Amin canim insallah ikinci olacak bu benim bir senedir bekliyorum olmadi en iyisi doktora gideyim dedim bu ay da tedaviye basladim rabbim insallah verir hemen sonucumuBende bugun 12.30 vurundum catlatma iğnemi kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun ALLAH kucagimizi bos birakmasin
Amin canim insallah ikinci olacak bu benim bir senedir bekliyorum olmadi en iyisi doktora gideyim dedim bu ay da tedaviye basladim rabbim insallah verir hemen sonucumuBende bugun 12.30 vurundum catlatma iğnemi kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun ALLAH kucagimizi bos birakmasin
Klomen bittikten sonra 7.gununde vuruldum canim 20mm olmus ama sadece 1 tane sol tarafımda varCanimm kacinci gununde vuruldun catlama igneni? Kac mm olmus yumurtan
Inşallah canim bu ay hayirli haberini alırızAmin canim insallah ikinci olacak bu benim bir senedir bekliyorum olmadi en iyisi doktora gideyim dedim bu ay da tedaviye basladim rabbim insallah verir hemen sonucumu
Benimde öyle canım çrş klomen bitti cuma doktora gittim bugün iğneyi vuruldum ama hatırlamıyorum tam sanırım cuma günü 12-13mm falandıBenim carsamba bitti klomen cuma gunu 14 ve 15 mm lik yumurtam goruldu. Bugun de 22 ve 21 mm lik olunca vurdu igneyi. 22 mm olan cok saglikli dedi insallah tutar
Insallah canim benim. Uzun zamandir konu acmiyordum. Bu konu isteyen herkese hayirli ugurlu gelsin insallah da hepimiz alalim hayirli haberiInşallah canim bu ay hayirli haberini alırız
Benimde öyle canım çrş klomen bitti cuma doktora gittim bugün iğneyi vuruldum ama hatırlamıyorum tam sanırım cuma günü 12-13mm falandı
Bak bunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım :)O zaman 19 mm falan dir canim. Gunluk 2 mm buyume yapiyor klomenle zaten 18 19 yeterli oluyor buyume icin
Rica ederim bende doktor hesaplarken ogrendimBak bunu bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım :)
Sen ne yaptin canim vurulmusmuydun catlatma iğnesini bugun kontrole gidecektin galiba yanlış hatırlamıyorsamCanimm kacinci gununde vuruldun catlama igneni? Kac mm olmus yumurtan
Yok kuzum cumartesi (14.gunum) gittim hic yumurtan gelismemis dedi. Sadece 1tane sol tarafta 9mm vardi. Carsamba tekrar gel dedi. Eger 18 veya 20 mm olursa catlama ignesi vurcak.... Insalalh olurSen ne yaptin canim vurulmusmuydun catlatma iğnesini bugun kontrole gidecektin galiba yanlış hatırlamıyorsam
Inşallah gelişir canim ikimizinde sol tarafında insallah tutunur bebişler bize :)Yok kuzum cumartesi (14.gunum) gittim hic yumurtan gelismemis dedi. Sadece 1tane sol tarafta 9mm vardi. Carsamba tekrar gel dedi. Eger 18 veya 20 mm olursa catlama ignesi vurcak.... Insalalh olur
Bol nol incir ye canim allahin izniyle buyur insallahYok kuzum cumartesi (14.gunum) gittim hic yumurtan gelismemis dedi. Sadece 1tane sol tarafta 9mm vardi. Carsamba tekrar gel dedi. Eger 18 veya 20 mm olursa catlama ignesi vurcak.... Insalalh olur
Inşallah gelişir canim ikimizinde sol tarafında insallah tutunur bebişler bize :)
İnsallah canlarim insallahBol nol incir ye canim allahin izniyle buyur insallah
Kızlar bende ağrı başladı yaa böyle göbeğimin alt kısmında normalmi acabaa
Bende sabah çatlatma iğnemi vurdurcam..
Ilk tedavim olucak çok heyecanlıyım..
Allah'ım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah... hepimiz hamileyiz yazarız buralara :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?