- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
Canım bilmiyorum ki ikimizinde ilk deneyimi ama ben bayramdan sonra yapıcam çünkü hiç içimden gelmiyor test yapmak.. 4 yıllık evliyim her ay ay umutlandım sonuç hep hüsran..Ya kızlar size birşey sormam lazım. pazartesi saat 10da iğneyi vuruldum bat:27 haziran fakat biz bayram dolayısıyla 22 haziran prş günü memlekete gitmek için yola çıkıcaz. Test yapsam ogün çıkarmı yada 1 önceki gün? eğer gebelik varsa gitmicem çünkü bizim oraların yolları sorunlu ayrıca hava değişikliği falan korkuyorum
Zaten bu işin olayı düşünmemek canım en doğrusunu yapıyorsun. Doktor banada ilişkiye girerken bebek için giriyorum diye düşünme dedi. Buradan çıkarken bile geldiğini unut dedi bana. Hakkımızda hayırlısı olsunCanım bilmiyorum ki ikimizinde ilk deneyimi ama ben bayramdan sonra yapıcam çünkü hiç içimden gelmiyor test yapmak.. 4 yıllık evliyim her ay ay umutlandım sonuç hep hüsran..
Bu ay da tedaviye başlayınca çok rahatladım hiç düşünmüyorum bile...
Aynen canım boşver kendini dinleme inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz...Zaten bu işin olayı düşünmemek canım en doğrusunu yapıyorsun. Doktor banada ilişkiye girerken bebek için giriyorum diye düşünme dedi. Buradan çıkarken bile geldiğini unut dedi bana. Hakkımızda hayırlısı olsun
Tebrikler canım hamilesin.. yinede emin olmak için kan testi yaptır...Kizlar adetim 3 gun gecti bende erken gebelik testi yaptim bi bakar misiniz sizce nedir durumEki Görüntüle 2008661 Eki Görüntüle 2008661 Eki Görüntüle 2008662
Çift çizgi görünüyor sen görmüyor musun??Yok canim daha bir yil olmadigi icin doktorlar tedaviye baslamadi 8 aylik evliyiz bir kimyasal yasadim bu ayda hic umudum yoktu bir yilin dolmasini bekliyordum gercekten var mi sizce bebek
Tebrik ederim canim hamilesin en kisa zamanda doktora git hem kan testi hemde kontrolunu yaptirKizlar adetim 3 gun gecti bende erken gebelik testi yaptim bi bakar misiniz sizce nedir durumEki Görüntüle 2008661 Eki Görüntüle 2008661 Eki Görüntüle 2008662
tebrikler canım hamilesinnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı başımızaaKizlar adetim 3 gun gecti bende erken gebelik testi yaptim bi bakar misiniz sizce nedir durumEki Görüntüle 2008661 Eki Görüntüle 2008661 Eki Görüntüle 2008662
Bende goruyorum cift cizgiyi ama acaba yaniliyor muyum diye psikolojik mi diye endiselendimÇift çizgi görünüyor sen görmüyor musun??
Ama garanti olsun bide kan ver..
Inşallah hamilesindir..
Bende bilmiyorum canim benimde bugun yok agrim ama gece cok vardi yaKızlar benim ağrılarım geçti pazartesi sabah 10da çatlama iğnesi vuruldum ogün akşam ve dün çok ağrılarım vardı buugün yok yumurta çatlamış mı oluyor ?
Aynen dün birlikte olduk baya ağrım oldu o sırada daBende bilmiyorum canim benimde bugun yok agrim ama gece cok vardi ya
Benim uyuyana kadar oldu sabah ezanindan sonra gecti sonra da bi daha pek olmadiAynen dün birlikte olduk baya ağrım oldu o sırada da
Evet bugün akıntım başladı altıma yapmış gibiyim oturup kalkarken veya hızlı hareket ederken karnım ağrıyor..Kizlar akintiniz var mi ?
Benim yok canımKizlar akintiniz var mi ?
Evet bugün akıntım başladı altıma yapmış gibiyim oturup kalkarken veya hızlı hareket ederken karnım ağrıyor..
Benimde normalde yani tedaviden onceki zamanlarimda hep oyle olurdu. Adet zamanim gelene kadar altim hep islak olurdu. Ama suan birsey yok ondan sorayim dedimBenim yok canım
Benim karın ağrım bi garip ya ilk defa böyle değişik bi ağrım var.. inşallah yumurtlama belirtisidir..Benimde normalde yani tedaviden onceki zamanlarimda hep oyle olurdu. Adet zamanim gelene kadar altim hep islak olurdu. Ama suan birsey yok ondan sorayim dedim
Sen bizden bir gun sonra vurundun ya ondan bizden biraz sonra basliyo seninkilerBenim karın ağrım bi garip ya ilk defa böyle değişik bi ağrım var.. inşallah yumurtlama belirtisidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?