- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
Bende ilk defa bugün vuruldum canım.. daha 1 gün bile olmadı :))Heee evet canım ben çatlatma iğnesini kaçıncı gün vuruldun dedin sandım
Ben ilk defa vuruldum ama iğneden sonra saymaya başlıyoruz 14.gün test yapılabilir diye biliyorum
Yok yok çatlatmayı dün vuruldum bende çok olmadı senle günlerimiz aynı sayılır :)Bende ilk defa bugün vuruldum canım.. daha 1 gün bile olmadı :))
Çatlatmayı ne zaman vuruldun kaç gün oldu diye sordum canım..
Senin baya olmuş artık test yaparsın yarın..
Haa ne bilim ben 13.gün deyince iğnenin 13.günü sandım.. :)))Yok yok çatlatmayı dün vuruldum bende çok olmadı senle günlerimiz aynı sayılır :)
Sanırım yumurtlama belirtileri canım dün sabah 10'da vuruldum gece 12 gibi ağrılaırm başladı halada devam ediyor.Haa ne bilim ben 13.gün deyince iğnenin 13.günü sandım.. :)))
Ozaman senin bu belirtilerin yumurtlama belirtelirin mi oluyor..
Ay ikimizin de ilk tedavisi ya inşallah son olur...
Inşallah canım bol bol dua edelim...Sanırım yumurtlama belirtileri canım dün sabah 10'da vuruldum gece 12 gibi ağrılaırm başladı halada devam ediyor.
İnşallah ilk denememizde hayırlı sonuçları alırız
Benim 13.günüm canım...Kizlar hepimiz ayniyiz da benim 1 haziranda adet bitti yani sat a gore 16. Gunumdeyim
Insallah canim benim insallahBenim 13.günüm canım...
Ayy hadi bakalım inşallah hepimiz hamileyiz yazarız buralara:))))
Benim ilk günüm olunca mı ne ağrım yok..Kizlar iliski sonrasi agrilarla araniz nasil. Benim fena baya agrim var hadi hayirlisi bakalm
Bilmiyorum ki canim benimde oturup kalkarken falan kasiklarim patlayacak gibi. Yumurtlama akintisini takip ediyorum ama daha gelmedi bende catlamadi mi ki diye dusunuyorum ama yani bugun carsamba igne gunuyle sayarsak bugun 3. Gunum olacak yaniBenim ilk günüm olunca mı ne ağrım yok..
Sadece ilişki anında oldu.. bide ilişki sonrası oturup kalkarken ağrıyor... başka ağrı sızı yok.. yoksa çatlamadı mı ya..
Benimde öyle canımKizlar iliski sonrasi agrilarla araniz nasil. Benim fena baya agrim var hadi hayirlisi bakalm
Ben iğnemi vurdurmadan önce göğüslerim çok fena şiş ve ağrıyordu vurdurduktan sonrada ağrıdı ama şuan ağrı yok... sürekli ilişkiye giriyorsun ki çatlama akıntısı mı sperm mi nerden anlıcan..Bilmiyorum ki canim benimde oturup kalkarken falan kasiklarim patlayacak gibi. Yumurtlama akintisini takip ediyorum ama daha gelmedi bende catlamadi mi ki diye dusunuyorum ama yani bugun carsamba igne gunuyle sayarsak bugun 3. Gunum olacak yani
Canim daha bir kere oldu dun gece ama sonrasinda cok agri oldu. Tabi bu gece tekrar deneyecegiz.Ben iğnemi vurdurmadan önce göğüslerim çok fena şiş ve ağrıyordu vurdurduktan sonrada ağrıdı ama şuan ağrı yok... sürekli ilişkiye giriyorsun ki çatlama akıntısı mı sperm mi nerden anlıcan..
Hem bu kadar kendini dinleme artık psikolojikde olabilir Allah korusun...
Iki gece daha iliskiye gircez canim sonra gun asiriya baskicaz da nasil dayancam boyle agri okursa bilmiyorumBenimde öyle canım
Canim cikar mi bilmiyorum cunku ignenin 11. Gunu falan oluyor heralde o yuzden emin degilim 14 gun gectikten sonra test oneriliyor. Numarasi varsa yada imkanin varsa doktors sor istersen bir canimYa kızlar size birşey sormam lazım. pazartesi saat 10da iğneyi vuruldum bat:27 haziran fakat biz bayram dolayısıyla 22 haziran prş günü memlekete gitmek için yola çıkıcaz. Test yapsam ogün çıkarmı yada 1 önceki gün? eğer gebelik varsa gitmicem çünkü bizim oraların yolları sorunlu ayrıca hava değişikliği falan korkuyorum
Sormayı düşündümde çok saçma bi soru gibi geldi bana hani bunun için doktoru arasam tuhaf olurmu bilemedim canımmCanim cikar mi bilmiyorum cunku ignenin 11. Gunu falan oluyor heralde o yuzden emin degilim 14 gun gectikten sonra test oneriliyor. Numarasi varsa yada imkanin varsa doktors sor istersen bir canim
Ben doktoruma hep msj atiyordum birsey oldugunda falan sende oyle yapSormayı düşündümde çok saçma bi soru gibi geldi bana hani bunun için doktoru arasam tuhaf olurmu bilemedim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?