• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bizden bir gun sonra vurundun ya ondan bizden biraz sonra basliyo seninkiler:-)
Aynen ya dün vurdurdum ama dün ilişki anında da ağrım vardı.. ilişki sonrasıda da oturup kalkarken ağrıyordu..
Ama şuan düne göre biraz fazla ağrıyor...
Ayy inşallah güzel bi gelişmedir ya...
Bi hamile kalalım da isterse 9 ay boyunca ağrımız olsun yeter ki sağlıklı hayırlı bebişimiz olsun :)))

Aynen ya dün vurdurdum ama dün ilişki anında da ağrım vardı.. ilişki sonrasıda da oturup kalkarken ağrıyordu..
Ama şuan düne göre biraz fazla ağrıyor...
Ayy inşallah güzel bi gelişmedir ya...
Bi hamile kalalım da isterse 9 ay boyunca ağrımız olsun yeter ki sağlıklı hayırlı bebişimiz olsun :)))
Evlat icin herseye katlaniyor insan. Ben oglumda 9 ay kusarak durdum yinede ikinciyi istiyorum :-)

Kızlar o kadar çabaladim klomen iğne falan tam ilişki gunu sonrası yani bugun oyle bir düştüm ki bende bebis mümkün degil tutunamamıştır ayak bileğim falan sis yinede bir umut ağrı kesici falan içemiyorum mutsuzum suan umutsuzum :(

Kızlar o kadar çabaladim klomen iğne falan tam ilişki gunu sonrası yani bugun oyle bir düştüm ki bende bebis mümkün degil tutunamamıştır ayak bileğim falan sis yinede bir umut ağrı kesici falan içemiyorum mutsuzum suan umutsuzum :KK43:
Canim ne zaman vurunmustun igneni ?

Kızlar benden ilişki sonrası sperm gelmiyor dün gelmedi bugünde gelmedi...
Niye böyle oluyor??
Sizde de böyle oluyor mu??
Bu arada az önce birlikte olurken çok fena karnım ağrıdı zor dayandım..

Canım benim doktorum hangi tarihlerde yapmamız gerekiyor yazdı kağıda.. dün yaptık şimdi yine yaptık yarın yapmicaz..
Sonra yine 2 gün yapıcaz..
amin canim benim rabbim isteyen herkese versin insallah bana bisey soylemedi doktor. Igneni simdi yaptir yarin gece de iliskiye girin dedi o kadar. Sen devlete mi gidiyordun yoksa ozele mi ?

Kızlar benden ilişki sonrası sperm gelmiyor dün gelmedi bugünde gelmedi...
Niye böyle oluyor??
Sizde de böyle oluyor mu??
Bu arada az önce birlikte olurken çok fena karnım ağrıdı zor dayandım..
Dikkatli davranmaktan oluyo canim o bende mesela kalkmadan baya bekledim esimde bekledi falan benimde oyle oldu. Agri da normal canim benim tekrar basladi ama bu aksam girmicez iliskiye yarin olsun dedik bakalm hayirlisi

Özele gidiyorum canım.. sen?
Ben devlete gidiyorum canim. Ilcede oturdugum icin ozel yok. E malum oglanda daha kucuk yollarda gezemem bende devlete gittim bakalm ama sonuc almazsam bayram sonu ozele gidecegim bakalm oglumdaki hamileligimde olan doktordan cok memnundum ona gidecegim

Topikte az kisiyiz ama iyi oldu boyle birbirimizi daha iyi taniyip anlayabiliyoruz :-)

Dikkatli davranmaktan oluyo canim o bende mesela kalkmadan baya bekledim esimde bekledi falan benimde oyle oldu. Agri da normal canim benim tekrar basladi ama bu aksam girmicez iliskiye yarin olsun dedik bakalm hayirlisi
Ama bu spermler geri çıkmıyorsa bebek oluşuyor demek mi acaba...
Bir gün ara verin canım kaliteli olur hem sperm..

Ben devlete gidiyorum canim. Ilcede oturdugum icin ozel yok. E malum oglanda daha kucuk yollarda gezemem bende devlete gittim bakalm ama sonuc almazsam bayram sonu ozele gidecegim bakalm oglumdaki hamileligimde olan doktordan cok memnundum ona gidecegim
Bende ilçede oturuyorum canım özel var yaşadığın ilçede ama biz antalya ya gidiyoruz ordaki dr çok iyi dediler..
O yüzden oraya gittik..
Tabi senin için çocuk olunca zor olur şehir dışından bi dr a gitmek..

Ama bu spermler geri çıkmıyorsa bebek oluşuyor demek mi acaba...
Bir gün ara verin canım kaliteli olur hem sperm..

Bende ilçede oturuyorum canım özel var yaşadığın ilçede ama biz antalya ya gidiyoruz ordaki dr çok iyi dediler..
O yüzden oraya gittik..
Tabi senin için çocuk olunca zor olur şehir dışından bi dr a gitmek..
canim bnde simdi bir arastirmalara bakiyordum. Jinekolojivegebelik diye bir site var ogluma hamileyken herseyi ordan takip ediyordum simdi oraya baktim da diyor ki igneden 36 saat sonra yumurta catlar. O yuzden igneden sonraki gun iliskiye girilmeli ve birer gun ara ile iki kez daha tekrar edilmeli diyor. Igneden 14 gun sonra da gebelik varsa testte cikar yoksa adet olunur yaziyor. Hadi bakalm hayirlisi

Back