Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bilmiyorum ki ikimizinde ilk deneyimi ama ben bayramdan sonra yapıcam çünkü hiç içimden gelmiyor test yapmak.. 4 yıllık evliyim her ay ay umutlandım sonuç hep hüsran..
Bu ay da tedaviye başlayınca çok rahatladım hiç düşünmüyorum bile...

Zaten bu işin olayı düşünmemek canım en doğrusunu yapıyorsun. Doktor banada ilişkiye girerken bebek için giriyorum diye düşünme dedi. Buradan çıkarken bile geldiğini unut dedi bana. Hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen canım boşver kendini dinleme inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz...

Yok canim daha bir yil olmadigi icin doktorlar tedaviye baslamadi 8 aylik evliyiz bir kimyasal yasadim bu ayda hic umudum yoktu bir yilin dolmasini bekliyordum gercekten var mi sizce bebek

Yok canim daha bir yil olmadigi icin doktorlar tedaviye baslamadi 8 aylik evliyiz bir kimyasal yasadim bu ayda hic umudum yoktu bir yilin dolmasini bekliyordum gercekten var mi sizce bebek
Çift çizgi görünüyor sen görmüyor musun??
Ama garanti olsun bide kan ver..
Inşallah hamilesindir..

Kızlar benim ağrılarım geçti pazartesi sabah 10da çatlama iğnesi vuruldum ogün akşam ve dün çok ağrılarım vardı buugün yok yumurta çatlamış mı oluyor ?

Kızlar benim ağrılarım geçti pazartesi sabah 10da çatlama iğnesi vuruldum ogün akşam ve dün çok ağrılarım vardı buugün yok yumurta çatlamış mı oluyor ?
Bende bilmiyorum canim benimde bugun yok agrim ama gece cok vardi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…