Gebeliğe Hazırlık Bayramda test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugun 12.30 vurundum catlatma iğnemi kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun ALLAH kucagimizi bos birakmasin
Amin canim insallah ikinci olacak bu benim bir senedir bekliyorum olmadi en iyisi doktora gideyim dedim bu ay da tedaviye basladim rabbim insallah verir hemen sonucumu

Bende bugun 12.30 vurundum catlatma iğnemi kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun ALLAH kucagimizi bos birakmasin
Amin canim insallah ikinci olacak bu benim bir senedir bekliyorum olmadi en iyisi doktora gideyim dedim bu ay da tedaviye basladim rabbim insallah verir hemen sonucumu

Benim carsamba bitti klomen cuma gunu 14 ve 15 mm lik yumurtam goruldu. Bugun de 22 ve 21 mm lik olunca vurdu igneyi. 22 mm olan cok saglikli dedi insallah tutar

Benim carsamba bitti klomen cuma gunu 14 ve 15 mm lik yumurtam goruldu. Bugun de 22 ve 21 mm lik olunca vurdu igneyi. 22 mm olan cok saglikli dedi insallah tutar
Benimde öyle canım çrş klomen bitti cuma doktora gittim bugün iğneyi vuruldum ama hatırlamıyorum tam sanırım cuma günü 12-13mm falandı

O zaman 19 mm falan dir canim. Gunluk 2 mm buyume yapiyor klomenle zaten 18 19 yeterli oluyor buyume icin
Benimde öyle canım çrş klomen bitti cuma doktora gittim bugün iğneyi vuruldum ama hatırlamıyorum tam sanırım cuma günü 12-13mm falandı

Sen ne yaptin canim vurulmusmuydun catlatma iğnesini bugun kontrole gidecektin galiba yanlış hatırlamıyorsam
Yok kuzum cumartesi (14.gunum) gittim hic yumurtan gelismemis dedi. Sadece 1tane sol tarafta 9mm vardi. Carsamba tekrar gel dedi. Eger 18 veya 20 mm olursa catlama ignesi vurcak.... Insalalh olur

Yok kuzum cumartesi (14.gunum) gittim hic yumurtan gelismemis dedi. Sadece 1tane sol tarafta 9mm vardi. Carsamba tekrar gel dedi. Eger 18 veya 20 mm olursa catlama ignesi vurcak.... Insalalh olur
Inşallah gelişir canim ikimizinde sol tarafında insallah tutunur bebişler bize :)

Bende sabah çatlatma iğnemi vurdurcam..
Ilk tedavim olucak çok heyecanlıyım..
Allah'ım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah... hepimiz hamileyiz yazarız buralara :))))

Cok moralim bozuk kizlar esim rahatsizlandi. Acilden geldi bir suru ilac verdi doktor simdi yatiyor. Ona mi uzuleyim tedavim bosa gidecek ona mi uzuleyim bilmiyorum

Insallah canim simdiden hayirlisi olsun insallah
Bende sabah çatlatma iğnemi vurdurcam..
Ilk tedavim olucak çok heyecanlıyım..
Allah'ım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah... hepimiz hamileyiz yazarız buralara :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…