iyisini onlar bilir gibi bir durum yok. Bir sonraki mesajınızda babanızın eşinizden ve ailesinden daha iyi olduğunu yazmışsınız sanırım. Ama sonuçta iki tarafında kötü yanları var. Bu yüzden mesela konu sahibi " ne babalar var çocuklarını dövüyor" deyip haline şükretse doğru bir yaklaşım olmaz bu.
Üstelik bazılarına konuşma vs. yetmiyor, onlar ne kadar karşıysa bizim de o kadar karşı olmamız, kararlı olmamız gerekiyor. Çünkü " o kırılmasın, üzülmesin" diyerek bir bakmışız ki ömrümüz geçmiş gitmiş.
Ne olacak bilmiyorum ama artık bıktım gerçekten.